Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med MK Bussresor AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Berlin
En resa till Berlin kan man göra när som helst på året. Denna resa tar med dig till en av Europas mest expansiva storstäder. Berlin är en stad som passar alla med shopping, konst, kultur och historia. Här finns mycket historia kvar sedan världskrigen och tiden då Berlin var delat. Muren är borta och mycket är uppfräschat men en del byggnader är lämnade som historiska monument. Är man mer intresserad av shopping så kan vi lova att man blir nöjd och konst finns det mycket av. Så följ med på en resa till en världsstad med mycket gemyt.
3 resor nästa avresa 20 oktober
Shopping i Burg, 2 dagar
En prisvärd shoppingresa till Tyskland, med möjlighet till bra shopping och en trevlig övernattning med en inkluderad middag på hotell IFA i Burg.
4 resor nästa avresa 9 september
Poreč- Sol & bad
Res miljövänligt med oss till solen, och få en vecka i det ljuvliga Kroatien till riktigt bra pris! Vi bor strandnära på fina Valamar Pinia Hotel, och kan njuta av bad i både havet och hotellets pool. Porec ligger vid Adriatiska havet, på halvön Istriens västra kust, och är en av de främsta turistorterna i området. Med en kortare promenad når man stadens centrala delar och den gamla stadskärnan, med historiska platser och trevliga barer och restauranger.
1 resa 24 september
Hälsoresa till Polen
Att resa på Spa i Polen blir allt mer populärt bland oss svenskar, mycket beroende på hög kvalitet till ett mycket bra pris. Vår resa går till polska Swinoujscie, och under dagarna får vi en hel massa behandlingar som ingår i resans pris, och möjlighet att njuta av härliga bad.
1 resa 16 oktober
Kiviks Äppelmarknad
Varför inte följa med oss till Österlen i samband med Kiviks Äppelmarknad? Vi njuter av den vackra skånska bygden, besöker ett slott och hinner även med en tur till Simrishamn på vår veckoslutsresa i september. Ett härligt sätt att förlänga sommaren..
1 resa 23 september
Vin och vandring i Skåne
En kombination med lätta vandringar och goda viner, vad kan väl vara trevligare? På denna resa så gör vi några besök på trevliga vingårdar och vi vandrar i ganska lätt terräng med lite olika längder. Ett besök på den mysiga ön Ven hinner vi också med.
1 resa 19 augusti
Rüdesheim
Följ med oss till mysiga Rüdesheim, en resa med utflykter längs med floden Rhen. Här ligger vingårdarna tätt och vi gör en promenad bland vinrankorna och provsmakar några av områdets goda viner. En trevlig tur på Rhen är också inkluderad och från båten ser vi vinbyar och vinfält på båda sidor om floden.
1 resa 27 september
Bremen Oktoberfest
Följ med oss på en trevlig weekendresa till Tyskland, och den populära ”Oktoberfesten Bremen Freimark”. Här trivs vi med den tyska gemytligheten, kanske lite shopping och ett besök i ett trevligt öltält. 
1 resa 20 oktober
Kroatien Istrien
Följ med oss på en härlig resa ner till Kroatien, i området Istrien som ligger i Norra delen av landet. Vi tar oss ner med buss och vi får några härliga dagar med sol och bad. Staden Vrsar ligger mellan Rovinj och Porec.
1 resa 16 september
Kryssning till Höga kusten med Viking Cinderella
Följ med på en kryssning till vackra Höga kusten i sommar! På denna tredagarskryssning mixar vi vacker natur med kornblått hav när vi glider inomskärs och kan beundra världens högsta kustlinje.  
1 resa 25 september
Kryssning till Bornholm och Visby med Cinderella
Missa inte chansen till en helt unik specialkryssning till Bornholm och Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar ombord på Cinderella.
1 resa 14 augusti
Kryssning till Ystad och Visby med Cinderella
Missa inte chansen till en helt unik specialkryssning till Ystad och Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar ombord på Cinderella.
