Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Tjörnarpsbuss

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Stockholm weekend
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan. Vill man förgylla sin vistelse i Stockholm kan vi rekommendera ett teaterbesök någon utav kvällarna. Vi erbjuder förköpta biljetter till Stockholms mest eftertraktade föreställningar, men bokar även upp biljetter till andra föreställningar efter dina önskemål.
6 resor nästa avresa 20 september
Stockholm Änglagård
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan.  På lördagkvällen ser vi Änglagård på Oscarsteatern med bland annat Sanna Nielsen och Tommy Körberg. 
5 resor nästa avresa 20 september
Inlandsbanan och Höga Kusten
Inlandsbanan & Höga Kusten 6 dagar En spännande resa genom Sveriges orörda vildmark. Vi åker tåg på den vackraste sträckan av den klassiska Inlandsbanan. På Jamtli Historieland förflyttas vi bakåt i tiden på ett levande sätt. Vi utforskar det vacka Höga Kusten och avslutar med ett besök på Mackmyra Whiskyby.
1 resa 29 juli
Bohuslän
Bohuslän med Fjällbacka 3 dagar Evert Taubes mångbesjungna Bohuslän med sina 8.000 öar, holmar och skär liknar ingen annan skärgård i världen. Här bor vi mitt i skärgården och rör oss både till lands och till sjöss samt upplever Läckbergs spännande Fjällbacka. Följ med till de pittoreska fiskelägena och känn havets salta stänk samt doften av kaprifol!
2 resor nästa avresa 1 juli
Göta och Kinda Kanal med Visingsö
Göta & Kinda kanal med Visingsö 3 dagar Vi beger oss upp till den gyllene Östgötaslätten som vi beskådar från relingen när vi under två dagar kryssar fram på Göta & Kinda Kanal. Ett rogivande sätt att ta sig fram på samtidigt som vi får se och uppleva mycket. Det blir också en tur ut till Visingsö som vi bland annat upptäcker genom att åka remmalag med häst och vagn.
4 resor nästa avresa 24 juni
Dalslands Kanal och Göteborgs Skärgård
Dalslands kanal och Göteborgs skärgård 3 dagar Vi blir en del av naturen på den här resan bland odlingar, parker, kanaler och skärgård. Vi reser på Dalslands kanal genom den berömda Håveruds akvedukten ett mästerverk i ingenjörskonst samt tittar på samtidskonst på Dalslands konstmuseum och avslutar med en underhållande skärgårdstur i Göteborgs skärgård.
1 resa 15 juli
Bornholm 3 dagar
Bornholm – solskensön i Östersjön 3 dagar Milslånga sandstränder, stora skogar och ljunghedar. Vi besöker idylliska fiskelägen, en stiltypisk rundkyrka och en mäktig borgruin. Välkommen till kontrasternas ö!
1 resa 18 augusti
Norges Fjäll och Fjordar
Norges fjäll och fjordar   6 dagar  Följ med på vår klassiska Norgeresa som presenterar något av det naturskönaste vårt grannland har att uppvisa. Gudbrandsdalen, den fascinerande Trollstigsvägen, Geirangerfjorden – kungen av Norges fjordar och Jotunheimens mäktiga fjällmassiv samt Atlanthavsvägen – denna unika väg som tar dig till den yttersta punkten där land slutar och hav tar vid. Du kommer att bli överväldigad!
1 resa 29 juli
Dalarna med Dalhalla
Dalarna med Dalhalla   4 dagar En oförglömlig resa till ett av Sveriges vackraste och mest välbesökta landskap – Dalarna. Porlande bäckar, glittrande sjöar, mäktiga skogar och bördiga nejder. Vi bor tre nätter i Borlänge  och härifrån gör vi utflykter och besöker några av smultronställena runt Siljan samt upplever en konsert på Dalhalla, en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa.
3 resor nästa avresa 11 juli
Geirangerfjorden och Flåmbanan
Geirangerfjorden och Flåmbanan 5 dagar En underskön resa i ett oemotståndligt Norge. Här bjuds det på höga fjäll, djupa fjordar, silverblanka sjöar och mäktiga vattenfall. Vi åker tåg med Flåmbanan på en av världens vackraste tågsträckor och kryssar genom den sagolika Geirangerfjorden!
1 resa 12 augusti
Bergen och Stavanger
Bergen & Stavanger med Bergenbanan och Lysefjorden 6 dagar En naturskön resa i södra Norge. Här utforskar vi de båda vackra trästäderna Bergen och Stavanger. Vi färdas över Hardangervidda med det tekniska underverket Bergenbanan, en tåglinje som nästan ingen trodde skulle vara genomförbar på grund av den karga naturen och opålitliga vädret. Och vi njuter av fantastiska natur scenerier under en båtfärd på Lysefjorden.
1 resa 5 augusti
Finska Pärlor
Finska Pärlor 7 dagar Vi tar oss fram genom de tusen sjöarnas land. Vi upplever allt från de ortodoxa delarna vid den ryska gränsen till svenskbygderna i väst. Vi ser vattenfall, forsar och stilla sjöar, njuter av utsikten från åsar och torn samt vandrar genom gammal radhusbebyggelse och förbi moderna designhus. Det är ett omväxlande landskap som möter oss på vår färd under den här rundturen genom södra Finland.
1 resa 5 augusti
Ullared
Lämna bilen hemma och ta bussen med oss på en spännande shoppingtur till Gekås lågprisvaruhus samt kringliggande fyndbutiker.    Avresa från Malmö kl. 06.00 och via våra påstigningsorter ger vi oss av norrut. Chauffören hjälper till med placeringen på bussen. Vi har minst fem timmar till shopping i Ullared innan vi beger oss hemåt igen.  Vi kör från Malmö via Lund, Eslöv, Hörby och Höör. Vi hämtar numera även i Norra Varalöv på denna rutt. 
6 resor nästa avresa 18 juli
Alperna
Alperna med Bernina Expressen   7 dagar  Är du en naturälskare så är detta en resa för dig. Du kommer att hänföras av storslagna vyer när vi åker på den fantastiska tågresan med Bernina Expressen mellan Chur och Tirano. Som kontrast till de otroliga vyerna vandrar vi också runt och njuter av dofter och färgprakt på blomsterön Mainau.
