Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Ramkvillabuss

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Änglagård - Musikalen Stockholm 2 dagar 2024
Hyllade filmklassikern blir musikal! Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström, Rikard Wolff, Viveka Seldahl m.fl. tog sin in i våra hjärtan. När filmen hade biopremiär 1992 sågs den av 1,4 miljoner människor, den har vunnit flera priser i Guldbaggegalan och var Sveriges bidrag till Oscarsgalan i kategorin ”Bästa utländska film”. I år ger vi dig möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen i Stockholm. Fredrik Kempe skriver text och musik, Edward af Sillén regisserar och har skrivit manus, denna gång tillsammans med Daniel Réhn. I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivan (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker upp i deras liv. Som Fanny Zander ser vi Tuva B Larsen, som gjorde sitt bejublade genombrott i Sverige som den kvinnliga huvudrollen i succémusikalen ”Såsom i Himmelen”. Fannys färgstarka följeslagare Zac, spelas av Lindy Larsson som tidigt i karriären medverkade i filmen Änglagård ”Tredje gången gillt”, i vilken han spelar pastorsadjunkten Kristoffer. Vi ser även fler erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg. OBS! Nypremiär den 6 september 2024 då ni i huvudrollerna kommer att se Tommy Körberg (Gottfrid), Tuva B Larsen (Fanny), Sanna Nielsen (Rut), Denny Lekström (Zac), Gustav Levin (Ivar), Sofia Pekkari (Eva) och Per Svensson (prästen). Missa inte årets stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! För 3 dagars biljetter 2024, boka här:    https://www.ramkvillabuss.se/anglagard-musikalen-stockholm-3-dagar-2024
3 resor nästa avresa 28 september
Göta Kanal
Att färdas med passagerarbåt längs natursköna Göta kanal blir ett minne för livet. En resa man gärna gör om. Upplev landskapsidyllen med sommardofter och vackra kanalmiljöer. en innehållsrik dag väntar dig som följer med.
3 resor nästa avresa 29 juni
Bohuslän
Vår resa till Bohuslän innehåller de berömda och klassiska orterna. Vi åker utmed vackra kustvägar till bland annat Fjällbacka, Smögen, Klädesholmen och bor på fina Bohusgården i Uddevalla. Välkommen med på vår härliga sommarresa!
2 resor nästa avresa 25 juni
Tre alpländer
Alperna lockar ständigt med höga berg, djupa dalar och vackra vyer. Detta är en resa i gränstrakterna mellan alpländerna Österrike, Schweiz och Italien. Vi bor i trevliga staden Feldkirch i västligaste Österrike. Det blir tågtur med Bernina Expressen från Schweiz till Italien samt besök i furstendömet Liechtenstein och på blomsterön Mainau i Bodensjön.
2 resor nästa avresa 8 juli
Sofiero Slott och Flickorna Lundgren på Skäret
En trevlig resa väntar med besök på Sofiero Slott där vi ska se blomsterparken under en guidad promenad. Vi kommer också att göra ett uppehåll i Höganäs där vi besöker Rörstrands Outlet. Eftermiddagskaffet är serverat till oss hos Flickorna på Skäret. Missa inte den här fina resan med underbara platser!
1 resa 6 september
Kryssning till Island med Orkney & Shetlandsöarna
Följ med på en härlig kryssning med storslagna naturupplevelser till sagornas och vulkanernas ö Island. Vi kryssar med fina MSC Preziosa från Hamburg via Orkneyöarna där vi besöker charmiga Kirkwall. Vidare mot Island och Reykjavik där vi åker på utflykt och får uppleva klassikern Gyllene Cirkeln med historiska platser, fascinerande geotermiska aktiva området runt Geysir och mäktiga vattenfallet Gullfoss. Vidare på vår natursköna resa mot Västfjord och vackra Isafjordur och Akureyri. På vår väg hemåt gör vi ett spännande stopp i Lerwick på Shetlandsöarna. Vårt fina fartyg har det mesta man kan önska sig, helpension och mycket mer ingår ombord. På de olika destinationerna erbjuder rederiet spännande utflykter som man kan boka och följa med på om man vill se och uppleva ännu mer.  
1 resa 28 augusti
Höga Kusten
Resan bjuder på sevärdheter i obeskrivlig vacker natur och miljö. Höga Kusten, där det norrländska höglandet möter havet, är ett särdrg i svensk natur och har med åren blivit ett begrepp för turister från när och fjärran. Upplevelser under resan skiftar från besök i berömda parker och trädgårdar till båtfärd längs den dramatiska kustremsan ut till Ulvön. Vi bor i Härnösand, i Höga Kustens södra skärgård. Vi blir guidade i detta världsarvsområde och gör stopp vid Höga Kusten-bron. Följ med och upplev en riktig klassiker bland resor i Sverige!
2 resor nästa avresa 9 juli
Trästaden Hjo & Äppeldalen
Hjo är en vacker och välbevarad trästad vid Vättern. Det är charmigt med de fina trähusen i Stadsparken och de gulliga badhytterna. Lokalguide möter upp för stadspromenad. Efter lunch fortsätter vi till Äppeldalen, strax norr om Jönköping för besök på Rudenstams Gårdsbutik.
1 resa 20 september
Köpenhamn på egen hand!
Vi har inte långt till storstaden Köpenhamn som lockar oss med sin kontinentala känsla. Här erbjuder vi dig som vill besöka staden på egen hand det bekväma sättet att kliva på bussen från våra hållplatser och bara åka med. 
1 resa 27 november
Alsace med Schwarzwald
Den franska regionen Alsace, med en blandning av fransk och tysk kultur, förknippas med fruktiga och lätta viner. Längs vinvägen Route des Vins ligger mysiga byar på rad och lockar till provsmakning och inköp. Vi besöker charmiga Colmar och upplever det tyska landskapet Schwarzwald med hög bergsluft och Schwarzwaldtårta.
