Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Vadstena Buss

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Bruce Springsteen - Friends Arena
Åk med oss till Friends Arena. Enkelt och smidigt sätt för att ta dig till och från konserten med The Boss. Vi kanske trodde att han gjorde sin sista turné i somras, men vilken tur vi hade som trodde fel! Bruce and The E Street Band kommer tillbaka till Sverige och då till Friends Arena. Du ordnar biljett på annat sätt, men bokar bussresan hos oss. Vi åker upp till Friends så att vi får ett par timmar på egen hand innan konsertstart och lämnar sedan Solna direkt efter konsertens slut. Datum: 15/7 och 18/7.
2 resor nästa avresa 15 juli
Änglagård 2 dagar
Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsfall som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac lämnar hon nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxnared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten om kärlek som skapar nya, livslånga band. Utanförskap och tillhörighet är temat som Änglagård baseras på. Den starka berättelsen och det rika persongalleriet gjorde filmen omåttligt populär för 30 år sedan. Änglagård hyllades av kritikerna och är en av de största svenska publikframgångarna i svensk filmhistoria. 1,14 miljoner svenskar såg filmen på bio och 1993 belönades den med tre Guldbaggar. I rollerna ser vi bland annat Sanna Nielsen som Rut, en stram kvinna med mycket att förlora, som Gottfrid, en stillsam pensionärsman ser vi Tommy Körberg, Fanny spelas av Tuva B Larsen och Zac spelas av Lindy Larsson. 14-15/9 bor vi på Elite Palace Hotel. 15/9 lämnar vi Stockholm 15.00, så vi hinner med att strosa på stan och äta en ordentlig lunch!
1 resa 14 september
F1 Zandvoort arena Holland
Nu kommer det ett helt nytt grepp från oss på Vadstena Buss. Vi satsar helhjärtat på en resa för att uppleva Formel 1 live. Den 22 augusti åker vi till Holland för att se Grand Prix på Zandvoort arena. Den 23-25, alltså fredag till söndag har vi biljetter till kategori Silver. För att resan ska bli ännu mer spännande än den redan är träffas vi alla som ska åka ett par veckor innan på Ladugård 206 i Vadstena för att värma upp inför resan. Då får ni träffa vår reseledare som är expert inom F1 samt snacka ihop er med övriga resenärer. Ett par veckor efter hemkomst gör vi en liknande träff för att "knyta ihop säcken". Under dessa två kvällar bjuds det på något matigt och något drickbart. Under vår resa bor vi första natten över på hotell Fletcher Sallandse Heuvelrug i Rijssen, nästkommande två bor vi på Ibis Den Haag Centre och den sista natten spenderar vi på bussen hem. Första kvällen äter vi gemensam middag. Följ med, detta blir en resa att minnas för resten av ditt liv.
1 resa 22 augusti
Änglagård dagstur
Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsfall som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac lämnar hon nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxnered, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras stroslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten om kärlek som skapar nya, livslånga band. Utanförskap och tillhörighet är temat som Änglagård baseras på. Den starka berättelsen och det rika persongalleriet gjorde filmen omåttligt populär för 30 år sedan. Änglagård hyllades av kritikerna och är en av de största svenska publikframgångarna i svensk filmhistoria. 1,14 miljoner svenskar såg filmen på bio och 1993 belönades den med tre Guldbaggar. I rollerna ser bli bland annat Sanna Nielsen som Rut, en stram kvinna med mycket att förlora, som Gottfrid, en stillsam pensionärsman, ser vi Tommy Körberg, fanny spelas av Tuva B Larsen och Zac spelas av Lindy Larsson.
1 resa 12 oktober
Joyride
Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av den legendariska popduon Roxette. Det är en oförglömlig berg-och-dalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen to your heart, It must have been love och The Look har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handligen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi Got You Back! Musikalen sätts upp på Malmöoperan hösten 2024, vi åker dit den 1/11 och 14/12 för att se den. Den 1/11 bor vi över på Elite Plaza och den 14/12 huserar vi på Elite Savoy. Dag 2 stannar vi i Malmö en stund och lämnar inte staden förrän 14.00.
2 resor nästa avresa 1 november
Eksjö Tattoo dagstur
"Internationella toner med militära förtecken". Så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt, men upplevelsen är större än så. Det är en färgstark, pampig och spektakulär show i hjärtat av Eksjö. Medverkande i årets Tattoo är bland annat: Japanska arméns centralmusikkår, en av japans tre professionella militära band. Detta blir ett oerhört exotiskt inslag på det småländska höglandet. Marinens musikkår, Royal Band of the Belgian Navy och The Massed Band of Caberfeidh pipes and drums tillsammans med White Rose Highland Dance Company. Och många fler! Innan föreställningen äter vi mat på Hotell Paradis.