1 resa 20 juli
Nordkap med Tromsö och Finland
Nordkap med Tromsö och Finland  13 dagar  För 45:te året laddar vi för ännu en fantastisk resa! Vi lovar att detta är den mest intressanta Norden-runt-resa du kan uppleva till Europas nordligaste utpost – Nordkapsklippan – som stupar rakt ner i Norra Ishavet! Under lagom långa dagsetapper bjuds vi sköna naturscenarier med exotisk vildmark och oändliga vidder samt berömda platser som Polcirkeln, ishavsstaden Tromsö, Rovaniemi och de tusen sjöarnas land – Finland.
1 resa 8 juli
Schweiz med Glaciärexpressen
Schweiz med Glaciärexpressen   7 dagar Schweiz är bara ett litet land mitt i Europa men ack så storslaget. På den här resan njuter av den fantastiska naturen inte bara från bussen utan också från den berömda Glaciärexpressen, när vi färdas genom de mäktiga Alperna från St Moriz till Zermatt. Vi gör även en tur runt Genevesjön med strandhugg i de trevliga samhällena som kantar sjön, till huvudstaden Bern med sin medeltida stadskärna och långa mysiga arkader.
1 resa 16 augusti
Italiens vackraste sjöar
Italiens vackraste sjöar 10 dagar I norra Italien ligger de tätt, de sköna italienska sjöarna. Några tittar vi på andra åker vi ut på under våra utfärder på slingrande vägar med fantastiska vyer. Vi bor vackert i den lilla byn Stresa i fem nätter och kopplar av och njuter av den vackra naturen och goda maten.
1 resa 12 oktober
Tyrolen
Tyrolen 7 dagar En underbar resa till Tyrolen och södra Bayern. Här lockar en underbar natur med höga berg och spegelblanka sjöar. Det ges tillfälle till både lokala vandringar och utflykter till Han Peter Porsches drömverkstad, ett bryggeri, ett vattenfall och en viltpark. Med andra ord en riktig drömresa.
1 resa 10 augusti
Prag & ljuva Österrike
Prag & ljuva Österrike 7 dagar En ljuvlig resa till några riktiga pärlor i hjärtat av Europa. Vi börjar med den gyllene staden Prag och fortsätter med kejsarstaden Wien, vi gör en vinutflykt i Weinviertel, reser längs Donau genom den vackra Wachaudalen och in i det storslagna Salzkammergut. Här kopplar vi av på en båttur på Wolfgangsee.
1 resa 31 augusti
Whiskyresa Islay
Skottland whiskyresa till Islay flyg t/r  5 dagar En drömresa för den sanna whiskyentusiasten. På den här resan, där vi besöker alla Skottlands fyra whiskyregioner, ägnar vi oss åt den ädla drycken och åker ut till de intressanta öarna Arran och Islay samt till Campbeltown för att uppleva alla typer av den skotska nationaldrycken. Med inte mindre än sex-sju destilleribesök på fem dagar täcker vi upp allt från små nya destillerier till gamla klassiker och berömda storsäljare.
1 resa 25 september
Whiskyresa Highlands och Speyside
Whiskyresa Highlands & Speyside 5 dagar   Vi tar oss fram genom vackra ljunghedar upp i högländerna genom den ombesjungna Glen Coe dalen och längs Loch Ness till Inverness. Vi fortsätter längs den vackra floden Spey där destillerierna ligger tätt till den charmiga lilla staden Pitlochry. På vår väg genom det spektakulära och undersköna landskapet blir det flera intressanta destilleribesök och provningar men också en del historiska slagfält och slott. Och om vi har tur ser vi även ett berömt sjöodjur!  
1 resa 11 september
Montenegro
Montenegro   8 dagar flyg och buss Detta lilla, anspråkslösa land har en tre mil fantastisk strand och kristallklart vatten. Inlandet är dramatiskt  med höga berg, raviner och djupa fjordar.  Det är charmiga byar och historiskt intressanta städer. På den här resan kombinerar vi lata dagar vid stranden med spännande utflykter.
1 resa 21 september
Ungern
Ungern   8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden Wien och varma thermalbad i vår värdstad Györ.
1 resa 14 september
Lofoten med Ishotellet
Lofoten med Ishotellet 10 dagar Lofoten är ett fantastiskt paradis i Nordnorge bestående av tusentals öar omflutna av Golfströmmen. Här finns en sagolik natur med spetsiga fjälltoppar som reser sig ur de gröna fjordarna och små genuina fiskebyar med röda stugor. Vi upplever även vår härliga svenska fjällvärld längs bl.a. Nordkalottvägen med Abisko och Lapporten samt bor på det fascinerande ishotellet. På resan får vi se en bit av det vackraste Norge och Sverige har att erbjuda under tio innehållsrika dagar!
1 resa 30 juni
Skagen
Skagen 3 dagar Tänk dig en härlig ljum sommarkvällspromenad med doft av hav i luften och en rödblossande sol som går ner bakom en kuliss av vacker småstadsbebyggelse. Tänk dig att stå på toppen av Danmark i friska vindar med vågbrus i öronen och vidder med sanddyner runt dig. Låter det lockande? Då är en resa till Skagen något för dig!
3 resor nästa avresa 22 juli
Erzgebirge
ERZGEBIRGE - GEMYTLIGA TYSKLAND 6 dagar En gemytlig resa i lugnt tempo där vi hänförs av vackra städer och en underbar natur. Vi bor i Oberwiesenthal som är Tysklands högst belägna ort i Erzgebirge, bergskedjan mellan Tyskland och Tjeckien, och gör besök på båda sidor om gränsen. Vi åker ånglok genom bergen och gruvtåg in i dem. Vi dricker brunn och smakar öl samt njuter av tillvaron. 
1 resa 31 augusti
Normandie med Mont Saint Michel
Normandie med Mont Saint Michel 7 dagar  Hela kusten är som ett stort minnesmärke och museum med historiskt intressanta platser, monument och krigskyrkogårdar. Pegasus Bridge, Arromanches och Point du Hoc är bara några. Till detta kommer den magnifika klosterborgen Monte Saint Michel med det spännande tidvattnet och underbara utsikten. Den glamorösa jet set badorten Deauville visar en helt annan sida av området som vi också smakar på genom en Calvados provning. Välkommen till Normandie!
1 resa 24 augusti
Ostfrisiska Öarna
Ostfrisiska öarna 4 dagar Det är en underbar kuststräcka med charmiga hamnstäder och härliga badstränder som sträcker sig från Danmark i norr till Holland i söder. Utanför kusten ligger ett pärlband av långsträckta öar -de frisiska öarna. På den här resan har vi tagit sikte på den mittersta delen av området. Vi besöker en vacker park och provar gott öl samt åker ut till den bilfria ön Langeoog.