1 resa 28 augusti
Ullared - Gekås
Följ med och fynda i Sveriges mest älskade varuhus – Gekås. Här hittar ni allt från tandborstar till kläder i det 35 000 m² stora shoppingparadiset!   Avresa jämna veckor: Skara 6.00 Lidköping 6.20 Vara 6.50 Vårgårda 7.20 Alingsås 7.50 Göteborg 8.30 Avresa ojämna: Skara  06:20 Skövde  06:50 Falköping   07:30 Åsarp 07:50 Dalum 08:05 Ulricehamn 08:15
15 resor nästa avresa 7 september
Dansbandsveckan ombord på Viking Cinderella
Dansbandsveckan är flyttad till 2-8 oktober 2022 pga rådande restriktioner. Boka på vår hemsida eller ring. Om du var bokad tidigare så kontakta oss för ombokning eller återbetalning på info@mkbussresor.se, mer information uppdateras.
7 resor nästa avresa 2 oktober
Gotland
För mer än 35 år sedan startade vår verksamhet med resor just till Gotland, denna fantastiska ö i Östersjön som ligger oss så varmt om hjärtat! Följ med oss hit i sommar, njut av öns säregna natur, det rika kulturlivet och den spännande historia. Här finns något att upptäcka för alla!
2 resor nästa avresa 15 augusti
Shoppingweekend i Lübeck
Unna dig en mysig weekend i Lübeck, en resa som innehåller massor av shopping och lite egen tid i den vackra Hansastaden.
1 resa 14 oktober
Polen Runt
Här blandas kultur med mycket historia. Polen har upplevt både stormaktstid och krigets hemska fasor. Men dagens Polen har så mycket mer att erbjuda, bra shopping, god mat och magnifika byggnader. Så följ med på en intressant och upplevelserik resa.
1 resa 22 september
Cinderella - Helgavgång
Hos oss bokar du hela kryssningen med bussresa, måltider och kan bara luta dig tillbaks för att koppla av med goda vänner och ha riktigt roligt ombord på m/s Viking Cinderella. Kryssningen går via Stockholms vackra skärgård till Mariehamn, så förutom all underhållning, god mat och shopping kan vi rekommendera en stunds avkoppling för att njuta av den magnifika utsikten från däck eller något av fartygets panoramafönster. Avresetider: Brändåsen: 12:40, Grästorp: 08:45, Hasslerör: 11:05, Hova: 11:20, Laxå: 11:40, Lidköping: 09:15, Lyrestad: 11:10, Mariestad: 10:50, Skara: 09:40, Skara: 09:45, Skövde: 10:10, Stockholm: 16:05, Trollhättan: 08:15, Uddevalla: 07:30, Vänersborg: 08:00, Örebro: 13:20  
11 resor nästa avresa 3 september
Stralsund med Rügen
Ön Rügen som är belägen i södra Östersjön har ett mycket spännande förflutet. Den tillhörde Sverige under tvåhundra år och var en viktig del av det som kallades Svenska Pommern. Utöver sin intressanta historia är Rügen också en ö med underbar natur och fina badorter. Här ligger anrika hotell och pensionat från sekelskiftet och ett flertal kända bad- och kurorter.
1 resa 22 september
Malmö & Köpenhamn
Följ med oss på en kombinerad resa med två fina städer, Malmö och Köpenhamn. Vi bor i Malmö och får här möjlighet att besöka denna vackra stad. För den som vill så besöker vi även den danska huvudstaden under en dag. En härlig kombination i denna storstadsregion.
2 resor nästa avresa 7 oktober
Kielkryssning
Följ med oss på denna trevliga resa till shoppingstaden Kiel. Vi bor två nätter ombord på Stenas färja och får en heldag i Kiel på egen hand.
3 resor nästa avresa 4 november
Shoppingkryssning till Tyskland, 2 dagars
Följ med på en bekväm shoppingtur till Tyskland!   Observera att Covidbevis är obligatoriskt och att två veckor sedan dos 2 måste ha passerat för inresa i Tyskland/Danmark. För mer information och beställa Covidbevis gå in på https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/
2 resor nästa avresa 4 november
Cinderella - veckoavgång
Hos oss bokar du hela kryssningen med bussresa, måltider och kan bara luta dig tillbaks för att koppla av med goda vänner och ha riktigt roligt ombord på m/s Viking Cinderella. Kryssningen går via Stockholms vackra skärgård till Mariehamn, så förutom all underhållning, god mat och shopping kan vi rekommendera en stunds avkoppling för att njuta av den magnifika utsikten från däck eller något av fartygets panoramafönster. Avresetider: Brändåsen: 12:40, Grästorp: 08:45, Hasslerör: 11:05, Hova: 11:20, Laxå: 11:40, Lidköping: 09:15, Lyrestad: 11:10, Mariestad: 10:50, Skara: 09:40, Skara: 09:45, Skövde: 10:10, Stockholm: 16:05, Trollhättan: 08:15, Uddevalla: 07:30, Vänersborg: 08:00, Örebro: 13:20
16 resor nästa avresa 24 augusti
Kalmar med Öland
Öland, denna härliga ö med sin fina och annorlunda natur. Under en heldag besöker vi den norra delen av ön, vi ser bland annat Jordhamn, Byrums raukar, Källa gamla kyrka och mycket mer. Här finns även möjlighet att besöka Solliden på egen hand. Vi börjar vår resa med ett besök på Kalmar slott men vi hinner även med ett besök på Kosta Outlet.