1 resa 9 oktober
Norska Höjdpunkter
Trollstigen – Norges kanske mest berömda serpentinväg. Den djupblå UNESCO-skyddade Geirangerfjorden, en av världens vackraste fjordar. Den omges av vilda vattenfall grönskande natur och snötäckta magnifika fjäll. En av höjdpunkterna är båtresan från Geiranger till Ålesund. Gudbrandsdalen och ”Rosornas stad” Molde. Allt detta och mer därtill får du uppleva på vår resa.
3 resor nästa avresa 26 juni
Gardasjön, vin och Romantische Strasse
Italiens största sjö, Lago di Garda, är ett klassiskt resmål som aldrig blir omodernt. Vid Gardasjön möter det alpina klimatet ett mildare medelhavsklimat med citronlundar, cypresser och vingårdar, klart vatten och omväxlande natur. Vi ser oss om runt sjön, besöker Romeo och Julias stad Verona och ett par vintillverkare. På hemvägen passar vi på att färdas längs den vackra Romantische Strasse i södra Tyskland.
1 resa 11 oktober
Bohuslän och Oslo
Intressant resa med variation av besöksmål och platser. Vem kan motstå Kosteröarna och den fina fiskebyn Fjällbacka? Och det nya Oslo! Staden som har vuxit fram i rasande fart. Vi avslutar resan med besök på Marstrand som är lätt att bli förtjust i. Resan går iväg början av juni och september då det är behaglig sommarvärme och ett lugnare tempo. 
1 resa 31 augusti
Må-bra-resa till Kirchberg i Tyrolen
Vi återvänder till vår favoritby Kirchberg, en typisk tyrolerby inbäddad mellan mäktiga alptoppar i dalen Brixental och granne med den välkända skidorten Kitzbühel. Här ligger kyrkan mitt i byn, husen har blomsterprydda balkonger och vi möts av den österrikiska gästfriheten. Vi bor utmärkt på fyrstjärniga Hotel Zentral och vår reseledare Cecilia Hedin varvar uppiggande morgonpromenader med korta vandringar och trevliga utflykter.
1 resa 28 september
Äppelmarknaden i Kivik
Äpple! Den populära och goda frukten, älskad av ung som gammal. På Äppelmarknaden i Kivik finns det ett stort utbud av olika sorter. Vi åker till Svabeholms Kungsgård där marknaden nu för tiden håller till, strax söder om Kivik. Ett populärt utflyktsmål!
1 resa 2 oktober
Ölands Skördefest
Ölands Skördefest har något för alla. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. "Sveriges skafferi" slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlarårets resultat.
1 resa 27 september
Mälarens Pärlor
Vi får uppleva Gripsholms slott under guidad visning. Vi får också uppleva kvällskryssning på Mälaren med ångfartyget M/S Mariefred. På Ulriksdals slott går vi på visning i orangeriet. I Västerås får vi se Domkyrkan och promenera med guide i de gamla kvarteren. Det blir lunch i Wadköping, Örebros svar på Skansen. Hemresan går via Vättern och på Idas brygga i Karlsborg intas eftermiddagskaffet. Resans program innehåller flera trevliga besöksmål med en natt i Bromma och en natt i Västerås. Passa på och följ med på vår resa där vi upptäcker en intressant del av Sverige!
2 resor nästa avresa 31 juli
Lofoten & Nordkap med flyg
Följ med och upplev en storslagen resa med fantastiska naturscenerier. En sagolikt vacker resa till Europas utpost mot norr. Ett besök på världsberömda Icehotel i Jukkasjärvi, Nordkapsklippan och utsikten över norra Ishavet kommer att bli ett minne för livet! Lofotens spektakulära vyer, en av världens vackraste platser. Midnattssolen, de oändliga viddernas, fjällens och renarnas land.
1 resa 7 juli
Lars Lerins Sandgrund
Följ med till populära Sandgrund, Lars Lerins konsthall i Karlstad. Den kände svenske konstnären och författaren har här utställningar och gästutställningar året om. Vi har eftermiddagen i Karlstad på egen hand och lördag förmiddag ägnar vi åt Sandgrund. Boende på Scandic Winn med bekvämt avstånd till både konsthallen och affärsgatorna i Karlstad.
3 resor nästa avresa 9 augusti
Värmland
Upplev Värmland! Rottnerosparken och Mårbackas park så vackra, fridfulla och fyllda av blommor, fruktträd och planteringar. Lägg därtill utsikten utmed Fryken, vackert som en dag. Fler intressanta besök väntar. Vad sägs om Nobelmuseet, Lars Lerins konsthall och Selmas Mårbacka? Trevligt inslag med besök i Hjo på hemvägen. Det är som bäddat för härliga och trevliga dagar. Välkomna med till "Ack Värmeland du sköna"!
1 resa 15 augusti
Inlandsbanan med Norrlandskusten
Är du på jakt efter det exotiska, intressanta eller rent av det som aldrig har blivit av? Följ med och bli förtjust i Inlandsbanan och Norrland mitt på sommarens ljusaste tid. Vi stannar till på kända ställen som Frösön, Åre och Arvidsjaur. Vi fortsätter utmed Norrlandskusten med charmiga städer som Gävle och Uppsala. På hemresedagen kommer vi till Stockholms skärgård. Där besöker vi Gustavsbergs porslinsfabrik och populära Arkipelagen.
1 resa 29 juni
Louisiana Konstmuseum
Vi fortsätter med dagsturer till Louisiana Konstmuseum eftersom det var god uppslutning på resorna under 2023. Egen tid på museet från ca 11.15 till 15.00.      