1 resa 11 juli
Rom Sorrento
Rom & Sorrento med Capri   8 dagar flyg/buss En oförglömlig resa i tid och rum gör vi när vi åker till antikens Rom med sina fantastiska byggnader, otroliga historia och sköna anda. Man kan inget annat än älska denna stad som har något för alla. Vi fortsätter sedan med det begravda Pompeji och avslutar i paradisets Sorrento, den evigt gröna halvön som bjuder oss på Syditaliens obeskrivliga skönhet. Naturligtvis besöker vi ön Capri – Medelhavets pärla. Vi gör resan på italienskt manér det vill säga i lugnt tempo men med stor passion.
1 resa 19 oktober
Geilo Fjället brinner
Geilo - fjället brinner 5 dagar En resa genom berg och dalar i intensiva höstfärger som får fjällen att ”brinna”. Om Norge är vackert på sommaren så är det inget mot hösten när alla starka rödgula färger omger oss. På den här resan åker vi på smala, slingrande vägar och får fantastiska vyer. Det finns möjlighet för egna vandringar men också att njuta av det vackra från bussfönstret.
1 resa 11 september
Kroatien Sol och Bad
En välgörande resa för kropp och själ till Porec på Istrien, halvön i nordvästra Kroatien. Klimatet är underbart liksom det klara turkosa vattnet. Invånarna är mycket trevliga och maten är superb. Vi bor på ett elegant hotell och varierar tillvaron med lediga dagar vid poolen eller stranden och spännande utflykter. Vi gör en utfärd där vi utforskar halvön samt gör ett vingårdsbesök med vinprovning. Det blir även en hel dags båttur med besök i Rovinj och Vrsar.
1 resa 21 september
Eksjö Tattoo
Eksjö Tattoo 2 dagar  En trevlig nostalgisk resa med taktkänsla. Vi gottar ner oss i allt spännande på Smålands bil-, musik- och leksaksmuseum där vi kastas tillbaka i tiden när vi botanisera i de stora samlingarna. Det blir även besök på lanthandel och stiftstaden Växjö och förstås resans höjdpunkt Eksjö International Tattoo. 
1 resa 25 juli
Tropical Island
Tropical Island en familjeresa 4 dagar En resa för stora som små till tropikerna fast i Tyskland. Strax söder om Berlin ligger den gigantiska sfäriska anläggning som är Europas största äventyrsbad-Tropical Island - lika stor som sex fotbollsplaner. Med ett angenämt klimat, här är alltid 26 °C varmt! En 200 meter lång sandstrand, 50 000 tropiska växter, sköldpaddor och flamingos känns det verkligen som man kommit till en söderhavsö.  Det blir också en hel dag till eget förfogande i Berlin!
1 resa 28 oktober
Berlin
Berlin    4 dagar Berlin är utan tvekan en av Europas mest spännande huvudstäder med sin spännande historia, sina museer i världsklass, sina varietéteatrar och klassiska musikscener och inte minst sitt rika utbud av affärer, varuhus och butiker. Här hittar alla, oavsett ålder och smak, något som intresserar och fångar.
1 resa 28 oktober
Irland
Irland runt 10 dagar Den gröna ön lockar med en fantastisk natur, vänligt folk, charmiga städer och god mat. Vi gör en rundresa där vi får se både Galway, Cork och Dublin men också den vackra Ring of Kerry. Vi besöker naturfenomenen Burren och Cliffs of Moher samt kommer till det imponerande Rock of Cashel och de vackra trädgårdarna Powerscourt Estate & Gardens.
1 resa 23 augusti
Oktoberfest Bremen
Oktoberfest Bremen  3 dagar På fältet Bürgerweide vid järnvägsstationen och vid det historiska torget trängs utställarna under denna tid av ”frimarknad.” Så har traditionen varit i snart 1.000 år och med sig har det dragit diverse festligheter med musik, dans, mat och dryck. Höjdpunkten är karnevalståget som i år går av stapeln den 26/10 när ett hundratal färgglada vagnar och mångdubbelt promenerande grupper visar upp sig under festliga former i en parad genom staden. Förra året hade man 4 miljoner besökare under de 17 dagar som festligheterna pågår och arrangemanget bara växer. På en yta av 100.000 m 2  ser runt 300 utställare till att alla har det trevligt. Det finns nöjesfält och marknadsstånd med hantverkare som på plats utför sina kall och vid öppna eldar blåser glas och smider järn.  Men mest känt är förstås de stora serveringarna. För att kunna ta emot alla festglada och hungriga besökare under den här tiden uppför man stora öltält för försäljning av korv, kyckling och öl från hela landet. Här äter och dricker man till tonerna av medryckande musik. Vi bor under vår vistelse nära centralstationen med festligheterna på gångavstånd.
1 resa 25 oktober
Gotlandsresor
Gotland med Fårö 4 dagar Följ med på våra Gotlandsresor till solens och vindarnas ö. För att en Gotlandsresa skall vara fulländad skall man, som vi, bo vid ring­muren i Visby. Vi upplever stadens medeltida miljö, de många sevärdheterna och den fantastiska naturen med kalkstensformationer, raukar och en rik flora.
1 resa 26 augusti
Stockholm med Skärgårdssafari
Stockholm med Skärgårdstur   4 dagar Vår stolta huvudstad glittrar i Mälarens vatten. Just detta läge där naturen blir en del av storstaden gör Stockholm till en av världens vackraste städer. Under våra fyra dagar gör vi en stadsrundtur. Vi gör även en tur i den vackra skärgården samt besöker det alltid lika uppskattade Skansen.
1 resa 5 augusti
Härjedalen, Bruksvallarna
Härjedalen, Bruksvallarna 6 dagar   Vårt högst belägna landskap med en storslagen natur som skiftar från skogarna i öster till fjällen i väster. Vi njuter av den underbara naturen när den är som vackrast och börjar övergå i höstens färger. Vi gör det både till fots, buss och gondol över sätrar, högfjällsplatåer och kulturlandskap. Och avslutar med det vackra Röros. 
1 resa 6 september
Kosta med Hyttsill och Hönsalotta
Kosta med Hyttsill och Hönsalotta 2 dagar En uppsluppen resa med många skratt och god mat. Vi får en inblick i luffarnas liv och leverne genom historier, musik, filmer och alster. Njuter av det lyxiga Kosta Art hotell samt möjlighet att handla på Kosta outlet. Det blir även en underhållande kväll med klassisk hyttsill.