1 resa 2 september
Shoppingkryssning till Tyskland, 3 dagars
Följ med oss på en bekväm weekendkryssning till Tyskland. Förutom gott om tid för shopping får vi chans att njuta av Hansestaden Lübeck.
1 resa 2 december
Tre medelhavsländer
På denna resa så besöker vi tre härliga semesterländer. Slovenien, Kroatien och Italien på en och samma resa. Vi besöker den häftiga Postojnagrottan, tar en tur in till Rovinj i Kroatien. Dessutom hinner vi med ett besök i Italienska Trieste. Då temperaturen vid denna tiden oftast är varm och skön, så kan man nog ta sig ett och annat dopp i det klarblå vattnet.
1 resa 24 september
Gardasjön
Gardasjön – denna otroligt vackra italienska sjö med sitt fantastiska läge har så mycket att erbjuda. Här njuter vi av storslagna vyer, ett varmt och skönt klimat och en fantastisk grönska. Under denna drömresa gör vi två båtturer på sjön, besöker mysiga byar och provar lokala viner – allt som hör en Italienresa till. Dessutom gör vi en utflykt till den välkända staden Verona!
1 resa 2 oktober
Helsingforskryssning
Följ med på en trevlig Östersjökryssning till den finska huvudstaden Helsingfors. Vi njuter av god mat och trevlig underhållning och får dessutom en heldag i Helsingfors med möjlighet till sightseeing, egna strövtåg eller kanske lite shopping i någon av de trendiga butikerna.
1 resa 30 september
Kryssning med Viking Glory
Äntligen är det dags för Viking Lines senaste tillskott i flottan att ha premiär, Viking Glory! Följ med på en dygnskryssning på en av världens allra klimatsmartaste fartyg! Klicka här för en virtuell tur ombord på Viking Glory
1 resa 25 september
Vackra Dolomiterna
Under denna resa får vi möjlighet att upptäcka den norra delen av den italienska alpvärlden. Vi bor på ett trevligt hotell i Dolomiterna, här kan vi njuta av vackra omgivningar, god mat och avkoppling. Men vi besöker även ett museum med Ismannen Ötzi och ett vackert slott med en prisbelönt trädgård på vår resa. Ett besök i Innsbruck hinner vi med innan vi påbörjar vår resa norrut.
1 resa 2 oktober
Julmarknad i Hildesheim med Hameln
Julmarknad i Hildesheim kombinerat med Råttfångarens stad, Hameln. Följ med oss på denna trevliga resa till två städer med riktig Jultradition. Hildesheim med sina fina vackra korsvirkeshus och kyrkor och Hameln som ligger inbäddad på båda sidor om floden Weser.