1 resa 5 oktober
Helsingör
En dagstur till Helsingör bjuder på trivsam shopping, både ombord på de fräscha färjorna och i Helsingörs mysiga centrum. Det finns gott om trevliga matställen där man kan slinka in för en öl eller en kopp kaffe men även äta någon god dansk specialitet till lunch. Missa inte att besöka torget med blomsterförsäljare. Den 15/5 och 5/10 är resan kombinerad med avgången till Louisiana Konstmuseum. Se resa Louisiana Konstmuseum.    
2 resor nästa avresa 12 september
Norge i ett nötskal
Följ med och upplev något av de bästa Norge har att erbjuda. Rundresan som går under namnet Norge i ett nøtteskall® går genom några av de vackraste platserna i Fjord Norge. I turen ingår en fantastisk tågresa med Flåmsbanan och en trevlig kryssning på den spektakulära och UNESCO-skyddade Naeröyfjorden. Det anses vara ett av de vackraste fjordlandskapen i världen. Vi bor i Geilo, den berömda skidorten på Hardangervidda, sommartid är den en riktig pärla med sin friska fjälluft
1 resa 7 juli
Stockholm weekend eller mitt i veckan!
Ta bussen till Stockholm och njut av ledighet i vår vackra huvudstad! Du blir till ett förmånligt pris körd ända till hotellet, slipper tänka på parkering och unna dig bara att koppla av. Shoppinggatorna finns runt hörnet, det är nära till de smala gränderna i Gamla stan och till det stora utbudet av restauranger. Passa på att gå och titta på den där utställningen som du har hört talas om eller besöka museer, valet är upp till dig själv.
2 resor nästa avresa 20 september
Sapmi - Samernas land
Samernas historia går tillbaka fler än 2000 år och arkeologiska fynd gör att historien ständigt får skrivas om. Följ med på en resa till Sápmi - samernas land! Vi upplever fjällvärlden och samernas vardag hos bland annat Båtsouj Samecenter. På hemvägen stannar vi till i vackra Arboga, en välbevarad stad med medeltida torg och kullerstensgator. En resa med flera intressanta besök!
1 resa 19 augusti
Berlin
Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av de många museerna. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Möt våren i Berlin, njut av sommarstaden eller upplev de otaliga julmarknaderna i adventstid. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!
3 resor nästa avresa 8 augusti
Dalslands kanal
En uppskattad resa som vi tar upp igen! En rofylld lunchkryssning där vi kommer igenom 16 slussar och i Håverud passerar vi på akvedukten, ett världsunikt byggnadsverk. På köpet blir det också trevliga besök på dit- och hemresan. En resa på två dagar som bjuder på det lite ovanliga!
2 resor nästa avresa 26 juli
Upplev Ven!
"Flicka från Backafall" är kanske det första vi tänker på då vi hör namnet Ven, men den natursköna ön mitt i Öresund fascinerar sina besökare på många sätt.
1 resa 2 augusti
Österlen känns alltid rätt!
Att komma till Österlen är alltid välkommande! Våren eller sensommaren, alla årstider är vackra här. Man möts av en positiv känsla och att det inte är några långa avstånd, utan nära till mycket. Vi kommer till två vackra städer, Simrishamn och Ystad. En av dagarna har vi lokalguide med som tar oss med på ett trevligt program ute på Österlen. Fina besöksmål väntar! Vi bor på Hotell Svea, intill havet i Simrishamn. Där hamnen, kullerstensgator, vackra små hus och mysigt centrum finns precis inpå oss. 
1 resa 25 augusti
Joyride The Musical - Malmö 2 dagar
Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera hösten 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. C’mon join the joyride! För några år sedan tog Malmö Opera kontakt med Gessle och presenterade idén om en musikal baserad på Roxettes musik. Gessle nappade och till hösten får  Joyride the Musical  världspremiär på Malmö Operas stora scen. Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen  To Your Heart ,  It Must Have Been Love  och  The Look  har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi  Got You Back! Med enastående sångare, dansare, episk scenografi och videoprojektioner, bygger den engelska stjärnregissören Guy Unsworth och scenografen David Woodhead upp en värld inspirerad av Roxettes ikoniska musikvideor och 90-talets modescen. För dem som var med på tiden det begav sig blir det en nostalgitripp med många referenser (och ”easter eggs” för de största fansen). För dem som upptäckt Roxette på senare år, eller aldrig hört deras låtar, blir musikalen den ultimata introduktionen till bandet som var 90-talets regerande mästare i glada upptempolåtar och smäktande powerballader.  Handlingen kretsar kring Stephanie, som jobbar som stylist och lever i London tillsammans med Joe och deras tonårsdotter Stella. En dag hittar hon en lapp i Joes ficka och börjar misstänka att han är otrogen. Hon tar kontakt med avsändaren, som visar sig heta Katie. Katie blir minst sagt förvånad när hon förstår att hennes pojkvän Joe inte alls har separerat, som han sagt, utan lever ett dubbelliv.  De båda bedragna kvinnorna bestämmer sig för att lära Joe en läxa och ingår en hemlig pakt, för att göra hans liv till ett helvete. Men planen, som först verkade så bra, börjar snart gå dem ur händerna. Frågan är om det verkligen blir som de tänkt sig. Och när de väl har fått sin hämnd, vad ska de göra då?   
1 resa 14 december
A Show Larger Than Life - Göteborg 2 dagar
Efter en succésäsong på Hamburger Börs i Stockholm flyttar ”A Show Larger Than Life” till Rondo och Göteborg. Denna storslagna showproduktion hyllar boyband-erans största hits och många av de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld. Några av våra främsta liveartister - David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson - levererar denna låtskatt med ett nytt sound, fängslande sceneffekter och mästerlig koreografi. En nostalgikick skapad med storslagen finess och live-eufori, dedikerad alla partysugna musikälskare. Allt förpackat av Sveriges bästa showkrog Rondo, där mat, musik, show och efterfest blir en helkväll att minnas. Premiär på Rondo hösten 2024!