1 resa 27 juli
Eksjö Tattoo kvällstur
"Internationella toner med militära förtecken", så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt. Men upplevelsen är större än så. En färgstark, pampig och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö. Medverkande i årets Eksjö Tattoo är bland annat: Japanska arméns centralmusikkår, en av japans tre professionella militära band. Detta blir ett oerhört exotiskt inslag på det småländska höglandet. Marinens musikkår, Royal Band of the Belgian Navy och The Massed Band of Caberfeidh pipes and drums tillsammans med White Rose Highland Dance Company. Och många fler! Innan föreställningen äter vi mat på Hotell Paradis.
1 resa 27 juli
Dagstur till Stockholm
Efter många förfrågningar gör vi ett test med en dagstur till Stockholm. Vi åker upp på morgonen så vi är på plats, Lejonbacken vid slottet, ca 10.30 och startar sedan hemfärden, från samma plats, vid 17.30. En hel dag i vår vackra huvudstad helt enkelt!  
2 resor nästa avresa 10 juli
Sy- och hantverksfestivalen
Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. På mässan kan du handla allt du behöver för din hobby. Mässhallen är full av färg, material, inspiration och kunniga utställare. Häng med oss och låt dig inspireras! Vi lämnar Stockholm 16.15.
1 resa 26 oktober
"Stora Kanalturen" på Kinda Kanal
Vill du uppleva "Den Stora kanalturen" på Kinda Kanal? Då tycker vi att du bokar den här hos oss. Turen startar i Rimforsa, dit vi förstås tar bussen, och M/S Kind tar oss sedan hela vägen till Linköping, där bussen förstås hämtar upp oss. Detta är en tur som tar 6 timmar och under den tiden får vi uppleva och se en mängd östgötska sevärdheter och passera hela 14 slussar. Bland annat Hovetorps 4 slussar med en höjdskillnad på 15,8 meter! Vi äter gemensam lunch på båten. Det finns en bar som är öppen under hela färden där du kan köpa en kopp kaffe eller varför inte ett glas vin? Detta blir magiskt!
2 resor nästa avresa 6 juli
Korvfabrikören på Vallarnas Friluftsteater
En riktig pangbuskis som inte spar på krutet! I sommar lyfts Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där korvfabrikören Julius Augustsson regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik. Handlingen utspelar sig efter andra världskrigets slut och ekonomin går åter spikrakt uppåt för Augustssons Korvfabrik, främst tack vare dundersuccén - Pepparkorven med det hemliga receptet. Julius gläder sig åt framgången, medan den lokala korvkonkurrenten Ejdar Kulvert är mindre nöjd, men samtidigt nyfiken. I samband med Julius förtjusande hustru Tuttans födelsedag planeras ett storslaget kalas på övervåningen. Men det hela spårar snabbt ur när Julius får anonyma utpressningsbrev som hotar att avslöja det hemliga receptet om han inte genast slutar tillverka korven. Julius, som både älskar sina affärer och behöver pengar till det påstådda huset på Rivieran, blir genast indragen i en snårighet av intriger och komiska missförstånd. När Tuttan hittar ett utpressningsbrev tror hon att det är riktat mot henne, vilket får henne att avslöja sina egna hemligheter. Frågor staplas på varandra: Vem ska ta över fabriken? Varför är militären där? Vem skriver utpressningsbreven? Är huset på Rivieran verkligen betalt? Och vad är den hemliga ingrediensen i Pepparkorven? I ensemblen hittar vi fantastiska skådespelare, eller vad sägs om: Claes malmberg, Jessica Heribertsson, Jojje Jönsson, Jeanette Capocci och Mikael Riesebeck?  
1 resa 3 augusti
Dé é det här vi kallar kärlek, dagstur
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feelgoodmusikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen till Stockholm. Handling: Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel... Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!
1 resa 23 november
Dé é det här vi kallar kärlek 2 dagar
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feelgoodmusikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen till Stockholm. Handling: Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel... Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan. Nuuuu Köööör Vi! 19-20/10 bor vi på Elite Adlon och den 7-8/12 bor vi på Clarion Sign. På söndagen lämnar vi Stockholm klockan 15.00. Så vi hinner promenera på stan och äta en ordentlig lunch.