1 resa 24 november
Vandring i Änglagårdsbygden
Under vår dagstur vandrar vi cirka tre timmar runt den natursköna Vildmarksleden i Kölingared nordost om Ulricehamn. Här upplever vi landsbygden och naturen som förknippas med Änglagårdstriologin. Vi lämnar Skara och reser söderut via Falköping till Ätradalen. När vi når Blidsberg serveras vi morgonfika på det gemytliga Basta Kvarnkafé som ligger som en grön oas vid Ätrans strand. Därefter har vi cirka två mils färd till Kölingared och Årås Kvarn. Härifrån inleder vi vår vandring runt den 8,5 km långa Vildmarksleden. Den inkluderar en mycket varierad natur och vi vandrar bland annat genom barrskog, lövskog och ängsmark. Delar av vandringen följer även ytterkanten av Vitamossen och längs rullstensåsen Långåsen. Den sista delen av vandringen följer sjön Jogens stränder. Under vår vandring går vi i ett måttligt njutbart tempo och gör flera pauser. Längs vandringsleden passerar vi många informationstavlor som berättar både om traktens historia och natur. Väl tillbaka vid Årås Kvarn tar vi plats ombord på bussen och reser vidare till Karins Lada i Gullered. Här serveras vi en gemensam sopplunch som även inkluderar bröd och kaffe. Karins lada har förutom sitt kafé även en uppskattad hantverksbutik som säljer lokala hantverk och garner. Under eftermiddagen påbörjar vi vår hemresa och på vägen stannar vi till i centrala Ulricehamn. Den historiska staden vid Åsunden är en riktig pärla och älskas av Colin Nutley och Helena Bergström. Flera av deras filmer och tv-serier har spelats in här. Längs Storgatan finns små butiker och längs Åsundens finns en strandpromenad som bland annat passerar stadens Kallbadhus. Vi återvänder sedan till Skara som vi når under tidig kväll. Tips inför vandringen: Vi vandrar gemensamt 8,5 km i grupp och håller ett behagligt tempo med flera pauser. Vandringen tar cirka 3 - 3,5 timmar inklusive pauser. Vi rekommenderar grova skor eller vandrarkängor. Ta gärna med en ryggsäck, sittunderlag, vattenflaska, väderleksanpassade kläder, frukt och tilltugg. Gåstavar och kikare kommer även väl till användning.
1 resa 18 augusti
Burg med julmarknad i Lübeck
Följ med på en kombinerad shopping och julmarknadsresa till Burg och Lübeck!
3 resor nästa avresa 25 november
Julmarknad i Celle och Goslar
På denna resa kombinerar vi två trevliga julmarknader. Vi besöker den fina korsvirkesstaden Celle med sin trevliga julmarknad med allt som hör till och är ett underbart resmål att besöka under advent. På det vackra torget är det julstämningen och vi riktigt känner att julen närmar sig! Men vi hinner även med ett besök i den vackra staden Goslar med sina fina korsvirkeshus. En klassisk tysk julmarknad med allt man kan önska sig. Vi bor i Lehrte, strax utanför Hannover.
1 resa 8 december
Julmarknad i Lübeck
Traditionsenligt så kör vi till Julmarknaden i Lübeck. Kanske den julmarknad som är mest känd för oss Svenskar. Här besöker vi en trevlig och mysig julmarknad runt Rådhustorget, med massor av stånd med både godsaker, mat, dryck och en hel del saker att köpa med hem. Dessutom erbjuder staden en mängd trevliga restauranger, caféer och barer. Ett besök vid stadsporten Holstentor, som uppfördes 1478 bör man besöka under en resa till denna sjudande Hansastad.
1 resa 7 december
Mamma mia the Party! på Rondo
Ni har säkerligen dansat till låten, sjungit med i musikalen och skrattat till filmen. Så nu är det dags för allt det där under en spektakulär eftermiddag på Rondo. Showen startar där musikalen och filmen tar slut
3 resor nästa avresa 15 oktober
Vinskörde- och Vinfestresa till Alsace, Pfalz och Saussenheim
I september är vinskörden i gång. Vinfes­ter­na når sin kulmen denna var­ma månad med jätte­festen i Bad Dürkheim. På vin­ fes­ten i Sausenheim är vi farliga svenska vikingar.
1 resa 14 september
Stockholmsweekend med Teater
Följ med oss till Stockholm och se Tootsie med Robert Gustavsson i huvudrollen.   Robert Gustavsson spelar huvudrollen i den färgsprakande musikalkomedin Tootsie som baserats på den Oscarsbelönade filmen med samma namn. Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorsey har talang men saknar hyfs och självinsikt vilket hindrar honom från att slå igenom som musikalstjärna på Broadway. Efter en rad bråk förklarar hans agent att ingen kommer vilja anställa honom. Av desperation och känslan av att vara missförstådd klär han ut sig till kvinna och skapar Dorothy Michaels, ett kvinnligt alterego. Genombrottet blir ett faktum och sätter fart på karriären. Med framgången kommer även utmaningar och det visar sig vara allt annat än lätt att vara kvinna. Robert Gustavsson som spelar både Michael och Dorothy är omgiven av en rad andra välbekanta stjärnor. Ola Forssmed spelar den frustrerade demonregissören Ron och Sussie Eriksson det neurotiska exet Sandy.Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen. Musikalen hade premiär på Broadway 2019 och belönades med en Tony Award. Den svenska versionen är översatt av Calle Norlén och regisserad av Edward af Sillén.