1 resa 19 oktober
Ösel och lite Tallinn
Ösel är Estlands största ö och näst störst i Östersjön efter Gotland. Allt fler börjar upptäcka denna grönskande sommarö som är känd för sin medeltida historia, sina vackra klapperstensfyllda stränder och sin fantastiska skärgårdsnatur. Det finns en enkelhet, vänlighet och flera fina byggnader såsom till exempel Kurhotell som återigen är i ropet. Som bonus blir det också tid i Tallinn på vår resa.
1 resa 2 september
Havila Kystruten Kryssning Lofoten Helgelandskusten
Njut av lugn och avkoppling på en kryssning med Havila som har nya och fina fartyg som är miljövänliga, tystgående och ger en rogivande resa genom fjordarna. Numera delar Havila och Hurtigruten på kryssningarna längs norska kusten. Under denna tredagarskryssning från Tromsö till Trondheim har du möjlighet att njuta av Helgelands vackra kust. Storslagen natur med höga fjäll som ”De sju Systrarna” och ”Torghatten”, vita sandstränder & små pittoreska fiskelägen. På vägen till Tromsö får vi uppleva Höga Kusten och vackra vägar med utsikt över Torneträsk och den dramatiska fjällvärlden.
2 resor nästa avresa 22 juli
Bremen med vinfest
I den gamla Hansastaden Bremen, som är Tysklands minsta delstat, finns mycket att upptäcka! I stadens äldsta delar hittar man både imponerande medeltida tegelbyggnader och vindlande gränder. Bremen är en riktig sommarstad med parker och grönområden, uteserveringar vid floden Weser och trevliga torg. I slutet av augusti arrangeras dessutom Bremer Weinfest med vin, mat och musik.
1 resa 29 augusti
Kroatien, Vodice
Längs Kroatiens oändligt långa kust finns en mängd platser väl värda ett besök, inte minst i kustregionen Dalmatien. På den här resan bor vi nära stranden på Hotel Imperial i trevliga småstaden Vodice. Resans utflykter går till städerna Šibenik, Split och Trogir samt nationalparken Krka med vackra vattenfall.
1 resa 24 september
Kroatien, Vrsar
Vi har valt småstaden Vrsar som utgångspunkt för sol, bad och sevärdheter på Istrien-halvön i norra Kroatien. Halvön bjuder på vinodlingar och olivlundar, pittoreska byar, vackra städer och salta bad i Adriatiska havet med skugga från pinjeträden. Vi bor bra på fyrstjärniga Maistra Select Belvedere Resort nära stranden och det kristallklara havet.
1 resa 13 september
Montenegro
Söder om Kroatien ligger Montenegro, ett litet land som rymmer både vacker kust och dramatiska berg. Vi bor bra på Hotel Montenegro Beach Resort vid stranden i turistorten Becici och gör utflykter i omgivningarna. Den trevliga staden Budva ligger bara ett par kilometer bort.
1 resa 1 oktober
Warszawa - Krakow
Polen, ett av våra närmaste grannländer, har ett dramatiskt förflutet och en spännande nutid. Vi besöker den moderna metropolen Warszawa och Krakow i sin kungliga prakt. Den berömda saltgruvan i Wieliczka står på programmet liksom koncentrationslägret Auschwitz. Vackra städer och intressanta sevärdheter ger dig en resa i tid och rum!
1 resa 5 september
Populära Tammerfors
Följ med och upptäck Tammerfors! En storstad med småstadskänsla och Finlands första och största industristad. Den ligger i ett vackert landskap med åsar, blänkande sjöar och lummiga skogar. Staden har också utnämnt sig till världens bastuhuvudstad - här finns fler offentliga bastur än någon annanstans. Behagligt avstånd både till Helsingfors och Åbo. En stad i ropet där kultur, nöjen och turism blomstrar. 
1 resa 12 augusti
Algarve
Algarve är Portugals 15 mil långa sydkust mot Atlanten. Kuststräckan är känd för långa sandstränder, dramatiska klippor och gamla städer. Mitt på kusten ligger semesterorten Vilamoura med en härlig sandstrand, livlig marina, trevlig shopping och närhet till flera intressanta utflyktsmål. Vi bor mycket bra på fyrstjärniga Vila Galé Marina som ligger nära både stranden och marinan.
1 resa 19 oktober
Ljuvliga Österrike och gyllene Prag
Österrike är verkligen ljuvligt med höga alper, gröna ängar, glittrande sjöar och hisnande vyer. Vi reser till den gemytliga byn Abtenau, naturskönt belägen i Lammerdalen i Salzburger Land. På hemvägen bor vi två nätter i Tjeckiens huvudstad Prag. Den gyllene staden vid floden Moldau bjuder på fantastiska miljöer och intressant historia.
1 resa 13 september
Tre vinländer med Bratislava
Slovakiens vackra, och lite okända, huvudstad Bratislava är vår bas under några dagar. Stadens kritvita slott ligger som en sockerbit på en kulle och blickar ut över Donau och gamla stan. Utflykterna går till tre vindistrikt i Slovakien, Österrike och Ungern.
1 resa 11 september
Funäsdalen med Röros
Vi åker till Svenska Fjällen och vandrar med vandringsledare! Vi bor på Hotell Funäsdalen, mitt i byn och har utsikt över både fjäll och sjö. Att vandra i vacker natur och att vistas i lugna och avkopplande miljöer blir en resa för både kropp och själ. En av dagarna erbjuder vi också en utflykt till den vackra och sevärda norska staden Röros. Häng med och hämta energi i den friska fjällvärlden och förvånas över vackra Röros!
1 resa 25 augusti
Skagerrak runt – danska sandstränder, norska fjordar & svensk västkust
Den lilla del av Atlanten som vi kallar Skagerrak tar sig smidigt in mellan de nordiska länderna och blir ett viktigt gränsland mellan Nordsjön och danska Jyllands norra del, det norska Sörlandet och svenska Bohuslän. Under denna rundresa åker vi delvis med båt längs det otroligt vackra kustlandskapet, länderna visar sig från sina bästa sidor. Skärgårdsvyer, Skagen, Bergen, Flåmsbanan, båtresa på Naeröyfjorden och Oslo är gobitar som vi får uppleva på den här resan.
