Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Tobbes Resor

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Änglagård på Oscarsteatern
Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Nu hälsas vi välkomna till Oscarsteatern och höstens uppsättning av musikalen Änglagård. Musikalen är baserad på filmen som hade premiär på filmduken 1992. I huvudrollerna ser vi Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester
2 resor nästa avresa 21 september
Kryssning med Birka Gotland till Mariehamn
Nöjeskryssa med Birka Gotland Kryssa med Östersjöns nya nöjeskryssare, Den är en riktig pärla med bekväma chill out-däck, spa med utomhusjacuzzi och flera restauranger. Maffig skaldjursbuffé och kompishäng under stjärnorna på Terrassen - en bättre utekväll kan du inte få! Nöjen hela veckan I veckorna förvandlas Birka Gotland till en flytande folkpark och du möter några av Sveriges bästa dansband på scenen. Både fredag och lördag kliver heta DJs och kända partyband på. Dessutom livemusik med inbjudna artister som bjuder på unplugged uppe på Terrassen till helgen, stämningsfulla pianotoner i Seglarbaren och ett  komplett kryssningsprogram  med musik, quiz och mycket annat med kryssningsvärdarna. Dansband Söndag - Torsdag Är dansbandsmusik din melodi? Då kommer du att älska våra dansbandskvällar! 5 dagar i veckan kliver landets bästa dansband på. Sköna takter, god mat och varm atmosfär förvandlar vardag till fest. Året om. Mogna dansband i början av veckan och lite mer modernt på torsdagar. DJs och liveband fredag-lördag Fira in helgen med dans, skaldjursbuffé och spalyx. När skymningen faller stiger pulsen på nattklubben. Nu kliver livebanden upp på scenen och heta DJs höjer temperaturen på dansgolvet. Upptäck nya smaker En sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med oss. Välj bland klassisk buffé, maffig skaldjursbuffé, grillat och à la carte. Både finsmakare och  skaldjursälskare får sitt ombord i våra  restauranger. Testa vår exklusiva ostron- och kaviarmeny eller sätt tänderna i en klassisk räkmacka uppe på Terrassen. En finare utsikt att vila ögonen på mellan tuggarna kan du inte få! Sköna upplevelser till sjöss Ombord är det alltid något kul på gång. Sväng runt på dansgolvet när landets bästa  dansband  spelar, botanisera i utbudet i  taxfreebutiken  eller sjunk ner i jacuzzin i  Archipelago Spa. Och en sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med oss. Finsmakare, skaldjursälskare och kräsna barnmagar får alla sitt ombord i våra  restauranger.
26 resor nästa avresa 22 juni
Kryssning till Riga med Birka Gotland 3 dagar
Boka en kryssning till Riga i Lettland – och upplev en av Europas allra vackraste städer. Shoppa, strosa genom gamla stan och njut av alla arkitektoniska mästerverk. En komplett tredagarstur som sätter guldkant på september. Testa det baltiska köket! På din långkryssning till Riga ingår en tre-rätters middag exkl dryck på utresan och temabuffé med inspiration från det baltiska köket på hemresan. Bara för dig att välja och vraka bland smakrika för-, varm- och efterrätter i stora lass. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i buffén. Det ljuva kryssningslivet Inte nog med att du vaknar upp till spännande äventyr i en ny hamn. Ombord väntar också en hel värld av upplevelser! Besök  taxfreen  eller någon av  restaurangerna , bubbla på  spaavdelningen , sola nosen på däck och ta en svängom på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som allra bäst! Tidtabell Dag 1  avgång Stockholm kl 15.30, ankomst Riga kl 09.00 Dag 2   avgång Riga kl 16.00, ankomst Mariehamn kl 06.30 Dag 3  avgång Mariehamn kl 07.30, ankomst Stockholm kl 14.30 Samtliga tider är svenska tider. Riga Fartyget lägger till vid hamnplats JPS2 - Riga Passenger Port, cirka 2 km från centrum och Gamla Stan.  Transferbussar Vi erbjuder transferbussar som går non-stop till/från Gamla Stan. Transferbussar går  kl 10.30–15.45  (lokal tid) från/till Kajplats JPS-2 – Gamla stan. Sista påstigning från Gamla stan kl 15.45 (lokal tid), framme i hamnen ca kl 16.00 (lokal tid). Obs! Var ute i god tid. Köer kan uppstå. Resenärer bör vara tillbaka på fartyget senast kl 16.00 (1 timme före avgång). Pris:  100:- /person för en dagsbiljett. Du som har bokat en av våra utflykter är också välkommen att åka med transferbussarna utan kostnad. Visa din biljett för chauffören vid påstigning. Boka upplevelser i Riga Maxa din resa genom att boka en av våra guidade rundturer i Riga. Du kan också strosa runt på egen hand, du tar dig smidigt till och från Gamla stan och centrum med våra transferbussar.  Alla utflykter bokas hos Tobbes Resor på telefon 0226-671 30      
2 resor nästa avresa 8 september
Costa Del Sol Longstay 21 dagar
Byt kylig svensk vinter mot en långtidssemester i ett behagligt milt sydeuropa! Boka en solmånad res med oss på långtidsresa, bo bekvämt med halvpension och njut av härliga dagar i solen. Vår erfarna färdledare som är med under hela vistelsen hjälper Er gärna med de flesta praktiska frågor som kan dyka upp - från tips om roliga utflykter till restauranger m.m Res med oss på en långtidssemester och stanna borta i solen lite längre i vinter! Ett andra hem i solen helt enkelt.