1 resa 19 november
Julmarknadsresa till Huseby och Kosta
På denna resa erbjuds vi två trevliga julmarknader. Huseby, kanske Nordens största med många av landets bästa utställare. Dessutom besöker vi Kostas egen Julmarknad med många utställare även här. Smaka gott, ta in alla härliga dofter av Jul och flanera runt bland alla utställare.
1 resa 19 november
A grand X-mas med Carola och Måns
I december kommer Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw till Göteborg och Scandinavium för att bjuda på en glittrande julkonsert med extra allt. Julmusik ligger dem båda varmt om hjärtat och vi kan utlova en magisk kväll med värme och julkänsla. Carola och Måns ackompanjeras av ett trettonmannaband och tillsammans tar de oss med på en musikalisk resa i julens tecken. Förutom traditionell julmusik utlovas även ett par låtar från deras gedigna låtskatter. Följ med på denna oförglömliga kväll! Vi reser till Göteborg redan under eftermiddagen så att det finns gott om tid till att äta middag inför konserten och det skulle även vara möjligt att göra ett besök på Jul på Liseberg.
1 resa 10 december
Sandgrund och Alsters Herrgård
En dagstur till Karlstad där vi besöker både Lars Lerins konsthall Sandgrund och Gustav Frödings minnesgård Alsters Herrgård. Denna måndag är Gustav Frödings födelsedag och vårt besök på Sandgrund är exklusivt för grupper då måndagar inte är öppna för allmänheten. Vi lämnar Skaraborg och reser via Kristinehamn till Karlstad där vi inleder vår dag med ett besök på minnesgården Alsters Herrgård. Vi inleder med en guidad sittande visning där vår guide ger en levande bild av den folkkäre skaldens liv och diktning. Gustav Fröding föddes här på Alsters Herrgård just den 22 augusti 1860 så vårt besök sammanfaller med hans födelsedag. Visningen sker i utställningen om Gustav Fröding och efter guidningen ges det tid till att på egen hand gå omkring i utställningarna och besöka butiken. Vi återsamlas sedan för en gemensam lunch med en varmrätt som inkluderar sallad, bordsvatten och kaffe. Efter lunchen reser vi till centrala Karlstad och Lars Lerins omåttligt populära konsthall Sandgrund. Det tidigare danspalatset vid Klarälven innehåller både permanenta och tillfälliga utställningar fyllda av Lars fantastiska akvareller. Han anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och är ständigt tv-aktuell, bland annat i Lerins lärlingar. Här väntar en guidad visning på museet och vi får uppleva konst i världsklass. På måndagar är Sandgrund stängt för allmänheten vilket ger oss extra lugn och ro under vårt besök. Under sen eftermiddag vänder vi hemåt och på vägen stannar vi för en möjlighet att köpa fika. Vi når våra hemorter under kvällen.  
1 resa 22 augusti
Teaterweekend i Stockholm med Tootsie
Ni har säkerligen dansat till låten, sjungit med i musikalen och skrattat till filmen. Så nu är det dags för allt det där under en spektakulär kväll på Tyrol. Kvällen startar där musikalen och filmen tar slut.