1 resa 31 augusti
Sommar i Lappland
Bussresa med upptäckter varje dag! Det gäller naturen, besöksmål, trevliga matställen och hotell. Vi får uppleva det exotiska i att augustinätterna fortfarande är fyllda med ljus och att insekterna är färre och kanske även att naturen ändrar färg. Det är en resa som bjuder på många kända och typiska besöksställen som du sedan tar med hem som reseminne. För att nämna något om upplevelserna, vi besöker Sameby, Hundspann, Icehotel och Kukkolaforsen. Under hemresan kommer vi till Haparanda, Burträsk, Sundsvall, Höga kusten och mer därtill.
1 resa 9 augusti
Nordkap och Lofoten med buss
På den här resan åker vi med buss genom vårt fantastisk vackra land. Vi njuter av de fantastiska vyerna utmed Höga Kusten och upp till Luleå stad som ligger vackert omgiven av vatten just där Stora Lule älv möter Bottenviken. Vidare norrut och in i Finland. Nu närmar vi oss Norge och två av resans höjdpunkter! Ett besök på Nordkapsklippan, utsikten över norra Ishavet kommer att bli ett minne för livet! Lofotens storslagna vyer, en av världens vackraste platser. Vi besöker även Alta Museum, upplev Norra Europas största hällristningsplats som även finns med på UNESCO:s världsarvslista. När vi styr hemåt så går färden till Tärnaby i Lappland och vidare mot Söderhamn innan vi rullar hemåt igen.  
1 resa 26 juni
Gotland
Välkomna med till vår svenska solskensö som får oss att tänka på sydligare länder! Gotland är ett favoritresmål med sin säregna natur och den medeltida atmosfären. Vårt hotell i Visby är en bra utgångspunkt för att upptäcka medeltidsstaden. Hotel Scandic Visby är beläget precis intill vattnet och hotellet har en egen utomhuspool och terrass. Stans charmiga gränder och det rika utbudet av restauranger och shoppingmöjligheter når du med en kort promenad. Flera besök under våra utflykter väntar som Bergmancentret, Lummelundagrottorna och förstås Fårös fantastiska raukar! Någon av dagarna går vi också guidad stadsvandring.
1 resa 8 augusti
Bergensbanan med kryssning på Hardangerfjorden
Bergensbanan, en otroligt vacker och spektakulär tågresa som passerar över fjällplatån Hardangervidda. Vi njuter av en båtresa på Hardangerfjorden. Landskapet bjuder på kontraster, allt från gröna backar och fruktträdgårdar till snöklädda fjäll. Vi kommer till Bergen, denna charmiga stad som grundades för mer än 900 år sedan och har sina rötter i Vikingatiden.
2 resor nästa avresa 25 juni
Ullared - 6 timmars shopping
Den lilla butiken, som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared, är idag Sveriges populäraste besöksmål. Gekås, som är Skandinaviens största varuhus med en affärsyta på över 40.000 kvadratmeter och över 150.000 unika varor i sortimentet, besöks årligen av närmare fem miljoner människor. Målsättningen är att erbjuda ett brett utbud av varor och du kan vara säker på att hitta varor till låga priser, alla dagar, året om. Häng med - det lönar sig! 
8 resor nästa avresa 12 oktober
Två fantastiska tågresor, fjäll, fjordar och Trollstigen!
Få resor erbjuder så mycket spänning, skönhet och omväxling som den här. En tågresa måste inte bara vara ett sätt att förflytta sig på, den kan också vara en upplevelse i sig. Vi reser med klassiska Inlandsbanan , besöker Norges äldsta stad, Trondheim. Ytterligare en tågresa väntar, Raumabanen som har hyllats som en av Norges vackraste järnvägslinjer. Resan startar i norra delen av Gudbrandsdalen i Dombås och fortsätter genom natursköna Romsdalen till Åndalsnes som är belägen vid Romsdalsfjorden. Under resan får vi uppleva sevärdheter som Trollväggen och Kyllingbron. Vi åker även buss utmed den hisnande vackra Trollstigen som bjuder oss på storslagna naturupplevelser på vår väg mot Geiranger.
1 resa 13 augusti
Shopping i Burg
Vår inköpsresa går till Burg åtta km söder om Puttgarden och du kan till ett förmånligt pris kombinera en dagsutflykt med möjlighet till inköp i Tyskland. Vi kör till Nielsen Scan-Shop i Burg. Deras nya, större butik öppnade i juni 2023 med ett ännu bredare utbud av varor samt café och snackbar.  
6 resor nästa avresa 18 juni
Ålands skördefest
Skördefest har arrangerats i många år på Åland och besöksantalet bara ökar. Ålänningarna går man ur huse och festen lockar besökare från fastlandet och Sverige. Varför? Hemligheten med succén är miljöerna, gästfriheten och maten. Följ med och få en Åländsk upplevelse!
1 resa 20 september
Skagen
Jyllands spets Grenen, den fantastiska naturen, det speciella ljuset i Skagen som inspirerade Skagenmålarna. Här vid udden möts de två haven Kattegatt och Skagerak, ett naturfenomen som bara kan upplevas på några få ställen i världen. Att få uppleva detta att kunna doppa tårna och stå med en fot i varje hav är magiskt. Har vi tur så kanske vi får syn på någon säl som ligger och latar sig på den vita sandbädden. Ett fantastiskt folkliv på sommaren. Följ med, låt dig charmeras och upplev den danska gemyten.