1 resa 3 februari 2025
We Will Rock You på Dalhalla
We Will Rock You är succémusikalen som baseras på låtar av Queen. Denna musikaliskt och visuellt storslagna föreställning blir knappast mindre mäktig av att den sätts upp i Dalhalla! – Dalhalla kommer lyfta från marken och för evigt sväva i rymden till tonerna av We Will Rock You, säger Viktor Norén som ingår i ensemblen tillsammans med bland andra Sarah Dawn Finer, Dotter och Alexander Lycke.
1 resa 6 juli
Dalslands kanal
Dalsland bjuder på perfekta förutsättningar för återhämtning och välbefinnande. Orörd natur och genuina upplevelser kan avnjutas i detta magiska och sagolika landskap.
1 resa 15 augusti
Diggiloo i Dalhalla
Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Och det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse i Dalhalla den 28 juli. Ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scenen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. På sommarens turné tar de med Diggiloo-soffan, själva symbolen för deras gemenskap. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med Diggiloo.    Hjärtligt välkommen att jubla, sjunga och dansa med Diggiloo medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen. **Bra att veta** ** Medtag gärna varma kläder sittunderlag och regnkläder (paraply är inte tillåtet under föreställningen). OBS Ingen förtäring är tillåtet att ta med in på arenen.
1 resa 28 juli
A-B-C resa till Frankrike Alsace- Bourgogne-Champagne 10 dagar
En underbar bussresa för livsnjutare och vinintresserade i Frankrikes klassiska vindistrikt. Vitvinslandskapet Alsace med sin spännande historia. Vidare ska vi fördjupa oss i sköna Bourgogne, berömt för sina fantastiska vita viner från Chablis i norr till Beaujolais i söder. Avslutningsvis hägrar Frankrikes nordligaste vinregion och den enda platsen i hela världen där man tillverkar Champagne! Lyxiga bubblor i romantiska Champagne. Det franska språket har samma ord för skål och hälsa. Santé! 