1 resa 8 september
Römö med Mandö och Sylt
Römö med Mandö och Sylt 4 dagar Välkomna med till en mycket intressant del av Danmark – Sydjylland. Här är det bara 8 mil mellan de båda kusterna och längs västerhavet finns det märkliga marsklandet med sitt rika fågelliv. Vi besöker tre öar och två länder under den här turen, Römö, Mandö och den tyska ön Sylt, vilket ger oss underbara naturupplevelser och lite egen tid till shopping
1 resa 5 augusti
Öland
Öland 3 dagar Vi reser till solskensön Öland där vi bor fint i Borgholm och gör utflykter genom det unika landskapet bland slott och borgar. Vi färdas över öppna ängar och klapperstensfält med en unik flora och fauna. Vi besöker Sollidens slottspark där vi får möjlighet att gå runt och titta i parken. Sen ser vi Borgholm slott och Eketorps fornborg samt en av öns berömda fyrar men här ingår inte entré. Under resorna fram och tillbaka får vi lite försmak av den blekingska skärgården och det småländska glasriket.
1 resa 12 augusti
Legoland
Legoland -med 2 dagars entré 2 dagar Legoland är ett fascinerande miniatyrland med städer, landskap och berömda byggnader. Dessutom är det en nöjespark med berg & dalbanor, karuseller, tåg, bilar och båtar och så gått som allt ingår. Det är rena paradiset för stora som små och man längtar hit år efter år. 
2 resor nästa avresa 27 juli
Lars Lerin och Saab museet
Lars Lerin och Saab museet 3 dagar Här har vi kombinerat konst med nostalgi som är en konst i sig. Vi kastas tillbaka tiden när vi kör längs retrovägen och tittar in i Andra våningen och äter lunch på Liljedal som är inrett i 60-tals stil. På Saab museet är också igenkänningsfaktorn hög och det är säkert många minnen som väcks till iv när vi ser oss omkring.  På Sandgrund möter vi Lars Lerins tidlösa konst och på Alsters herrgård minns vi en av vårt lands mest älskade skalder- Gustav Fröding. Allt detta får vi uppleva under denna sköna tur till solskensstaden Karlstad.
2 resor nästa avresa 6 september
Burg med Lübeck 2 dagar
Burg 2 dagar Följ med oss på en shoppingresa till gemytliga Burg! Vi stannar och smakar vin samt shoppar redan på vägen ner. Vi stannar sen i centrum och har fri tid till att stossa runt och äta lunch. Vi bor nere vid stranden på IFA Hotell. Här avslutar vi dagen med en gemensam middag. Nästa dag gör vi en utflykt till Lübeck innan vi vänder hemåt. 
3 resor nästa avresa 25 oktober
Burg julmarknad
Burg med Lübeck i juleskrud 2 dagar Följ med oss på en shoppingresa till gemytliga Burg och trevliga Lübeck under julmarknadstiden! En Tysklandsresa på behagligt avstånd med bra shopping. 
3 resor nästa avresa 30 november
Polen runt
Polen runt   7 dagar Polen – en pikant blandning av gammalt och nytt, av öst och väst! Vi tar dig med på en rundresa i ett land som har förändrats och utvecklats mycket de senaste åren. Detta, ett av våra närmaste grannländer, är landet med de stora städerna, de små byarna, de djupa skogarna och de mäktiga bergen. Upplev den charmiga huvudstaden Warszawa och den forna huvudstaden Krakow som är en enda stor skattkammare!
1 resa 24 augusti
Skottland runt
Skottland runt med Edinburgh Tattoo 11 dagar En rundresa i Skottland är något alldeles extra eftersom Skottland är ett sådant egenartat resmål. Ingen annanstans i Storbritannien kan man uppleva så mycket säreget, allt av utpräglad skotsk karaktär. Vi erbjuder dig här en härligt omväxlande resa i lugnt tempo med hela sju dagar i Skottland, späckad med intressanta sevärdheter och oförglömliga upplevelser. Idylliska Edinburgh med det fantastiskt fina Edinburgh Tattoo, Grampian Mountains med Höglandets storslagna natur, slott, borgar och whisky, Inverness med Culloden- världens mest omtalade hed, sägenomspunna Loch Ness och den natursköna västkusten men också mycket mera!
1 resa 10 augusti
Blekinge
Med sin variationsrika natur och kultur har Listerlandet mycket att erbjuda. Små pittoreska fiskebyar radar upp sig som på ett pärlband, alla med sin egen unika prägel.   Vi åker från våra hemorter till Listerlandet och det pittoreska fiskesamhället Hällevik. Här på Listerlandet besöker vi ett rökeri samt dricker förmiddagskaffe. Resan fortsätter genom Ronneby till Nättraby.Här tar vi den ombyggda ångbåten Axel som tar oss via Nättrabyån över Borgmästarfjärden in till Karlskrona. Här gör vi en rundtur och ser bl.a. Amiralitetskyrkan. och hälsar på Rosenbom. Det blir sedan lunch och några vackra vyer över skärgården. Vi avslutar dagen med eftermiddagskaffe i Karlshamn på vägen hem.
2 resor nästa avresa 5 juli
Burg
Ta en skön semesterdag i härliga Burg i Tyskland. Shoppa dels i de välförsedda vinbutikerna i utkanten av stan men också i de centrala butikerna.    Vi reser via Öresundsbron och färjan Rödby-Puttgarden ner till Burg. Här börjar vi med att shoppa i de kringliggande affärer innan vi tar oss in till centrum. Vi har ungefär en och en halv timme på vardera ställe så man behöver inte stressa. I centrum kan vi äta lunch och gå runt på stan. Färden går lika dant hem som ut. Åker du en onsdag är det dessutom marknadsdag i Burg.
4 resor nästa avresa 14 augusti
Ut i det blå
  Våga följa med på vår dagsresa ut i det blå, till okänd ort, god mat och nya bekantskaper utlovas!  En resa skall innehålla mycket. God mat, trevliga bekantskaper och spännande upplevelser! Vart går resan? Vad får vi se? Frågorna är många och spän­ningen stor. Skynda att boka eftersom våra hemliga resor är mycket populära! Varje avresedatum = ett nytt spännande äventyr, ingen resa är den andra lik!