1 resa 21 oktober
Dagspa på Arken Art Garden Spa
Hotel Arken & Art Garden Spa ligger i området Arendal i Torslanda på Hisingen. Det förstklassiga Art Garden Spa kan liknas vid en stor oas för avkoppling och vila. Här njuter vi av ett halvdagspaket som inleds med en lyxig frukost som följs av cirka tre timmars tid för avkoppling och rekreation. Här finns bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor. Både inomhus och utomhus. Vi reser sydväst till Göteborg och Hisingen. Under morgonen når vi Hotel Arken i Arendal där vi välkomnas in till hotellets restaurang och deras lyxiga frukostbuffé. Här serveras en stor mängd ekologiska råvaror och vid vackert väder finns möjligheten att äta på verandan och blicka ut över Göteborgs skärgård. Efter frukosten välkomnas vi in i Art Garden Spa för några timmars avkoppling i stillhet och harmoni. Det är möjligt att inleda besöket med en avslappnande japansk tvagningsritual i ett vackert tvagningsrum. Inomhus finns flera varma pooler att välja bland och även en bastuoas som erbjuder bland annat ång-, salt- och isbastu. I utomhusträdgården finns bland annat två varma pooler och en utomhusbastu. Här finns även bekväma liggstolar där man kan ligga insvept i en badrock och njuta av fåglarnas sång och vindens andetag.   Efter cirka tre timmars avkoppling är det lunchtid och det är dags att lämna spaavdelningen. Det ges sedan fri tid till förslagsvis äta lunch i hotellets restaurang (ingår ej i resans pris). Efter lunchen finns det även tid till en promenad i närområdet eller att boka en skönhetsbehandling/massage som förbokas via hotellets hemsida. Under eftermiddagen kommer vår buss och hämtar oss och vi reser hemåt. Resan kan komma att samköras med vår dagstur Hönö och Öckerö.
1 resa 13 september
Hönö och Öckerö – Göteborgs norra skärgård
Öckeröarna sträcker sig som ett pärlband från Vinga i Söder till Marstrand i norr och brukar oftast kallas Göteborgs norra skärgård. Under en heldag med en kunnig lokalguide får vi bland annat lära oss om livet i skärgården, både historiskt och idag. Vår rundtur inkluderar Öckerö, Hönö, Hälsö och Fotö samt en rad sevärdheter. Under dagen serveras vi även både förmiddagsfika och en gemensam havsinspirerad lunch. Vi reser sydväst till Göteborg och Hisingen. Under morgonen tar vi färjan från Lilla Varholmen över till Öckerö där vi möter vår lokalguide som tar oss till Öckerö Hembygdsgård där vi serveras förmiddagsfika och får en guidad visning. Under förmiddagen gör vi en rundtur som inleds med ett besök i Öckerö gamla kyrka Mariakyrkan med anor från 1100-talet. Vår rundtur tar oss sedan till Hälsö i norr som har en gammal historia av båtbyggeri och till Fotö i söder som har en typisk skärgårdsbebyggelse började byggas redan på 1600-talet.   Vår rundtur avslutas med ett besök på Fiskemuseet i Hönö Klåva hamn där vi får en guidad visning. Strax intill ligger den populära Restaurang Tullhuset som har utsikt mot Vinga fyr. Här avnjuter vi en gemensam fisklunch som avslutas med kaffe och kaka. Efter en stunds fritid för strosa runt i den lilla hamnens butiker återvänder vi till vår buss och påbörjar vår hemresa. Resan kan komma att samköras med vår dagstur Dagspa på Arken Spa.  
1 resa 13 september
Julmarknad i Rostock
I många år var Rostock DDR´s största hamn och numera tredje största Östersjöhamn i Tyskland. Staden förstördes mycket under andra världskriget men fortfarande finns möjlighet att se de trevliga gotiska gavelhusen och medeltida kyrkorna. Rostock har mycket att erbjuda och vi får dessutom tid att shoppa, här finns ju ett rikt utbud av affärer och shoppingcenter.
3 resor nästa avresa 21 november
Champagnewalk med dirketbuss
En fantastisk resa till härliga Champagne med en personlig touch av Den gyllene champagnepromenaden som går i härliga Charly-Sur-Marne. Under denna resa får vi möjlighet att utforska flera hus och både dricka med även köpa med oss av dessa gyllene droppar hem.
1 resa 5 oktober
Lasse Stefanz på Viking Cinderella
Följ med på Viking Cinderella och njut av Nordens största dansband - Lasse Stefanz!  
2 resor nästa avresa 25 oktober
Rhen och Mosel - Från Gotland
Följ med oss till mysiga Rüdesheim, en resa med utflykter längs med floden Rhen. Här ligger vingårdarna tätt och vi gör en promenad bland vinrankorna, och provsmakar några av områdets goda viner. En trevlig tur på Rhen är också inkluderad, och från båten ser vi vinbyar och vinfält på båda sidor om floden.
1 resa 27 september
Ullared från Gotland
Följ med till Ullared från Gotland! 
2 resor nästa avresa 18 oktober
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top