1 resa 29 september
Kryssning till Höga Kusten med Birka Gotland 3 dagar
Välkommen till världsarvet Höga Kusten tar andan ur sina besökare. De dramatiska klipporna som stupar rakt ner i havet är resultatet av världens största landhöjning, hela 800 meter sedan isen började smälta efter den senaste istiden. Och den fortgår än i dag. Högakustenbron, Sveriges svar på Golden Gate, och det mäktiga Skuleberget är några av de mest kända landmärkena. År 2000 upptogs Höga Kusten på Unesco:s världsarvslista, och har på senare år poppat upp som en av Sveriges främsta attraktioner. Och du som bara behöver kliva på Birka Gotland för att ta dig hit! Tidtabell Avgång från Stockholm kl 17.00, ankomst till Härnösand kl 09.30 Avgång från Härnösand kl 15.00. Vi åker på inomskärstur genom världsarvet Höga Kusten, som bl a tar oss förbi: Sannasundet, förbi Lungö och Hemsön (ca 15.20) Högakustenbron, 1867 meter lång (ca 15.50) Storön Fyren Högbonden, invigd 1909 (ca 17.00) Ulvön, som främst är förknippad med surströmmingstillverkning (ca 17.40) Mjältön – Sveriges högsta ö, 236 m ö h Skuleskogens nationalpark Trysundaön Birka Gotland vänder mot Mariehamn ca kl 19.00 Ankomst i Mariehamn kl 07.30 Avgång från Mariehamn kl 08.30, ankomst till Stockholm kl 14.00 Njut av Norrlands smaker På din långkryssning till Höga Kusten ingår en tre-rätters middag exkl dryck på utresan och temabuffé med inspiration från det norrländska köket på hemresan. Gå en runda, gå flera och fyll tallriken med läckra för-, varm- och efterrätter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i buffén.   Utflykter bokas på telefon hos Tobbes Resor telefon 0226-67130
3 resor nästa avresa 1 september
Kryssning till Helsingfors 3 dagar
Helsingfors  - Den vita staden vid havet, underbar arkitektur och fantastisk design. En metropol som är lätt att utforska till fots. Helsingfors har en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Här upplever du spännande sevärdheter, trevliga shoppingstråk och fantastiska smakupplevelser. Följ med oss på en 41 timmars kryssning till Helsingfors ombord på Cinderella Helsingfors är en vacker och exotisk huvudstad i behändigt format. Värdskapet för Olympiska spelen 1952 skapade en viktig vändpunkt för staden som länge hade varit fattig. Idag är Helsingfors känt för att vara en modern kulturstad med sevärdheter som dels härstammar från tiden när Helsingfors var ryskt, medan andra är betydligt nyare. Ombord - massor med Mat, SPA & Shopping! När maten är halva nöjet...  – här ombord behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och vraka. Boka in din måltid samtidigt som du beställer kryssningen för bästa pris och garanterad plats. Taxfree  —  den stora shoppen är ett prisparadis. Fynda allt från dofter, kläder och kosmetik till dryck och sötsaker alltid till härliga Taxfreepriser   Spa & relax  — I spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön och avkopplande stund - bubbelpool, bastu, hälsobar och spashop.  Välkommen till sjöss!
2 resor nästa avresa 2 juli
Jokkmokks Marknad
Följ med på vinterfesten som även kallas för Jokkmokks Marknad som har firats sedan 1605. Drygt 500 marknadsutställare bjuder ut sina varor. Mycket samisk slöjd i form av kläder, bruksföremål och vackra smycken. Att få provsmaka alla delikatesser, titta på renrace eller varför inte åka rentaxi. Det här är bara några upplevelse ni möter vid Jokkmokks Marknad.
1 resa 3 februari 2025
De e det här vi kallar kärlek
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 24 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen äntligen till Stockholm hösten 2024! Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek !
2 resor nästa avresa 5 oktober
Shoppingresa till Kiel
Följ med på en shoppingkryssning till Kiel med två trevliga kvällar ombord där du kan äta gott, roa dig och umgås. Bara några minuter från båten når du shopping och restaurangstråk. Här finns mängder av butiker, fin kultur och massor av restauranger och caféer.
3 resor nästa avresa 29 september
Julmarknad till Kiel 4 dagar
Följ med oss till Tyskland, vi besöker julmarknaden i Kiel. Passa på att smaka på typiska specialiteter så som glüwein, brända mandlar och klenäter. Här finns förutom shopping många fina möjligheter till avkopplande besök på en ölhall eller ett café. Här hålls en av norra Tysklands bästa julmarknader.
1 resa 25 november
Kroatien med Rovinj
Tillsammans åker vi på en trevlig resa med destination vackra Kroatien. Efter en båtresa med en god buffé mellan Göteborg och Kiel tar vi oss ned genom Europa med övernattning i både Tyskland och Österrike. På plats i Kroatien bor vi på vackra Resort Amarin Rovinji som ligger ca 5,5 km från centrum av Rovinji. Alla rum med balkong och en liten köksdel. Det finns shuttle buss som går in till centrum en gång i timmen. Rovinj erbjuder allt från historiska kulturarv till trivsamma restauranger och mängder av shoppingbutiker. På våra utflykter får vi uppleva inbjudande vinodlingar och lantgårdar, pittoreska byar och städer. Som grädde på moset bor vi på ett underbart hotell som erbjuder ljuvliga bad. Välkommen med din bokning.