3 resor nästa avresa 27 juni
Bornholm
Bornholm är hjärtat i Östersjön och kallas även Solskensön. Den danska ön är belägen cirka 40 km sydost om Skåne och har drygt 40 000 invånare. Naturen och kulturen speglar Norden fast i ett mindre format.   Via våra anslutningsorter når vi Ystad och snabbfärjan till Rönne med avgång kl. 08.30. På Bornholm börjar vi med en stadsrundtur i Rönne. Vi stannar sedan till på öns högsta punkt – Rytterknægten och njuter av utsikten innan vi åker ner för att titta på en av öns fyra rundkyrkor. Färden fortsätter mot Gudhjem där det är fiskarna som präglat staden. Här äter vi en härlig lunchbuffé på Gudhjem Røgeri. Mätta och belåtna reser vi norrut mot Bornholms nordligaste udde, Hammaren. Här känner vi historiens vingslag då vi tittar på Hammershus som är Nordeuropas största borgruin och mycket vackert belägen på en klippa 74 meter över havet. Vi återvänder sedan till Rönne där färjan avgår kl. 16.30 och vi är åter i Ystad kl. 17.50.  
2 resor nästa avresa 13 augusti
Gavnö slott och Botaniska Trädgården
En resa i trädgårdens tecken. Vi börjar med att bege oss til Gavnö Slottspark. Här får vi tid att se oss om i den vackra blomsterparken. På våren möts man av tusentals tulpaner och narcisser, dessa följs upp av sommarblommor, rhododendron, begonior och en vackert anlagd rosenträdgård. De som vill kan köpa med sig av slottet egna öl med hem. Vi vänder hemåt och äter lunch i Köpenhamnstrakten innan vi besöker Köpenhamns Botaniska Trädgård och får ströva runt på egen hand. Den som vill kan besöka det vackra viktorianska Palmhuset (entré tillkommer 70dkk) med sina enastående exotiska växter.
1 resa 18 juli
Möns klint
Klinten tar nästan andan ur oss. Från högsta punkten stupar vita klippor 140 meter rakt ner i havet som färgas smaragdgrönt i solskenet. Du kan se de vackra naturscenerierna från toppen av klipporna, där bokskogen plötsligt tar slut vid ett stup. Längs den nästan 7 kilometer långa klinten finns flera utsiktsplatser där du kan beundra de vita kalkstensklipporna!   Via våra anslutningsorter och Öresundsbron går färden via Amager till Köge. Här tar vi den gamla vägen ner till Kalvehave lilla fiskeläge. Vi kör över Mönbron och kommer till öns enda stad Stege, som är mycket vacker med gamla korsvirkeshus, vi ser bl.a. den gamla Mölleporten samt Empiregården. Vi äter en riklig dansk lunch innan vi kör till Liselunds slott, ett förtjusande litet lustslott med halmtak. Vi fortsätter sedan genom den vackra bokskogen till Möns Klint med sina fina kritformationer. Utsikten är fantastisk och efter vårt uppehåll fortsätter färden hemåt via Vordingborg.
2 resor nästa avresa 18 juli
Vallarnas Friluftsteater
  Årets föreställning utspelar sig på femte våningen  där korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar. Han har stora framgångar med sitt hemliga recept på pepparkorv.  Ett födelsedagskalas för hans förtjusande hustru (Jessica Heribertsson) fylls av intriger, utpressningsförsök och hemligheter som hotas att avslöjas. Korvfabrikörens lätt senile kamrer spelas av Jojje Jönsson, och Jeanette Capocci spelar den munviga hushållerskan Berta. Mikael Riesebeck spelar förmannen Bergman och Linnéa Rexfors och Jennie Rosengren spelar fabrikörens döttrar. I övriga roller Per Nymark och Alexander Korenado. Föreställningen tar 2timmar och 30 minuter inkl paus. Och så måste publiken lova att inte avslöja den hemliga ingrediensen i korven..    
1 resa 4 augusti
Wapnö Julmarknad
Vi besöker en julmässa på ett av vårt lands största privatägda jordbruksgods, Wapnö strax utanför Halmstad. Hantverkare och gårdsbutiker har sökt sig hit och visar upp och säljer sina produkter i det fantastiska gamla spannmålsmagasinet som också är Hallands största korsvirkeshus. Man får dessutom provsmaka och handla från utställarna i matboden. När vi handlat färdigt åker vi till ett trevligt ställe för en sen lunch innan vi återvänder hem. Wapnös fantastiska miljö och de ca 150 utställarna ger en försmak av julen. Här finns hantverkare av alla de slag och matboden är fylld med julens delikatesser.​ Hela gården andas julstämning med tända marschaller, julgranar, levande eldar, upplysta fönster, julsånger och inte minst julens alla dofter. I Wapnö Magasin möter du en del av landets skickligaste hantverkare. Det julpyntade korsvirkesmagasinet är fylld med bruks – och prydnadsföremål som vittnar om ett unikt hantverkskunnande från både nya och gamla utställare. Även andra våningen på mejeriet är fyllt av genuint hantverk, vackra kläder, smycken mm. Mängder av delikatesser – känn dofterna, smaka och njut! I matsaluhallarna och ute på mässområdet hittar du en mängd spännande delikatesser, mest från gårdsbutiker och småskaliga producenter, allt av hög kvalitet. Här handlar du som man gjorde förr, då det alltid skulle provsmakas en bit korv, ost, sill eller godis, du har producenten framför dig och kan ställa frågor om varan och dess ursprung. Passa på att handla speciella läckerheter till julbordet!
1 resa 24 november
Fredriksdal
Fredriksdalsteatern ger Nötter. Adde Malmberg står för manuset till farsen Nötter, som handlar om en ekologisk kursgård och dess dess bekymmer.   Nötter utspelar sig på den strängt ekologiska och vegetariska kursgården som kämpar med att få ihop ekonomin. Stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd skapar total förvirring. Inte blir det bättre av att man har ont om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare. Nu hänger allt på en enda kund som ska ha en prestigefylld konferens på temat  "framtidens mat". I rollerna ser vi bl.a Babben Larsson, Sanna Persson Halapi, Nils Dernevik, Hans Christian Thulin, Simon Garshasebi, Siw Erixon, Daniel Träff, Susanne Karlsson.
1 resa 2 augusti
Gavnö Julmarknad
I november anordnas en stor julbasar i den historiska herrgårdsmiljön. Cirka 200 stånd fyllda med hantverk och delikatesser. Smaka Gavnös grillade vildsvin och öl från slottsbryggeriet. Vi äter en välsmakande middag på vägen hem.
1 resa 9 november
Huseby Julmarknad
I Huseby får man uppleva en gammaldags och stämningsfull julmarknad. I Huseby återfinner vi Smålands största julmässa med cirka 120 av landets skickligaste hantverkare. I matboden hittar vi massor av hemlagade delikatesser som kan provsmakas innan inköp och i restaurangen Stallet kan vi avnjuta den välsmakande julbordet. 
