Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Nya Resebyrå Vikingbuss AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Polen hälsoresa 5 dagar
Skäm bort dig själv för det är du värd! Följ med oss och njut av en härlig SPA vistelse i norra Polen. Vi bor i hamnstaden Swinoujscie på fina Trzy Wyspy SPA & Medical****.  Här serveras vi alla måltider varje dag under vistelsen, kortare läkarkonsultation och 6 olika behandlingar ingår.
1 resa 17 november
Måndagsbussen Rostock
Våra prisvärda shoppingresor har blivit mycket populära. Nu har vi dessutom ny påstigningsplats i Linköping med inhägnad parkering   belägen på Rönögatan Torvinge.  Fr o m 2021 avgår alla resorna från Söderköping, Norrköping, Linköping, Vikingstad o Mc Donalds Mjölby
6 resor nästa avresa 5 september
Rostock 3 dagar
  Rostock är en jättetrevlig stad varför inte följa med på våra prisvärda 3 dagars resor i ett betydligt lugnare tempo och tid att upptäcka Rostock. Våra prisvärda shoppingresor har blivit mycket populära. Nu har vi dessutom ny påstigningsplats i Linköping med inhägnad parkering  belägen på Rönögatan Torvinge. Övriga påstigningsplatser skiljer mellan avgångsdatumen.    
3 resor nästa avresa 15 augusti
Rostock Lördag
Våra prisvärda shoppingresor har blivit mycket populära. Nu har vi dessutom ny påstigningsplats i Linköping med inhägnad parkering  belägen på Rönögatan Torvinge. Övriga påstigningsplatser skiljer mellan avgångsdatumen. 
2 resor nästa avresa 22 oktober
Stockholmsmässan
Mässan öppnar klockan 10.00 och vi räknar med att vara där strax efter 10. Nu finns några härliga timmar på egen hand inom mässområdet.  16.20 beräknar vi att lämna mässan och åka mot Östergötland igen.  INGÅR: Bussresa t/r, entrébiljett    
2 resor nästa avresa 28 oktober
Almunecar
Följ med på långsemester med oss till ”tropiska kusten” i Spanien där man odlar fullt av exotiska frukter som avokado, mango och papaya – därav kustens namn! Landskapet på Costa Tropical är spektakulärt - mäktiga berg, med Sierra Nevada i bakgrunden, och den otroliga 19 km långa kustremsan med 320 soldagar om året! I Almuñécar kan man koppla av vid havet eller åka på spännande turer. Här har även flamencon, sherryn och det lata strandlivet sitt ursprung så häng med på en härlig resa till Spanien! ÄVEN EN JULRESA!! Följ med och lämna julstressen hemma. Här firar vi ordentligt både på jul och nyår.
2 resor nästa avresa 15 november
Kirchberg
TYROLEN,  Kirchberg, Innsbruck och Örnnästet  En resa som passar ALLA! Livsnjutare, den late samt den äventyrliga. Följ med till landet mellan bergen - det gästvänliga Tyrolen i Österrike. Ett område som många av oss längtar till och gärna återvänder till. Vi bor fem nätter i Kirchberg på vårt favorithotell Zentral. Byggt i traditionell österrikisk stil men ändå modernt och är känt för sin goda och rikliga mat. Spännande utflyktsmål ligger nära och många olika alternativ på vandringsleder finns att välja på.
1 resa 10 september
En resa i tiden
Vår resa börjar i Tranås socken! På Gammelbyn Hultet, norr om Tranås, får du vara med om en resa tillbaka i tiden. Här finns många intressanta byggnader i naturskönt område vid sjön Sommen. Upplev interiörer från den gamla bondekulturen, hantverksmiljöer, besök pälsverkstaden eller hattaffären från förr. Titta in i mor Huldas stuga eller smeden, skomakaren, bildhuggaren och instrumentmakaren. Alla har de historiska interiörer som berättar sin historia om hur folk levde och försörjde sig i forna Sverige. Följ med vår guide på denna resa…. Naturligtvis intar vi vårt fm kaffe med smörgås här! Dagens lunch intar vi på Pelargonen Café. Resan fortsätter till Aneby och Stjärneborg Slott. Här börjar en intressant resa med en man vid namn Malte Liewen Stierngranat född 3/8 1871. Hör om mannen som får till Amerika 1898 för att citat: ” Jag ska fara till Amerika och få tag i ett rikt fruntimmer, det spelar ingen roll hur hon ser ut, ja det kvittar om så näsan sitter i nacken”… och fortsättningen på den historian får ni höra om när vi följer vår guide i museét och vid pyramiden! Vi avslutar vår annorlunda resa med ett kaffebesök på Stalpets café och hantverk utanför Aneby. Den ligger precis jämte södra Sveriges högsta vattenfall. Här fikar vi i trädgården, om vädret tillåter, med utsikt över vattenfallet. Besök gärna också även hantverksboden.
