Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Reseshopen

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Irland
Grönskande landskap, ljunghedar och torvmossar i Connemara, vild och dramatisk natur vid Cliffs of Moher.  Färggranna hus och medryckande irländsk musik på pubarna i Dublin och Galway.    
1 resa 26 september
Tallinn
Avresedatum: 14 augusti samt julbord/julmarknad 2 december  Njut av god mat och underhållning ombord på Tallink Siljas fina M/S Baltic Queen under två dagar. En heldag i den charmiga Hansastaden Tallinn med sina mäktiga torn och fästningsmurar. Här erbjuds hantverk, torghandel, moderna varuhus för shopping, samt en mängd trevliga restauranger som serverar både lokal och internationell mat. Du kan också shoppa loss enligt begreppet "EU-shopping". Det betyder att vår buss och chaufför följer med i land och du kan passa på att handla till bra och billiga priser på köpcentrat Sadama market, som ligger nära hamnen. Därefter kan du lasta dina varor direkt ombord på bussen. För avresan 2 december har julmarknaden på Rådhustorget öppnat,  där man hittar roliga spel, magiska föreställningar, lokalt hantverk och god mat nära Estlands största julgran. Glöm inte att prova lokala delikatesser: svartpudding, surkål, pepparkakor och hett vin av alla smaker.  
1 resa 2 december
Toscana
Följ med oss till ett av Italiens mest älskade områden, ett mjukt böljande landskap med vinodlingar och cypresser.  Italiens konst och kultur kombineras med god mat och goda viner. Vårt lägenhetshotell, Riva Del Sole, ligger i ett lummigt område invid den kilometerlånga sandstraden, som är en av Toscanas bästa stränder. In till den charmiga byn Castiglione della Pescaia är det knappt 2 km, dit man kan promenera eller ta lokalbussen som stannar vid hotellet. Lägg till guidade utflykter, utforska området på egen hand, perfekta förhållande för cykling bl.a., eller koppla av i stolstolen vid stranden eller vid det stora poolområdet.
1 resa 12 september
Helsingfors
Avresedatum: 14 augusti & 2 december med julbord och julmarknad Njut av god mat och underhållning ombord på fina Silja Symphony  under två dagar. Ombord på fartygen finns något för alla. Här finns en elegant gågata med ett stort utbud av shopping till förmånliga havspriser och moderna restauranger för alla smaker. Du hittar även tax-free, underhållning varje kväll och en relaxavdelning med bastu och jacuzzi. En heldag i livfulla  Helsingfors som där du hittar saluhallar, teatrar, konst och shopping. Här finns också ett prisbelönt bibliotek med modern teknik och aktiviteter som lockar många av stadens invånare till byggnaden. Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Staden vid havet visar upp fin arkitektur, underbar design och inte minst bastuvärldar. En metropol som är lätt att utforska till fots.  För avresan 2 decmeber hittar du  Tomasmarknaden på Salutorget är en traditionell och hantverksbetonad julmarknad. Kom i härlig julstämning och köp hem vackra hantverk, spännande juldelikatesser och goda piroger till nära och kära.
2 resor nästa avresa 14 augusti
Teater Stockholm
Följ med oss till Stockholm under två dagar där du väljer mellan fyra förstklassiga föreställningar/shower för lördagskvällen. 2895kr/p för Tootsie på Oscars teatern  och   för Bodyguard på China teatern. 3295kr/p för middagspaket med show på Wallmans Salonger, 3455kr/p för Björn Skifs show, med middag, på Hambuger Börs. Du hinner även med shopping, restaurangbesök och andra trevligheter under helgen.  
1 resa 19 november
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top