1 resa 5 september
Tomas Ledin på Dalhalla
Du ska inte tro det blir sommar. Ifall inte Tomas Ledin sätter fart. Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024. Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusiker sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock. Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024 och stannar givetvis i Dalhalla 
1 resa 20 juli
Mamma Mia! The Party på Tyrol
Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till! Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024. Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024. Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa! Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din – med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!   
2 resor nästa avresa 21 september
Norges Fjäll Fjordar och Glaciärer 5 dagar
Följ med mpå en naturskön rundresa med stora kontraster. Vår resa inkluderar den storslagna panoramavägen Sognefjellsvägen som ger oss vyer över det mytomspunna fjällmassivet Jotunheimen. Vi upplever även den vilda naturen vid Briksdalsglaciären samt gör en flodkryssning på Sognefjorden., Aurlandsfjorden och Naeröyfjorden. De korta dagsetapperna ger oss god chans att uppleva den norska naturen i ett lungt tempo.
1 resa 6 juli
Kryssning till Visby med Birka Gotland 3 dagar
Följ med oss på Tobbes Resor till Somriga Visby! Drömmer du om sommarsemester på Gotland? Gör slag i saken med en kryssning till  Visby  och Gotland – njut av god mat, nöjen och glittriga vyer på vägen. Du får en hel dag i  Visby  och kan bocka av några av öns största sevärdheter.  Visby , en historisk sevärdhet av hög klass och samtidigt en idyllisk småstad med pittoreska gränder. Visby är en självklar punkt på att-göra-listan, både som en sevärdhet i sig själv men också som kuliss till det myllrande folklivet.  Visby  är en typisk hansestad med ringmur, ett välbevarat gatunät och bebyggelse från medeltiden och framåt, med på världsarvslistan sedan 1995. Det ljuva kryssningslivet Inte nog med att du vaknar upp till spännande äventyr i en ny hamn. Ombord väntar också en hel värld av upplevelser! Besök  taxfreen  eller någon av  restaurangerna , bubbla på  spaavdelningen , sola nosen på däck och ta en svängom på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som allra bäst! Väl i land har vi givetvis ett antal utflykter att välja mellan, boka direkt för att säkra er plats innan det blir fullt! Utflykter bokas på telefon hos Tobbes Resor telefon 0226-67130
19 resor nästa avresa 23 juni
Skagen & Läsö
Idylliska Skagen – där havet möter himlen! Under denna resa får vi uppleva det magiska ljus och den mysiga stämning som råder här. Vi ser milslånga sandstränder, inspireras av Skagenmålarnas vackra konstverk och tar oss med hjälp av traktor och passagerarvagn ut till de mäktiga vågorna som är i ständig kamp om vem som är starkas av Skagerrak och Kattegatt ute på vackra Grenens udde – ett naturfenomen som man bara kan uppleva på några få ställen i världen! Kanske har vi tur och även möter några av de söta sälarna som gärna vilar sig på den vita sandbädden? Vi besöker även vackra Läsö, här möts vi av ett äkta harmoniskt ö-liv där invånarantalet mångdubblas under sommarmånaderna och turistnäringen blomstrar. Här upplever vi fridfullheten och den unika naturidyllen.