1 resa 18 augusti
Malgrat de Mar, Costa Brava
Costa Brava, som betyder den vilda kusten, är Spaniens nordöstra kuststräcka upp till den franska gränsen. Inlandets bördiga dalgångar möter kusten där fiskebyar och sandstränder lockar turisterna. Ungefär en timmes bussresa från Barcelona ligger Malgrat de Mar, en badort med lång sandstrand. Vi bor utmärkt på fyrstjärniga Aqua Hotel Silhouette & Spa, ett fräscht hotell med spa-avdelning och flera utomhuspooler. Under vistelsen ingår tre utflykter, bland annat till Kataloniens huvudstad Barcelona. I början av oktober är det ca 20 grader i luften dagtid och nästan lika varmt i havet.
1 resa 1 oktober
Bornholm - Östersjöns pärla
Välkommen med till Bornholm, ön med de vackra, vidsträckta stränderna, den klippiga kusten, den speciella arkitekturen och känd för sina många solskenstimmar. Bornholm är kontrasternas ö!                                                                                                                                                
2 resor nästa avresa 30 juni
Krusenstiernska teatern OJ DÅ? EN TILL?!
Sommaren 2024 firar Krusenstiernska gården 150 år. Följ med och se jubileumsföreställningen - Oj då?.. en till?! Efter fem års frånvaro återvänder Robert Gustafsson till Kalmar och har titelrollen i denna klassiska skrattfest. Tillsammans med Ola Forssmed, Carina Lidbom och ytterligare ett gäng fantastiska skådespelare blir det fartfylld komedi för hela slanten i denna klassiska Ray Cooney fars. Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat förra årets hyllade sommarfars på Krusenstiernska ”Pappor på prov” och musikalsuccén Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm.
2 resor nästa avresa 27 juli
Sundspärlan Helsingborg "Ett resande teatersällskap"
Upplev ännu en sommar i Eva Rydbergs sällskap när hon och hennes fantastiska ensemble tar över Sundspärlans sommarscen. Vi lever i deprimerande tider. Tack och lov håller Eva Rydberg glöden och glädjen vid liv. Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans friluftsteater. Så vad passar då inte bättre än att damma av komediklassikern Ett resande teatersällskap och låta Eva utbrista i pjäsens klassiska replik, ”Fan må vara teaterdirektör!” Eva ser alltid till att hamna i gott sällskap. Runt sig har hon en munter ensemble med Ewa Roos och Hampus Nessvold i spetsen tillsammans med idel bekanta publikfavoriter såsom Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk. Inte att förglömma alla dansare som sjunger ut och sätter allt i rörelse.
2 resor nästa avresa 20 juli
Vallarnas Friluftsteater Falkenberg- Korvfabrikören
I sommar lyfter Vallarna till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikören Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustsson Korvfabrik. Handlingen utspelar sig efter andra världskrigets slut och ekonomin går spikrakt uppåt för Augustssons Korvfabrik, främst tack vare dundersuccén – Pepparkorven, med dess hemliga recept. I samband med Julius förtjusande hustru Tuttans födelsedag planeras ett storslaget kalas. Men det hela spårar snabbt ur när Julius får anonyma utpressningsbrev som hotar att avslöja det hemliga receptet om han inte genast slutar tillverka korven. Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av en ensemble av fantastiska skådespelare såsom Claes Malmberg, Jojje Jönsson, Jeanette Capocci, Mikael Riesebeck, Jessica Heribertsson och många fler under manus och regi av Niklas Holtne. Följ med till Vallarna och njut av en föreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet!
2 resor nästa avresa 13 juli
Oslo & Köpenhamn
Följ med på en avkopplande kryssning där vi får uppleva två nordiska huvudstäder på en och samma resa! Oslo, en unik blandning av modern storstad och stora sköna naturområden. Vackert belägen vid Oslofjorden, även en av Europas snabbast växande städer. Ta en promenad på Operahusets tak, flanera genom äldre stadsdelar med all sin charm eller utforska nybyggda kvarter längs hamnpromenaden. Detta är också Skandinaviens äldsta huvudstad som grundades 1048 av Harald Hårdråde, den sista av de stora Vikingakungarna. Upplev den danska gemytligheten i Köpenhamn. Här känner du dig lätt hemma även om du besöker staden för första gången. Den fascinerar med sin spännande, moderna arkitektur och utveckling genom åren, men stadens gamla charm har ändå bevarats. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör Köpenhamn så speciellt, men det känns när man är där. Efteråt vet du vad ordet dejlig innebär för dig.
1 resa 25 augusti
Vinprovning och shopping i Burg
Ta med släkt och vänner på en trevlig tur till Tyskland! På två dagar får du prisvärd shopping, en intressant vinprovning, god mat och övernattning på Gasthof Meetz strax utanför Burg auf Fehmarn. Vi shoppar i Nielsens nya, rymliga butik med ett brett utbud av allas sorters drycker samt godis, hygienartiklar, hund- och kattmat med mera.
4 resor nästa avresa 28 augusti
Kryssning till Bornholm & Gotland, 4 dagar
Följ med på en kryssning och upplev danska Bornholm och Visby på Gotland under en och samma kryssning. Du får tre skärgårdskvällar ombord och strandhugg i dessa historiska städer med sagolika stränder, pittoreska små byar med korsvirkeshus och trånga gränder. En komplett minisemester!  
1 resa 25 augusti
Almunecar, Costa Tropical
I södra Spanien ligger kuststräckan Costa Tropical med över 300 soldagar om året. Kusten, som är en del av landskapet Andalusien, skyddas från nordliga vindar av den höga bergskedjan Sierra Nevada. Vi varvar lata dagar med trevliga utflykter. I oktober är det fortfarande 20 grader i luften dagtid och nästan lika varmt i havet. Följ med till Hotel Victoria Playa i den trevliga småstaden Almuñecar och ladda batterierna inför vintern!