2 resor nästa avresa 19 oktober
Dreamgirls - The Musical dagstur
En gripande historia med tidlösa hits Den hyllade musikalen om Dreamgirls kommer för första gången sättas upp som musikal i Norden. Dreamgirls - The Musical har spelats för fulla hus på såväl Broadway som West End, samt filmatiserats 2006 med bland andra Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson och Eddie Murphy i huvudrollerna. Dreamgirls - The musical bjuder på en gripande resa fylld av drömmar, kärlek, vänskap och svek i regi av en av landets mest hyllade regissörer, Edward af Sillén med svensk översättning av Calle Norlén. Dreamgirls - The musical ger en inblick i glamourens värld och dess baksida. Den skildrar en historia om en ung kvinnlig sånggrupp som kämpar för att uppnå framgång, berömmelse och acceptans i en tid präglad av fördomar och diskriminering. Musikalen är fylld av ikoniska hits så som "One night only", "Listen" och "And I am telling you I´m not going", där ingen lämnas oberörd. * Det här är en av mina absoluta favoritmusikaler. Tempot är högt, den tidlösa musiken är otrolig och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Allt detta till beatet av tidernas första motownmusikal med en magisk ensemble på scen. Vi ska få China Teaterns tak att lyfta - säger Edward af Sillén. En "måste-ses-uppsättning" helt enkelt!
1 resa 9 november
Dreamgirls - The Musical 2-dagarstur
En gripande historia med tidlösa hits Den hyllade musikalen om Dreamgirls kommer för första gången sättas upp som musikal i Norden. Dreamgirls - The musical har spelats för fulla hus på såväl Broadway som i West End samt filmatiserats 2006 med bland andra Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson och Eddie Murphy i huvudrollerna. Dreamgirl - The musical bjuder på en gripande resa fylld av drömmar, kärlek, vänskap och svek i regi av en av landets mest hyllade regissörer, Edward af Sillén med svensk översättning av Calle Norlén. Dreamgirls - The musical ger en inblick i glamourens värld och dess baksida. Den skildrar en historia om en ung kvinnlig sånggrupp som kämpar för att uppnå framgång, berömmelse och acceptans i en tid präglad av fördomar och diskriminering. Musikalen är fylld av ikoniska hits så som "One night only", "Listen" och " And I am telling you I´m not going", där ingen lämnas oberörd. * Det här är en av mina absoluta favoritmusikaler. Tempot är högt, den tidlösa musiken är otrolig och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Allt detta till beatet av tidernas första motownmusikal med en magisk ensemble på scen. Vi ska få China Teaterns tak att lyfta - säger Edward af Sillén. En "måste-ses-uppsättning" helt enkelt! Vi bor på Elite Adlon. Den 17/11 lämnar vi Stockholm klockan 15.00 så vi hinner promenera på stan och äta en ordentlig lunch innan vi åker hem.
1 resa 16 november
Tyskland med underhållning och shopping
I utkanten av Mecklenburgs sjödistrikt, inbäddat i unik natur ligger Gut Gremmelins egendom och väntar på att vi ska komma och fylla det med sång, musik och dans. Andreas och Ussi Hedenskog med sina långa karriärer inom nöjesbranschen finns med under hela resan och underhåller oss med både musik och quiz. (Finfina priser till vinnaren utlovas!) Första kvällen arrangerar de en rolig och lite klurig quizafton och den andra kvällen bjuder de upp till dans. Med en stor bredd i sitt utbud av musik kommer kvällarna fyllas med allt från dansband, schlager, country till rock & roll. Packa ner geniknölarna och dansskorna, för nu åker vi!
1 resa 29 oktober
Tomten är far till alla barnen
För första gången någonsin sätts den hyllade och folkkära "Tomten är far till alla barnen" upp på en teaterscen, nämligen Cirkus i Stockholm, med några av Sveriges mest välkända skådespelare. "Tomten är far till alla barnen" hade biopremiär för 25 år sedan och den har med åren blivit en svensk filmklassiker. Vi får följa en kaotisk julafton där Sara bjuder in sina före detta män och deras nya familjer för att fira jul med hennes motsträviga sambo Janne. Det som, enligt Sara, skulle ha blivit en kärleksfull och traditionsenlig högtid utvecklas snart till en komisk röra där hemligheter avslöjas och överraskningar avläser varandra. Kryddad med musik och sång förflyttas handlingen nu in i samtidens pulserande energi. I rollerna: Eva Röse, Liv Möjnes, Julia Dufvenius, Clara Henry, Linus Wahlgren, Magnus Betnér och många fler. Vi bor på det mysiga boutique-hotellet Ruth i Vasastan.