1 resa 8 augusti
SPA-resa till Pärnu
Här åker vi till en av Estlands mest kända och erkända anläggningar för hälsospa,  Tervis  i Pärnu. En mycket omtyckt och populär resa. Tervis hälsospa och hotell har erbjudit professionella kurbehandlingar i över 40 år och är Estlands största 3-stjärniga hälsospa. En färdledare finns med från start. Tervis har renoverat rummen, matsal, vattengymnastikbassäng och lobby. Dessutom finns nu en ny a la carte restaurang och ett nytt gym. Du välkomnas till restaurang och barer, fritidscentrum med olika bastuanläggningar och bassänger, konferensanläggning, bokcafé, skönhetssalong och butiker. Tervis ligger vid Pärnuflodens mynning, invid stadens välkända pir och den flera kilometer långa sandstranden. På gångavstånd ligger hamnen och stadens centrum. Det här är en resa för alla, oavsett om du önskar förbättra din hälsa eller om du bara vill ha en avkopplande semester. Under vistelsen bor vi i fina superior rum på Tervis Medical SPA (luftkonditionering, rymligare rum, dusch, WC, TV, telefon, minibar mot tilläggsavgift, värdeskåp, badrumsartiklar, hårtork, morgonrock, tofflor och balkong) Som gäst har du tillgång till egen läkarmottagning med svensktalande läkare, matsal, gym, pool, bastu, hydro- och lerterapianläggning.  I paketet ingår: goda råd från våra erfarna läkare (upprepade hälsokonsultationer vid minst 5 övernattningar), upp till 3 olika behandlingar per varje övernattning efter läkarens rekommendationer ur följande lista: klassisk massage 23 min ört-pärlebad, duschmassage under vatten, hälsodusch, vattensängsmassage, virvelbad för fötter, paraffin-ozokeritbehandling, gyttjeterapi, gyttjebad för  fötter, olika möjligheter för elektroterapi, stretchterapi,  kryoterapi,  ultraljudsterapi,  magnetterapi,  inhalering,   saltkammare,  ljusterapi, majsenamassage för händer, paraffinmask för händer, kallparaffin, kroppssammansättningsanalys energigivande gruppträning, vattengymnastik eller sjukgymnastik i salen, cirkelträning i vår styrketräningssal nöjen på SPA- och bastucentret tillgång till styrketräningssal välsmakande bufféfrukost, lunch och middag logi i bekväma dubbelrum 19/5 Utresa Stockholm - Tallin med Baltic Queen, 20/5  Ankomst till Tallin kl 10.45 (lokal tid). 26/5 Hemresa Tallin - Stockholm med Baltic Queen kl 18.00 (lokal tid), 27/5  Ankomst Stockholm kl 10.30. 16/9 Utresa Stockholm - Tallin med Baltic Queen, 17/9  Ankomst till Tallin kl 10.45 (lokal tid). 23/9 Hemresa Tallin - Stockholm med Baltic Queen kl 18.00 (lokal tid), 24/9  Ankomst Stockholm kl 10.30. Viktigt att veta: Tiden i Estland är + 1 timme. Vi vill också informera om att det är en hel del att gå i terminalerna och att hotellområdet är stort så det är även en hel del att gå där. På terminalen går det att göra en förfrågan om assistans om man skulle behöva de.
1 resa 16 september
Tomten är far till alla barnen
För första gången någonsin sätts den hyllade och folkkära Tomten är far till alla barnen upp på en teaterscen med några av Sveriges mest välkända skådespelare. Den populära kultfilmen tar nu ett efterlängtat kliv ut på teaterscenen. I rollerna ser vi bland annat Eva Röse, Liv Mjönes, Julia Dufvenius, Clara Henry, Linus Wahlgren, Magnus Betnér, Fredrik Hallgren, Jakob Setterberg, Anton Lundqvist, Maia Hansson Bergqvist och Inez Dahl Torhaug. 
1 resa 7 december
Norge - Trollstigen & Atlanterhavsveien 5 dagar
Fem dagar med fantastiska naturupplevelser i de norska fjordlandskapen. Vi åker längs Atlantkusten och över öar, broar och på den spektakulära Trollstigen med sina hårnålskurvor. Fjäll, fjordar och dalar kantar vår väg på denna underbara resa som är som balsam för själen.
1 resa 2 juli
Ullared dagsresa
Följ med oss på en shoppingresa till Ullared. Vi åker natten mot fredagen och är hela fredagen i Ullared. Under resan till och från Ullared gör vi stopp för fika/mat.
1 resa 31 oktober
Gekås Ullared med övernattning
Få ett trevligt avbrott i vardagen genom att följa med oss på en av våra två dagars-resor till Skandinaviens största varuhus Gekås i Ullared.  Vi reser under natten och kommer fram till varuhuset vid 10-tiden på förmiddagen. Dagen spenderas sedan vid varuhuset där vi ägnar oss åt bra shopping till särskilt billiga priser. Efter en trevlig heldag och en natt på det bekväma hotellet alldeles intill varuhuset vänder bussen sedan hemåt igen vid 14-tiden dag två. Läs mer nedan och boka in en shoppingupplevelse utöver det vanliga vid Gekås Ullared.