1 resa 6 oktober
Kryssning till Helsingfors 3 dagar
Välkommen, Tervetuloa Helsinkiin! Staden har en obestämd charm kryddad med influenser från Sverige och kontinenten. Strosa runt på Salutorget med all sin färgprakt, fullt av dofter och delikatesser från världens alla hörn. Njut av en underbar tur genom skärgårdarna i Sverige och Finland, roa dig ombord med allt vad det fina fartyget har att erbjuda. Reser du i december så kan du passa på att besöka Tomasmarknaden på Salutorget, det äldsta och största jultorget som ordnas utomhus i Helsingfors med hundratusentals besökare årligen. 
2 resor nästa avresa 27 augusti
Kryssning till Tallinn 3 dagar
Följ med till Tallinn och njut av den gamla Hansastaden. Du finner vackra vyer, imponerande gamla hus, kullerstensgator, konst- och designgallerier, mysiga caféer och antikaffärer. Besök guldkornet Gamla Stan, Nordens bäst bevarade stadsdel. Besök Domberget med den fantastiska utsikten över staden. Den rökelsefyllda Alexander Nevskij-katedralen skapar en magnifik stämning. Estlands Sjöfartsmuseum är kanske ett av Europas vackraste maritima museer. På resan i augusti finns det möjlighet att boka en 2 timmars rundtur i Tallinn med svensktalande guide. Ombord på fartyget så njuter du av god mat och underhållning. Koppla av i pianobaren till stämningsfull musik, titta på en underhållande show, sjung med när trubaduren underhåller i bästa pubatmosfär.  Kanske väljer du att slappna av och njuta i relax- och bastuavdelningen. På avgången i början på december kan man besöka Tallinns julmarknad som har en magisk atmosfär. Tallinn är full av överraskningar!
2 resor nästa avresa 27 augusti
Höga Kusten med Birka Gotland
Följ med på en härlig tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. Njut på soldäck när vi kryssar inomskärs i dess vackra skärgård. Sedan 2000 är Höga Kusten klassat som världsarv av UNESCO med en unik skärgårdsmiljö och världens högsta marina kustlinje. De dramatiska klipporna som stupar rakt ner i havet är resultatet av världens största landhöjning, hela 800 meter sedan isen började smälta efter den senaste istiden - och den fortgår än i dag! Högakustenbron, Sveriges svar på Golden Gate, och det mäktiga Skuleberget är några av de mest kända landmärkena. Ombord njuter du av ett härligt båtliv med kulinariska matupplevelser, shopping, nöjen och roliga aktiviteter för barnen. Skön stämning och magiska skärgårdsvyer, ja det får du på köpet.
1 resa 15 september
Österlen & Visby med Birka Gotland
Medeltida gränder, böljande rapsfält, kritvita stränder och sköna sommarkvällar i skärgården. Långkryssa med Birka Gotland till Ystad på Österlen och Visby på Gotland, två av Östersjöns vackraste städer. Passa på att fylla kappsäcken med fantastiska semesterminnen!
1 resa 11 augusti
Dé é det här vi kallar kärlek - Stockholm 2 dagar
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 24 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen äntligen till Stockholm hösten 2024! Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek! I musikalen   förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman. Handling: Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel… Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!
2 resor nästa avresa 25 oktober
Dreamgirls - The Musical, Stockholm 2 dagar
Snart är det dags för nästa stora förvandling på China Teatern i Stockholm. I höst förflyttas publiken till USA och 1960-talets Detroit när Dreamgirls – The Musical med de ikoniska hitsen har storslagen premiär hösten 2024. Dreamgirls - The Musical  handlar om tre unga sångerskor som vill slå igenom i en tid då skivbolaget Motown tar musikbranschen med storm. Den gripande historien om de tre vännerna har många likheter med verklighetens  The Supremes  där bland andra Diana Ross var medlem. Tempot är högt, musiken tidlös och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Musikalen har hyllats på Broadway och i West End och filmatiseringen med bland andra Beyoncé och Eddie Murphy blev en enastående publiksuccé som belönades med två Oscarsstatyetter. När musikalen i höst ska möta den svenska publiken är det regissören Edward af Sillén, som efter succén med musikalen Änglagård, tar sig an en av musikalhistoriens stora succéer. Den svenska översättningen står Calle Norlén för. En gripande historia med tidlösa hits Musikalen är fylld av ikoniska hits som ” And I Am Telling You not   going ",  "One Night Only ,  ”Listen” ,  ”More ”, ”*I love you baby” och många fler. I huvudrollerna som Deena, Effie och Lorrell ser vi artisterna Janice Kavander, Laila Adéle och Mary N’Diaye . Rollerna som Curtis och Marty spelas av Alexander Larsson och Peter Gardiner och ensemblen består av några av Sveriges mest meriterade sångare och dansare. Självklart i sällskap av en stor orkester. Handlingen utspelar sig i 1960-talets Detroit där de tre vännerna Deena, Effie och Lorrell drömmer om att slå igenom med sin grupp The Dreamettes. Chansen dyker upp när de träffar bilhandlaren Curtis vid en talangtävling. Curtis blir gruppens manager och hjälper de unga kvinnorna in i den utmanande musikindustrin, i en tid präglad av fördomar och diskriminering. Vägen till stjärnglansen är inte enkel och när Curtis avsätter Effie som gruppens solosångerska och i stället riktar strålkastarljuset mot Deena, prövas tjejernas vänskap.