3 resor nästa avresa 11 november
Tjolöholms Slott Julmarknad
På en halvö i Halland ståtar ett slott i elisabetansk stil som inte finns att skåda någon annan stans i landet och som får tankarna att färdas till Skottland. Innanför detta renässansskal upptäcker vi en komfort av högsta klass vid sekelskiftet. På den här resan ingår ett besök på julmarknaden men ingen rundvandring på slottet.  Julmarknad Runt 100 utställare visar upp och säljer sitt hantverk i de stämningsfullt utsmyckade lokalerna. Det finns även möjlighet för barnen att hälsa på tomten och pyssla med nissarna. Har man tur får man även se och höra luciatåget.
1 resa 23 november
Rydberg på Sundspärlan
Eva Rydberg ger ”Ett resande teatersällskap” på Sundspärlans friluftsteater På Sundspärlan friluftsteater driver Eva traditionen vidare med kända ansikten från Fredriksdalsteatern. Andreas T Olsson har omarbetat farsen som nu utspelar sig i Helsingborg år 1924. Ett komiskt och ett dramatiskt teatersällskap har råkat bli bokade samtidigt på samma teater. De är inte vänner direkt trots att Hampus Nessvold försöker få jobb i båda. I övriga roller ser vi utöver familjen Rydberg, Ewa Roos och Fredrik Dolk m.fl.
4 resor nästa avresa 18 juli
För Bilfantasten
Vi åker över bron till Danmark för två fantastiskt intressanta besök för den motorintresserade. Det ingår besök på såväl Sommers Automobilmuseum som Haaning Collection. Det första är ett traditionellt bil museum med tyngdpunkt på Volvo och Jaguar. På det andra hänförs vi av högklassig dansk design. Här lotsar en guide oss genom den fantastiska samlingen. Det ingår ingen mat men det finns lättare förtäring att köpa på plats.
1 resa 7 juli
Susanne Demåne i Blekinge
  Med stopp längs vägen för fika beger vi oss till Blekinge för att hälsa på allkonstnären Susanne Demåne som har en besöksträdgård med en fantastisk skulpturpark. Hon lever drömmen på landet där hon skapar ofta med sin motorsåg fantastiska skulpturer i naturliga material med hästar, hundar, katter och höns runt knuten. Vi stannar sen för lunch innan vi åker vidare in i Småland. Här gör vi ett stopp vid bilkyrkogården. Här går vi runt och tittar på skrotbilar ända från 30-talet. Färden går sedan tillbaka genom Svarta bergen och med stopp för fika är vi tillbaka i Skåne på kvällen.  
1 resa 4 augusti
Jubileumsresan Inlandsbanan och Hurtigruten
Jubileumsresan Inlandsbanan och Hurtigruten – 6 dagar Norge har alltid legat oss varmt om hjärtat så det är klart att vår jubileumsresa går dit. Vi har dessutom kombinerat det med två av våra gästers favoriter genom åren nämligen en tur med inlandsbanan och en tur med Hurtigruten och en rundtur med lokalguide i Trondheim.
1 resa 21 juli
Åland & Finland
Åland & Finland med Skärgårdssafari 4 dagar Vi kryssar fram genom den åländska och finska skärgården. Vi njuter av maten ombord på färjorna samt får tillfälle att ta en sväng om. När vi lägger till går vi ombord på vår buss för rundturer på Åland, i Åbo och Helsingfors. Det blir vacker natur och spännande arkitektur under fyra innehållsrika dygn.
2 resor nästa avresa 12 augusti
Toscana
Toscana 10 dagar Toscana ”kulturens högborg”. I detta lilla område frodas kulturen oavsett om det gäller konst, arkitektur, mat eller vin så finner man här det bästa av allt. Som om inte det är nog så ligger allt dessutom inbäddat i en ljuvlig grönska med fridfulla olivlundar och charmiga vingårdar. På den här resan besöker vi såväl Florens som Siena och två genuina vingårdar.  
1 resa 5 oktober
London med ABBA Voyage
London – med ABBA Voyage 4 dagar I världsmetropolen London finns allt och lite till. Livet pulserar när man går på shoppingrunda på allt från exklusiva varuhus till mysiga marknader. Vi bor bra och centralt och kan lätt ta oss runt i staden på egen hand. Det ingår en stadsrundtur med lokalguide, samt transfer och biljett till den fantastiska föreställningen ABBA Voyage!
2 resor nästa avresa 21 september
Berlin med Spreewald
Berlin med Spreewald  4 dagar Följ med på en annorlunda och spännande resa. Vi besöker den sorbiska minoriteten i Spreewald och får en inblick i hur de har levt genom alla år i detta vackra område som numera står på UNESCOs lista. Vi bor centralt i världsmetropolen Berlin, där vi även gör en stadsrundtur.
1 resa 1 augusti
Rhen & Moseldalen vinresa
Rhen- & Moseldalen   Vinresa 7 dagar   I de vackra floddalarna längs Rhen och Mosel upplever vi Tyskland från sin bästa och mest romantiska sida. På bergskammarna ruvar praktfulla riddarborgar med tinnar och torn. De mjukt kuperade sluttningarna ner mot dalen täcks av grönskande vinodlingar och i dalgångarna ligger ett pärlband av genuina korsvirkesidyller. Vi njuter av detta under våra utflykter samt under en båttur på floden. Vi bor centralt i idylliska Rüdesheim och Bernkastel.
1 resa 1 oktober
Rüdesheim med vinfest i Bad Dürkheim
Rüdesheim med vinfest i Bad Dürkheim Vinresa 6 dagar Att resa ska var roligt och på den här turen roar vi oss ordentligt. Vi bor mitt i Rüdesheim och kan lätt ta oss ut till vinkrogarna på Drosselgasse. Det blir också en heldag på den fantastiska vinfesten i Bad Dürkheim. Därtill kommer trevliga vinprovningar och en vacker båttur på den romantiska floden Rhen.
1 resa 14 september
Alsace Vinresa
Alsace vinresa  7 dagar Alsace är en av Frankrikes mest säregna regioner, med sin blandning av tysk och fransk kultur. Solkungen Ludwig XIV kallade redan på 1600-talet Alsace för ”Frankrikes trädgård”. Här i skydd av Vogeserna är klimatet perfekt för vinodling och namnen på skyltarna känns igen från en bättre vinlista. Vi besöker fem av dessa vingårdar men passar också på att prova lite ost och ta en båttur på Colmars kanaler.  