1 resa 23 november
Park Lane Feelings
Feelings - Emotion through music Varmt välkomna tlll Park Lane show och en kväll fylld med mat, musik och underhållning. Glädje och energi kännetecknar kvällen där vi umgås, firar och klappar med i de oförglömliga låtarna vi all älskar. Showen Feelings - Emotion through music, tar med er till en värld av känslor och passion där varje ton och smak berättar en historia. Köksmästare Alessio Fiorinelli har noggrant komponerat en trerättersmeny som ni tillsammans avnjuter med show framförd av fantastiska artister och musiker. Självklart är all musik, som alltid, på Park Lane show, 100 % live. Ta med kollegor, vänner och familj på en garanterat glädjefylld kväll med högt tempo och fantastisk underhållning. Efter showen förvandlas Park Lane till en av Göteborgs mest välbesökta nattklubbar - så om ni vill kan ni stanna och dansa hela natten lång! Vi bor på Elite Park Avenue vilket har samma adress som Park Lane, så det är sannerligen gångavstånd till och från showen. På söndagen lämnar vi inte Göteborg förrän 15.00, så det finns gott om tid för shopping, museibesök eller en lång lunch!
1 resa 9 november
Hemlig sommaresa 18/7
Efter en rosad hemlig resa under våren, kör vi en ny variant i sommar. Helt andra besöksmål och platser men precis lika spännande! Vi bestämmer när, hur och var - Du hänger med!
1 resa 18 juli
Julmarknad Lübeck
Julmarknaden i Lübeck startade redan år 1648 och räknas idag till en av Tysklands största och mest imponerande julmarknader. Varje år kommer tiotusentals besökare hit för att ta del av allt underbart hantverk som erbjuds och alla ljuvliga  godsaker som finns att inhandla. Förutom julmarknad finns naturligtvis en mängd sevärdheter och platser att besöka. Mariakyrkan, stadsporten Holstentor eller varför inte inmundiga en smarrig kaffe med tillbehör på det berömda café Niederegger - ett måste för alla marsipanälskare! Följ med hit och upplev allt detta i denna vackra och mysiga Hansastad. Vi bor på urtjusiga Radisson Blu Senator Hotel vid floden Trave, 7 minuters gångväg till gamla stan. Här finns möjlighet att använda deras pool och bastu, detta ingår förstås i priset. Första kvällen, 1/12, äter vi en gemensam middag på hotellet. Den 2/12 är dagen helt fri och ni hittar på precis vad ni vill. Den 3/12 startar vi vår färd hemåt efter att vi ätit hotellets stora och goda frukost. Vi gör ett stopp på Calles i Burg för att eventuellt inköpa julsnaps, glögg och en å annan julöl. Om du vill kan du packa i varor som totalt vägen 120 kg!
1 resa 1 december
Charlie och Chokladfabriken
Ola Salo gör rollen som den ikoniske godisuppfinnaren Willy Wonka när musikalen Charlie och Chokladfabriken, baserad på Roald Dahls klassiker Kalle och Chokladfabriken, äntligen får Sverigepremiär! Den fattiga, godhjärtade och godisälskande Charlie växer upp nära Willy Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik. När Wonka meddelar att han gömt fem guldbiljetter i lika många chokladkakor, blir Charlie ett av de lyckliga barn som vinner ett besök i fabriken. Men allt är inte så sött som det verkar innanför grindarna. De andra barnen som hittat guldbiljetter är rysligt bortskämda, och Wonkas Oompa-loompier har fullt sjå att hålla ordning på sällskapet. Besöket blir en både fantastisk och skrämmande resa, där de giriga straffas längs sockerängarnas vindlande stig. Vi bor på Elite Park Avenue hotel, som faktiskt är det första hotellet i Sverige som inredde sina gästrum med eget badrum! Vi äter gemensam middag på GöteborgsOperans restaurang, så att vi enkelt tar oss till Operans stora scen där musikalen spelas. Efter en god natts sömn äter vi hotellets väl tilltagna och goda frukost för att sedan ge oss ut för egentid på Göteborgs gator och torg. Klockan 15.00 lämnar vi sedan Göteborg för denna gång!
1 resa 25 januari 2025
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top