Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Österlen

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Österlen 3 dagar
En bit av paradiset och vacker som en tavla med böljande backar, utsikt över hav och land har Österlen blivit ett Mecka för de som vill röra sig i författarnas fotspår. Under denna resa får vi möjlighet att njuta av musten från de berömda äppelodlingarna, provsmaka svenskproducerat vin och kryddar även tillvaron med ett besök på Österlenkryddor i Köpingebro. Känn doften från havet, bländas av de vackra omgivningarna och låt Österlens magi verka!
1 resa 23 augusti
Österlen känns alltid rätt!
Att komma till Österlen är alltid välkommande! Våren eller sensommaren, alla årstider är vackra här. Man möts av en positiv känsla och att det inte är några långa avstånd, utan nära till mycket. Vi kommer till två vackra städer, Simrishamn och Ystad. En av dagarna har vi lokalguide med som tar oss med på ett trevligt program ute på Österlen. Fina besöksmål väntar! Vi bor på Hotell Svea, intill havet i Simrishamn. Där hamnen, kullerstensgator, vackra små hus och mysigt centrum finns precis inpå oss. 
1 resa 25 augusti
Österlen
En resa till Österlen gör ingen besviken. Beläget i sydöstra Skåne med pittoreska kustsamhällen och en härlig natur. Under resan besöker vi bland annat Äpplets hus, IKEA museet och vi gör en heldagstur i Österlen med lokalguide. Vi bor i mysiga Simrishamn på trevliga Hotell Svea.
1 resa 18 augusti
Österlen
En resa till Österlen är en bit av paradiset. Vackert som en tavla med böljande backar, utsikt över hav och land har Österlen blivit ett Mecka för de som vill röra sig i författarnas fotspår. Känn doften från havet, bländas av de vackra omgivningarna och låt Österlens magi verka!  
1 resa 10 september
Österlen med Karin & Dag Hammarskjölds Backåkra
En härlig dag på Österlen med vår guide Karin Erlandsson har vi framför oss. Karin var tidigare intendent på Backåkra och har också skrivit en bok på ämnet, tillsammans med sin dotter. Under en rundvisning av gården, som numera är ett museum och en mötesplats för att främja forskning och verksamheter som låg i Dags intresse, berättar Karin mer om Dag Hammarskjölds liv och gärning. Under dagen visar oss Karin inte bara Backåkra, utan vi gör en stadspromenad i charmiga Ystad och vi besöker rundkyrkan i Valleberga. God mat under dagen, bl a en prisbelönt räksmörgås, förgyller vår tillvaro. Välkomna! Programmet i korthet  Vår guide Karin Erlandsson hälsar oss välkomna Kaffe med smörgås på Svaneholms Slott  Stadsvandring i Ystad  Prisbelönt räksmörgås på Backagården Guidad visning av Backåkra Besök rundkyrkan Valleberga Kaffe & bakelse på Ystad Teater  Tidsåtgång från Malmö ca 08:30 - 18:15
1 resa 17 september
Österlen med Kullahalvön - svenska viner, mat & kultur
Svenska viner är på framfart och flera druvsorter odlas i Sverige! På Kullahalvön finns flera spännande vingårdar och vi besöker några av dem för att provsmaka deras goda viner. Mycket på Österlen handlar om den magiska naturen, vackra miljöer med många smultronställen och kulinariska upplevelser. Här finns gårdar med vinodlingar, trevliga gårdsbutiker och ett vackert landskap att njuta av. Under vår vistelse besöker vi lokala vinproducenter som med stor kärlek och omsorg odlar och förädlar sina produkter. Idylliska Ystad med sina medeltida kullerstensgator och pastellfärgade korsvirkeshus är garanti för en trevlig vistelse på Österlen. Reseledare: Thomas "Vinare" Andersson
1 resa 4 augusti
Österlen - Sveriges Provence
BUSS. Följ med oss på en underbar resa till Österlen, Sveriges Provence, med sitt böljande landskap. Det milda klimatet och den sandrika jordmånen ger trädgårdar, äppelodlingar och vinrankor möjligheter att trivas. Vi besöker välkända sevärdheter, äppelodlingarna i Kivik och provsmakar vin på Åhus Vingård.
1 resa 26 augusti
Österlen & Visby med Birka Gotland
Medeltida gränder, böljande rapsfält, kritvita stränder och sköna sommarkvällar i skärgården. Långkryssa med Birka Gotland till Ystad på Österlen och Visby på Gotland, två av Östersjöns vackraste städer. Passa på att fylla kappsäcken med fantastiska semesterminnen!
1 resa 11 augusti
Österlen med Äppelmarknaden
Ljuvliga Österlen. -  Vi inleder dagen med en delikat lunch på Svabesholms Kungsgård och ett besök i Den Engelska Trädgården. Sist men inte minst så njuter vi av läckerheter och äppelkonst på Äppelmarknaden, i otroligt vackra omgivningar.
2 resor nästa avresa 2 oktober
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top