1 resa 22 september
Sopot , SPA i Polen
SPA i Sopot, Polen 6 dagar Få all stress ur kroppen och unna dig en skön sparesa på ett prisbelönt hotell i den kända kurorten Sopron vid den polska rivieran.  
1 resa 21 oktober
Bremen julmarknad
Julmarknad Bremen 3 dagar  En intressant gammal hansastad med mysiga gränder, vackra hus och parker samt det pittoreska fiskekvarteret Schnoorviertel med flera små antik- och konsthantverksbutiker. Här får den stora julmarknaden en fin inramning.
2 resor nästa avresa 29 november
Flensburg Husum julmarknad
Julmarknad Flensburg & Husum Hotel am Schlosspark 3 dagar Vi reser över de danska öarna till Flensburg där vi äter och shoppar först på ett varuhus och sedan inne i stan. Julmarknaden breder ut sig mellan norra och södra torget och har ett brett utbud av hantverk, delikatesser samt gatumusikanter som höjer julstämningen. Vi tar oss sedan till Husum där vi ska bo samt spenderar nästa dag. Marknaden är mitt i stan och rikligt upplyst. Här finns det gott om presentidéer, konsthantverk och läckerheter för hela familjen.
1 resa 13 december
Hildesheim och Goslar, julmarknad
Hildesheim och Goslar  Julmarknad  InterCity Hotel  4 - dagar Vi bor centralt i Hildesheim och kan besöka de stämningsfulla julmarknaderna i både Hildesheim och Goslar. Det är hantverk och allehanda läckerheter som dukas upp i de små stånden och lockar till inköp. I Hildesheim återfinner vi även Knochenhaueramtshaus som kallas det vackraste korsvirkeshuset i världen. 
1 resa 5 december
Kiel julmarknadsresa
Julmarknad Kiel Hampton by Hilton Hotel 3 dagar Det är en maritim julmarknad som breder ut sig i Kiel. Här kan man köpa yllekläder, bärnsten, konsthantverk och förstås delikatesser från området.
2 resor nästa avresa 6 december
Lübeck julmarknad 2 dagar
Julmarknad Lübeck InterCity Hotel 2 dagar Julmarknaden i Lübeck är vida känd och lockar tusentals besökare varje år. Under kortare tider utökas den med en mer hantverksinriktad julmarknad på Heiligengeist och vid Mariakyrkan. Under ett besök i staden får man inte missa att titta in i Niedereggers marsipanbutik. 
1 resa 10 december
Lübeck julmarknad 3 dagar
Lübeck Julmarknad InterCity Hotel 3 dagar Julmarknaden i Lübeck är vida känd och lockar tusentals besökare varje år. Under kortare tider utökas den med en mer hantverksinriktad julmarknad på Heiligengeist och vid Mariakyrkan. Under ett besök i staden får man inte missa att titta in i Niedereggers marsipanbutik. 
1 resa 6 december
Rostock julmarknadsresa 3 dagar
Julmarknad Rostock 3 dagar  Julmarknaden i hansastaden Rostock sägs vara den största i norra Europa. Utöver de vanliga stånden med hantverk och godsaker så har man på Universitetsplatsen byggt upp en sagoscen. Här kan barnen träffa kända sagofigurer i normal storlek samt lämna över sina önskelistor personligen till tomten.
1 resa 29 november
Rostock julmarknadsresa 2 dagar
Julmarknad Rostock 2 dagar  Julmarknaden i hansastaden Rostock sägs vara den största i norra Europa. Utöver de vanliga stånden med hantverk och godsaker så har man på Universitetsplatsen byggt upp en sagoscen. Här kan barnen träffa kända sagofigurer i normal storlek samt lämna över sina önskelistor personligen till tomten. Vi bor på InterCity hotel i Rostock.
2 resor nästa avresa 28 november
Schwerin Julmarknad
Schwerin julmarknad InterCity Hotel 3 dagar Den charmiga staden Schwerin med sagoslott och en fängslande gammal stadskärna bjuder på stämningsfull julmarknad. Här njuter vi av julmarknad, affärer och restauranger vackert inbäddade i en sagolik atmosfär.
2 resor nästa avresa 2 december
Prag med Dresden och Magdeburg
Prag med Dresden och Magdeburg 5 dagar Prag kallas ofta den gyllene staden tack vare sina tak och spiror. Staden har en av Europas vackraste stadsbilder och man blir imponerad av dess otroliga charm. När man kommer hit under juletiden blir magin som vilar över staden ännu starkare. Man blir som uppslukad av julstämning av den varma belysningen, julskyltningen och alla julmarknadsstånden som breder ut sig på alla stadens torg. Vi passar dessutom på att besöka två julmarknader till i Dresden och Magdeburg längs vägen.
1 resa 5 december
Stralsund julmarknad
Julmarknad Stralsund InterCity Hotel 3 dagar En gammal hansastad på lagom avstånd. Staden brukar kallas porten till Rügen på grund av sitt läge och har kvar mycket av sin gamla bebyggelse i innerstan som vittnar om sin betydelse som handelsstad.
1 resa 9 december
Wismar julmarknad
Julmarknad Wismar  3 dagar Hotel New Orleans En liten, mysig julmarknad återfinner vi i Wismar. Den breder ut sig framför rådhuset med trevliga marknadsstånd med allt från hantverk till läckerheter. Här finns också karuseller, en sagoskog och underhållning. 
1 resa 13 december
Jul på Ronneby Brunn
Jul på Ronneby Brunn 4 dagar Julen handlar om gemenskap och glädje. Den ska inte firas ensam eller kännas som ett jobbigt stressmoment. Följ med oss och fira en fridfull jul med allt som hör till på lyxiga Ronneby Brunn. Sedan 1705 har man rest till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. 
1 resa 23 december
Lübeck ost och vin
Lübeck Ost och Vin 3 dagar Lübeck är alltid lika trevligt att komma till. På den här resan bor vi centralt i Lübeck och har bara frukostpension så man kan gå ut på kvällen på tu man hand. Under vår utflyktsdag åker vi in i Holsteinischer Schweiz till Käserhof Biss och får reda på mer om produktionen samt provar ost. Vi besöker också landets nordligaste vinberg och Weingut SJ Montigny där vi först bjuds på lunch och sen får prova en sekt, en rosé och ett glas vittvin. När vi nu är i Lübeck får man inte heller missa ett besök på Niederegger.
