Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Göta Kanal

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Göta Kanal
Göta Kanal – Linköping – Visingsö – Rejmyre Glasbruk Upplev den vackra kanalen, Linköping, Visingsö och Rejmyre Glasbruk Den berömda Göta Kanal är en vacker upplevelse med sina slussar och underbara miljöer. På denna resa hinner vi också besöka Visingsö och få en visning av Rejmyre Glasbruk.
1 resa 11 augusti
Göta kanal
Att färdas med passagerarbåt längs natursköna Göta kanal blir ett minne för livet. Med M/S Kung Sverker får du uppleva en guidad tur längs den vackraste delen. Upplev landskapsidyllen med sommardofter och vackra kanalmiljöer. En innehållsrik dag väntar dig som följer med på ”Resan man gärna gör om”.
2 resor nästa avresa 30 juli
Göta Kanal
Att åka på en tur på Göta Kanal är som att göra en resa genom en stor del av den svenska historien. Baltzar von Platen startade byggnationen år 1810 och 1832 stod hela kanalen klar. En av de främsta anledningarna till att kanalen byggdes var att man ville slippa danskarnas höga tullavgifter. Vi färdas på en del av kanalens sträckning och under vår resa får vi dessutom uppleva en tur på Kinda Kanal.
1 resa 22 juli
Göta kanal
Välkommen ombord på M/S Bellevue, fartyg som byggdes 1961 och med sitt goda utrymme har fartyget kommit att bli ett av de mest populära på Göta kanal. Cafeteria och matservering med fullständiga rättigheter finns ombord. Att färdas med passagerarbåt längs Göta kanal är ett minne för livet.  Vi åker från Töreboda till Sjötorp, genom svensk historia och ser vad kanalen har att erbjuda. Vi passerar både genom trollskog, sjöar och jordbruksmarker. På turen kommer vi att slussa i hela 16 slussar.  När bussen kommer fram till Töreboda går vi ombord på kanalbåten och serveras kaffe med smörgås. M/S Bellevue är byggd 1961 i Tyskland och ombord råder en gemytlig atmosfär. Turen tar ca 4,5 timma och under turens gång serveras vi lunch ombord på båten. Väl framme i Sjötorp står vår buss redo för att köra hem oss efter en fin dag på Göta Kanal.     
1 resa 28 juli
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top