2 resor nästa avresa 25 oktober
Charlie och chokladfabriken - Göteborg 2 dagar 2025
Ola Salo gör rollen som den ikoniske godisuppfinnaren Willy Wonka när musikalen Charlie och chokladfabriken, baserad på Roald Dahls klassiker Kalle och chokladfabriken, äntligen får Sverigepremiär. Den fattiga, godhjärtade och godisälskande Charlie växer upp nära Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik. När Wonka meddelar att han gömt fem guldbiljetter i lika många chokladkakor, blir Charlie ett av de lyckliga barn som vinner ett besök på fabriken. Men allt är inte så sött som det verkar innanför grindarna. De andra familjerna är rysligt bortskämda, och Wonkas hjälpsamma oompa-loompier har fullt sjå att hålla ordning på sällskapet. Besöket blir en både fantastisk och skrämmande resa, där de giriga straffas längs sockerängarnas vindlande stig. Chokladfabrikens underverk är skapade genom fantasi och syns bara om man tror på dem. Musikaliskt ansvarig är West End-dirigenten Michael England och för regi står musikalveteranen Mattias Carlsson. Tillsammans med bland andra scenografen Lucy Osborne skapar de en varm och välkomnande, modern värld fylld av nostalgi, en del otäckheter, finurliga godislandskap och massor av choklad.  
2 resor nästa avresa 25 januari 2025
Mamma Mia! The Party - Stockholm 2 dagar
Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024. Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Bli en del av detta fantastiska evenemang. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Tyrol på Djurgården byggs om och förvandlas till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du in i en MAMMA MIA - värld med en ny story och en medryckande stämning. Ta vid där filmen slutar och THE PARTY börjar. Du kommer in på den grekiska tavernan, det kommer att kännas som att du har hamnat på en grekisk paradisö! Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo! Ingen kväll är den andra lik, och ingen vet vart det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss!                                                   Ta med dig familj, vänner och kollegor. Följ med till Nikos Taverna och upplev en härlig grekisk afton!   Producerad av Björn Ulvaeus & Pophouse  
1 resa 23 november
Arlövsrevyn - Malmö 2 dagar
Boka redan nu och missa inte chansen att följa med till skrattfesten i Arlöv 2025! Kent Nilsson får sällskap av skådespelaren Dan Ekborg och Birgitta Rydberg. I övrigt känner vi igen Victor Berg, Jessica Persson och Caroline Nilssson. Det blir en härlig blandning av aktuella sketcher och mycket humor. För regin står Hans Peter Edh
2 resor nästa avresa 11 januari 2025
Änglagård - Musikalen Stockholm 3 dagar 2024
Hyllade filmklassikern blir musikal! Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström, Rikard Wolff, Viveka Seldahl m.fl. tog sin in i våra hjärtan. När filmen hade biopremiär 1992 sågs den av 1,4 miljoner människor, den har vunnit flera priser i Guldbaggegalan och var Sveriges bidrag till Oscarsgalan i kategorin ”Bästa utländska film”. I år ger vi dig möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen i Stockholm. Fredrik Kempe skriver text och musik, Edward af Sillén regisserar och har skrivit manus, denna gång tillsammans med Daniel Réhn. I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivan (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker upp i deras liv. Som Fanny Zander ser vi Tuva B Larsen, som gjorde sitt bejublade genombrott i Sverige som den kvinnliga huvudrollen i succémusikalen ”Såsom i Himmelen”. Fannys färgstarka följeslagare Zac, spelas av Lindy Larsson som tidigt i karriären medverkade i filmen Änglagård ”Tredje gången gillt”, i vilken han spelar pastorsadjunkten Kristoffer. Vi ser även fler erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg. OBS! Nypremiär den 6 september 2024 då ni i huvudrollerna kommer att se Tommy Körberg (Gottfrid), Tuva B Larsen (Fanny), Sanna Nielsen (Rut), Denny Lekström (Zac), Gustav Levin(Ivar), Sofia Pekkari(Eva) och Per Svensson(prästen) Missa inte årets stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!   https://www.ramkvillabuss.se/anglagard-musikalen-stockholm-2-dagar-2024
1 resa 22 november
Julmarknad i Celle och Hannover
Följ med oss till Celle, en av de vackraste korsvirkesstäderna i Tyskland. På gator och torg i gamla stan lockar julbodarna med lokala kulinariska läckerheter, konsthantverk och gammaldags karuseller. Vi gör också en utflykt till Hannover som har flera julmarknader. På ut- eller hemresa gör vi ett stopp vid någon gränshandel för inköp av dryckesvaror.
1 resa 1 december
Julmarknad i Flensburg, Husum och Kiel
Slå på stort och besök julmarknader i tre olika städer på samma resa! Flensburg, Husum och Kiel är tre hamnstäder av olika storlek i nordtyska Schleswig-Holstein. Handelsstaden Flensburg ligger alldeles vid danska gränsen och har varit omväxlande dansk och tysk genom århundradena. Den gemytliga småstaden Husum på västkusten bjuder på en mindre julmarknad och dessutom ett julmuseum för den som inte kan få nog av julen. Storstaden Kiel har tre stämningsfulla julmarknader inom bara ett par minuters promenad förutom allt annat som en storstad kan bjuda på! Vi bor på trivsamma Hotel Wikingerhof i småstaden Kropp mittemellan Flensburg, Husum och Kiel. På ut- eller hemresa gör vi ett stopp vid någon gränshandel för inköp av dryckesvaror.
1 resa 5 december
Julmarknad i Lübeck
Hansastaden Lübeck har norra Tysklands mest berömda julmarknad. Den medeltida stadskärnan med vindlande gränder, vackra tegelbyggnader och karaktäristiska kyrktorn är som gjord för en stämningsfull julmarknad. Vi bor på Inter City Hotel Lübeck respektive Golden Tulip Lübecker Hof. På ut- eller hemresa gör vi ett stopp vid någon gränshandel för inköp av dryckesvaror.
2 resor nästa avresa 25 november
Julmarknad i Rostock
Rostocks julmarknad är känd för att vara en av de största och vackraste i Tyskland. Rostock är också många svenskars favorit med en trevlig stadskärna där det är nära till det mesta. Vi bor på Pentahotel respektive Inter City Hotel.  På ut- eller hemresa gör vi ett stopp vid någon gränshandel för inköp av dryckesvaror.
2 resor nästa avresa 8 december
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top