1 resa 28 oktober
Stockholm Tomten är far till alla barnen
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan. På kvällen ser vi scenuppsättningen av "Tomten är far till alla barnen" på Cirkus.   
1 resa 29 november
Kafferep med Hasse o Monica
Kafferep med Hasse & Monica på Norrvikens Tädgårdar Vi beger oss till Norrvikens Trädgårdar utanför Båstad. Här har Hasse "Kvinnaböske" Andersson och Monica Forsberg dukat upp till kafferep inne i orangeriet. Vi slår oss ner vid borden och får njuta av en "goefika" samtidigt som Hasse och Monica underhåller oss med sång och musik och mycket skratt.  De utlovar också en gästartist men vem det blir vet vi i dagsläget inte. Innan vi beger oss hemåt finns det möjlighet att se sig om i butiken.
1 resa 15 oktober
Stockholm Dé é det här vi kallar kärlek
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan.  På lördagkvällen ser vi den nya schlagermusikalen Dé é det här vi kallar kärlek med några av våra bästa schlager låtar genom tiderna. 
1 resa 18 oktober
Stockholm Svenska Revyn
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan.  På lördagkvällen ser vi Svenska Revyn med bland annat Henrik Dorsin, Vanna Rosenberg och Johan Ulvesson.
3 resor nästa avresa 20 september
Hasse Anderssons Avskedsturné -Hej du speleman
Hasse Anderssons Avskedsturné "Hej du speleman" på Malmö Slagthuset För 60 år sedan drog han sina första ackord som 15 åring på Kiviks marknad. Nu är det dags att runda av och det gör han som en av Sveriges mest älskade artister med en succéartad avskedsturné. Från Kvinnaböske har han färdats via Hasses Lada, Svingelskogen och Melodifestivalen till en artist lika älskad av gammal som ung. Med Skomakare Anton, Änglahund och Guld och gröna skogar, har han en oförglömlig låtskatt och är han en självklar stjärna i den svenska musikeliten.
1 resa 12 oktober
Göteborg, Charlie och chokladfabriken
Göteborg, Charlie och chokladfabriken med Ola Salo 2 dagar Sveriges trevligaste stad. Här kan vi promenera i vackra parker och trädgårdar, ta en båttur med Paddan eller kanske ut i skärgården. Som alltid finns trevliga restauranger, mysiga caféer och bra shopping. På kvällen har vi biljetter till Göteborgs Operan för att se Charlie och Chokladfabriken med Ola Salo i huvudrollen som Willy Wonka.
3 resor nästa avresa 26 oktober
Stockholm Dreamgirls
Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm. Vi bor mitt i city nära stationen och Drottninggatan på Clarion Hotel Sign. Ett modernt, fräscht hotell med fantastisk konst och arkitektur vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd. För de som vill gör vi en stadsrundtur i vår huvudstad på lördag förmiddag då man får se de viktigaste sevärdheterna samtidigt som vår kunniga reseledare informerar om vad som pågår i stan.  På lördagkvällen ser vi Dreamgirls på China teatern.
4 resor nästa avresa 20 september
Joyride the Musical, Malmö Opera
Joyride the Musical Njut av Roxettes hits i en nyskriven musikal på Malmö Opera. Roxette med Per Gessle och Marie Fredriksson var som störst på 90-talet och deras musik, ikoniska musikvideos och stil ligger till grund i den här musikalen. Handlingen bygger på Jane Fallons rellationskomedi "Got you back" och kretsar kring stylisten Stephanie som bor i London med sin man Joe och deras dotter. En dag hittar hon en lapp i hans ficka och misstänker att han är otrogen. Hon tar kontakt med kvinnan på lappen och de börjar smida på en hämnd.     
2 resor nästa avresa 26 oktober
Jokkmokks Marknad och Ishotellet
Jokkmokk & Ishotellet   7 dagar Det känns magiskt att komma till polcirkeln under vintern. Att uppleva det speciella ljuset och känna den torra kylan. Vi besöker hantverkare och det fantastiska Ishotellet. Räkna med att resan blir ett minne för livet.
1 resa 4 februari 2025
Julhygge i Köpenhamn
Julhygge i Köpenhamn Kom i julstämning genom denna resa till Köpehamn med mycket danskt julhygge. Vi börjar med en härlig jultalrik på Bjaelkehus där även en öl och kaffe ingår. Vill man ha en lillen en till maten går det bra att köpa till det. Bjälkehus erbjuder oss förmånglia priset och låter en svensk krona vara värd lika mycket som en dansk.  Mätta och belåtna fortsätter vi sen in till ett upplyst centrum där den som vill kan strosa runt bland affärerna på Ströget eller uppleva någon av de stämningsfulla julmarknaderna. En av de äldsta och trevligaste hittar vi Höjbro plads. Här är det även nära till de vackert utsmyckade varuhusen Illum Bolighus och Magasin. På Ströget återfinner vi Royal Copenhagen där kända danskar brukar få duka och pynta sina julbord. Längs kajkanten i Nyhavn och på Kongens Nytorv breder julmarknads stånden ut sig. Här kan man dessutom se det vackert pyntade Hotel D'Angleterre. Alla dessa har fri entré. Väljer man däremot att gå in på Tivoli och besöka deras berömda julmarknad tillkommer det entré. Utöver all julsmycking, bodar och ljus så är här även en del karuseller och attraktioner öppna. Trötta men glada återvänder vi hemåt på kvällen.
4 resor nästa avresa 24 november
Arlövsrevyn
Arlövsrevyn Följ med till Arlövs teater och träna skrattmusklerna! I 2025 års arlövsrevy återfinner vi komiker legender som Dan Ekborg och Birgitta Rydberg. I övrigt känner vi igen Victor Berg, Jessica Persson, Caroline Nilsson och Kent Nilsson själv förstås. Det blir en härlig blandning av aktuella sketcher och mycket humor.  För regin står Hans-Peter Edh. 
1 resa 26 januari 2025
Val di Fassa
Skidresa Dolomiterna Italien 10 dagar Välkommen med oss till Italien och Val di Fassa. Härifrån kan vi åka skidor i det enorma skidområdet Dolomiti Superski med över 1200 kilometer skidpist! Vi bor i Pozza di Fassa som ligger bra till i Fassadalen för att ta sig till alla de ollika skidområdena. Det höga läget ger oss bästa förutsättningar för både snö och sol. Vi har dessutom möjlighet att få upp till 8 skiddagar i detta fantastiska skidmecka.
2 resor nästa avresa 7 februari 2025
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top