1 resa 29 augusti
Julmarknad Bremen
Bremen – Tysklands elfte största stad och som är mer än 1 200 år gammal och en av de främsta Hansastäderna i historien! Deras julmarknad består av mer än 170 festligt dekorerade stånd runt Weser renässansen rådhus och Roland statyn. Promenera historiska Böttcherstasse och du kommer ner till en historisk julmarknad! Bremen har en av Tysklands vackraste julmarknader så tveka inte att följa med!
1 resa 24 november
Julmarknad Berlin
Vår närmaste storstad fylld med ny djärv arkitektur blandat med historiska byggnader. Historiens vingslag är alltid nära oavsett om det är gammal eller modern historia.  Kulturen blomstrar som aldrig förr och restaurangerna är otaliga. I ett vackert julpyntat Berlin finns ca 50 julmarknader på olika platser och vi besöker några av dem.
1 resa 1 december
Julmarknad Lübeck
Häng med på tripp till till Hansastaden Lübeck som är en av Tysklands bäst bevarade städer. Gamla Stan är omringad av vatten och är med sina 1800 kulturhistoriskt värdefulla byggnader, historiska gränder och gångar en gemytlig bekantskap. Sist men inte minst i vårt tycke julmarknadernas julmarknad!
2 resor nästa avresa 21 november
Julmarknad Rostock
Rostock, Hansastaden som grundades på 1100-talet – Otroligt populär julmarknad med massor av utställare utmed ett stort antal gågator!  Stanna till och inta en kopp varm choklad med vispgrädde eller varför inte en gluhwein…
2 resor nästa avresa 28 november
Julmarknad Schwerin
1 resa 22 november
Julmarknad Wismar
Julmarknaden på Marktplatz mitt i stan tillhör inte de största, men är naggande god och shoppingkvarteren runt omkring lockar till inköp. Vi bor på fina Park Inn by Raddisson**** som ligger vid den historiska hamnen och en kort promenad från Julmarknaden.
1 resa 5 december
Lübeck
Häng med på en trevlig weekend till Hansastaden Lübeck som är en av Tysklands bäst bevarade städer. Gamla Stan är omringad av vatten och är med sina 1800 kulturhistoriskt värdefulla byggnader, historiska gränder och gångar en gemytlig bekantskap.
1 resa 23 augusti
Magiska Prag
Prag som är en härlig stad med en stadskärna fylld av atmosfär. Gotik blandas med jugend, nytt med gammalt och modernt med historiskt. Det är aldrig långt till en tjeckisk pub, restaurang eller affär. Staden sjuder av aktivitet och en del av detta ska vi uppleva. Följ med på en resa genom östra delen av Tyskland och den böljande delstaten Sachsen till den charmiga staden Prag.  
1 resa 18 september
Julmarknad Kiel
Följ med till Kiel, Staden som fick sina stadsrättigheter 1242. 1283 kom de med i Hansan men uteslöts år 1518, anklagade för sjöröveri. Kiels hamn är en av de viktigaste i Östersjöområdet. Deras julmarknad är en Nordtysklands största, kanske prova Pariserhjulet med en fantastisk panoramautsikt över staden och hamnen!
1 resa 25 november
Forever Piaf
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. ”Forever Piaf” är en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman. Vi har bra biljetter på parkett till föreställningen den 22/10 kl.19.30. Innan föreställningen avnjuter vi en middagsbuffé i teaterns restaurang ”Lorens Bar”. Vi bor på trevliga Hotell Rubinen på Avenyn, därifrån har vi ca 10 minuters promenad till Lorensbergsteatern. Kanske lockar något gott att dricka i hotellets bar på taket efter föreställningen.  
1 resa 22 oktober
Musikalkomedin Tootsie
Se den bejublade föreställningen med Robert Gustafsson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed ackompanjerade av stor orkester och dansensemble. I högt tempo och medryckande musik, sång och dans får vi följa Robert Gustafssons rollfigur Michael Dorseys förvandling till sitt alter ego Dorothy Michaels. ”Hon” gör att hans karriär tar fart på ett oväntat sätt. Luta dig tillbaka och njut av glitter och glamour! Vi bor på trevliga Scandic Anglais, som ligger mitt i Stockholm vid Stureplan. Dag 1 lördag 09.00 Linköpings Fjärrbuss (se flera orter på vår hemsida) 12.00 ca Ankomst till Scandi Anglais 17.00 Gemensam middag på hotellet och därefter rullar bussen till teatern 19.30 China Teatern, föreställningen börjar – vi hämtar med bussen efter föreställningen Dag 2 söndag Efter en god frukost i hotellets restaurang och lite stross på stan är det dags att återvända till Östergötland. Beräknad hemkomst Linköping 14:40
2 resor nästa avresa 8 oktober
Norges 4 höjdpunkter
Trollstigen, Geirangerfjorden, Gudbrandsdalen, Trollväggen. Geirangerfjorden med forsarna ”De sju systrarna”, Brudslöjan och Friarna” samt fjällgårdarna vid strandkanten och uppe på fjällen. Fantastiska vyer väntar oss och dessutom får vi två klassiska fjordturer med båt.