1 resa 19 oktober
Weeping Willows med vänner på Dalhalla
Weeping Willows återvänder till Dalhalla i september – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana. Weeping Willows förtrollade publiken i Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen för att återigen skapa en oförglömlig kväll – den här gången tillsammans med några av Sveriges mest älskade artister: Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana. Detta blir Weeping Willows enda spelning sommaren 2024.   – I år tänkte vi i Weeping Willows ha ett turné-fritt år. Men Dalhalla vill vi inte missa! Det har nämligen blivit en tradition för oss att avsluta deras säsong. Vi har varje år med oss en stråk- och blåssektion och några gästartister och i år bjuder vi på inte mindre än tre favoritsångerskor, säger Magnus Carlson.   Om Weeping Willows Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997.  Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.   Om Maja Francis Med en fot i skandinavisk pop och den andra i country har Maja Francis positionerat sig som en av landets mest unika artister och låtskrivare. Under 2022 nominerades Maja och debutalbumet ”A Pink Soft Mess” till Grammis, P3 Guld, Manifestgalan och Nordic Music Award. Och till följd av hennes medverkan i TV4´s Så Mycket Bättre samma år släppte hon kritikerrosade tolkningar av artisterna Lasse Stefanz, Molly Hammar, Anna Ternheim och Nordman. Maja Francis inledde 2023 med att åka med som Special Guest på First Aid Kits Europaturné. Därefter väntade hennes första egna turné, där samtliga stopp var helt eller snudd på slutsålda.   Om Sarah Klang Sedan debuten 2016 har Klang samlat på sig två Grammis-vinster, otaliga nomineringar och översvallande hyllningar, bland annat i The Sunday Times, Rolling Stone och I-D. Publiken har successivt växt, vilket utsålda spelningar i London, Amsterdam, Oslo, Stockholm och hemstaden Göteborg är ett bevis på. Sarah Klang släppte i höstas sitt fjärde album “Mercedes” och gav sig ut på en längre Europaturné som avslutades på ett kokande hemmaplan i Göteborg. 2024 innehåller bland annat framträdanden på SXSW i Austin, TX.   Om Daniela Rathana År 2020 släppte Daniela sin debut-EP och korades omedelbart till svensk pops nästa stora namn. Hon uppträdde på Grammisgalan, i TV-program som En kväll för Nobel och Late Night Concert. Kort därefter landade två Grammis-nomineringar, såväl som samarbeten med Molly Sandén och Oskar Linnros. Under 2022 hann Daniela Rathana spela för ett slutsålt Trädgården, ett överfullt Linnétält på Way Out West och även både gästa och öppna för Håkan Hellström på Ullevi. Samma höst var Daniela Rathana dessutom högaktuell som en av deltagarna i Så Mycket Bättre och gav oss otroliga tolkningar av bland annat ”Vandraren” och ”Alltid Blå”.
1 resa 14 september
Vättern Runt
Åk med på en trevlig resa runt vår näst största sjö, Vättern. Vi bor fint vid sydspetsen i Jönköping och kommer under resans gång ta oss runt hela sjön. Det blir besök på bland annat vackra Visingsö, historiska Vadstena, och intressanta Karlsborgs Fästningsmuseum och mycket mer.
1 resa 2 augusti
Kryssning till Ystad & Visby med Birka Gotland
Här har du chansen att uppleva två  sommarpärlor på samma resa - Ystad och Visby! Medeltida gränder, böljande rapsfält och sköna sommarkvällar i skärgården. Långkryssa med Birka Gotland till Visby, Ystad och Österlen och fyll kappsäcken med fantastiska semesterminnen. Det här är en sommardröm för hela familjen    och inte minst tre kvällar i skärgården ombord på fulladdade kryssningsfartyget Birka Gotland. Och du behöver ju bara kliva på vår buss hemma för att ta dig hit! Bjud smaklökarna på fest På din långkryssning ingår en tre-rätters middag exkl dryck och två spännande temabufféer, varav den ena hämtat sin inspiration från Österlens välfyllda skafferi och den andra är en kulinarisk resa genom Östersjön med gotländsk touch. Vin, öl, läsk och kaffe ingår till samtliga bufféer. Tidtabell Avgång från Stockholm kl 15.30, ankomst Ystad kl 11.30 Avgång från Ystad kl 18.00, ankomst till Visby kl 09.30 Avgång från Visby kl 18.00, ankomst till Mariehamn kl 07.10 Hemresa från Mariehamn kl 08.30, ankomst Stockholm kl 14.00   Utflykter bokas på telefon hos Tobbes Resor telefon 0226-67130    
1 resa 11 augusti
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top