1 resa 29 augusti
Rhen & Mosel
Välkommen på en resa till vinets och romantikens Tyskland. Vi bor i Rüdesheim vid den starka, dramatiska och strida floden Rhen, vilken än idag övervakas av medeltida riddarborgar så långt ögat kan nå. Vi besöker också Rhens vackra ”dotter”, den lugna, mjuka och slingrande Mosel. Översvämningarna är längre västerut och påverkar inte resan. 
1 resa 24 september
Musikalkomedin Tootsie
Se den bejublade föreställningen med Robert Gustafsson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed ackompanjerade av stor orkester och dansensemble. I högt tempo och medryckande musik, sång och dans får vi följa Robert Gustafssons rollfigur Michael Dorseys förvandling till sitt alter ego Dorothy Michaels. ”Hon” gör att hans karriär tar fart på ett oväntat sätt. Luta dig tillbaka och njut av glitter och glamour! Avresa från Linköping kl 9.00, Norrköping kl 9.40. Se övriga avgångar under avgångar. Ca 12.00 Ankomst till Stockholm, fri tid. 15.00 Föreställningen börjar. 17.30 Föreställningen slutar. Beräknar vara åter i Linköping/Norrköping vid kl 21.00-21.30.  
1 resa 15 oktober
The Bodyguard the musical
Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar!  Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och soundtracket har sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin! Avresa från Linköping kl 9.00, Norrköping kl 9.40. Se övriga avgångar under avgångar. Ca 12.00 Aankomst till Stockholm, fri tid. 15.00 börjar showen "The Bodyguard the musical". Ca 17.30 Showen är slut. Beräknar vara åter i Linköping/Norrköping vid kl 20.30-21.00.
1 resa 5 november
Speedway
KAESER FIM Speedway GP of Sweden kommer att köras på Skrotfrag Arena i Målilla 2022, närmare bestämt den 17:e september. Har du egen biljett så kan du åka bekvämt med oss till årets största Speedway händelse ! Avresa enlig påstigningstabell och hem åker vi ca 30 min efter prisutdelning.
1 resa 17 september
Nyår i Rostock
Följ med oss och fira nyår i Rostock. Här blir det festlig stämning och full rulle hela nyårsnatten! I priset ingår kul nyårsfirande med mat, dryck och dans på vårt hotell! Vi börjar sedan det nya året med den spektakulära fyrverkerishowen på nyårsdagen i Warnemünde som årligen lockar mängder av åskådare.
1 resa 30 december
Kroatien Rovinj - Istrienhalvön
Sol, bad & utflykter vid Adriatiska havet Kristallklart vatten, solsken, och god mat gör att Kroatien har blivit ett allt populärare resmål. Vi bor på fantastiska Hotel Istra**** med halvpension och dryck till middagarna. Hotellet är beläget på en ö utanför den antika staden Rovinj. Båtfärden dit tar 15 minuter och båtarna går en gång i halvtimmen. Utöver de behagliga dagarna i Rovinj bjuder resdagarna på Italiens och Österrikes fantastiska alper.
1 resa 16 september
Bremen Oktoberfest
Öl, öl, öl och tyskt gemyt på Bremer Freimarkt – Nordtysklands största folkfest. Detta är Bremens motsvarighet till oktoberfesten i München. Här finns nöjesfält och många härliga tält med mat, musik och hög stämning till långt in på småtimmarna... OBS! Vi bor centralt, jättenära festivalområdet!
1 resa 27 oktober
Alsace
Längs Vogesernas böljande sluttningar på smala vägar som letar sig fram mellan vinfälten ligger flera medeltida byar. Vi känner historiens vingslag när vi strosar fram på gator kantade med korsvirkeshus och andra historiska byggnader. Kvalitetsvinerna från Alsace, speciellt de vita, är i dag efterfrågade och respekterade över hela världen. Nu är det inte bara goda viner som står på menyn, här får vi även en möjlighet att prova det franska ölet, whiskey, ost och choklad. Vi bor på uppskattade Hostellerie des Deux Clefs. 
1 resa 25 september
Stämningsfull Jul i Dalarna
Lämna stöket hemma och fira julen i Rättvik i Dalarna. Det blir en klassisk jul med god julmat, glögg, glada julsånger, dans runt granen. Här kan man bara ha en fridfull jul eller delta i någon av de lättare aktiviteter som erbjuds. 
1 resa 23 december
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top