Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Lind Tour

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Musikalen Bodyguard
The Bodyguard the musical spelas på China Teatern i Stockholm från den 8 september. Musikalen är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston (Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer). Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel. Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med en stor ensemble och orkester. Den svenska översättningen av dialogen är gjord av Calle Norlén. Vi börjar resan med en Cinderellakryssning.  
1 resa 17 november
Cinderella med dansbandsveckan
Äntligen är det dax för dansbandsveckan på Cinderella igen. Vad vi har väntat. Med ett gediget program som ni sent kommer att glömma bjuds det upp till dans två kvällar i rad på vår dubbelkryssning. Med topporkestrar och danssugen publik blir det en härliga stämningen ombord. Dessutom går bussresan som en dans då du alltid underhålls av en trevlig bussvärd som oftast heter Jörgen Hultgren. Kasta loss och häng med oss.   Dansbanor Gammaldansen har växt sig för stor för Gammaldansbanan som låg på däck 9, så denna har nu flyttat ned till däck 7 och Dansbana 2 och på däck 9 har en ny dansbana skapats som vi kallar för ”Konferensbanan”, så att man enkelt skall hitta dit. Dansbana 1 Étage, däck 8 (ca 135 kvm + 40 kvm) Dansbana 2 Melody, däck 7 (ca 322 kvm) Dansbana 3 Banqueten, däck 8 (ca 123 kvm) Konferensbanan, på däck 9 (ca 57 kvm) Dansa på plan 2 i terminalen, innan ombordstigning! Avgång söndag   Dansbana 1 Matz Bladhs & Streaplers Dansbana 2 Micke Ahlgrens, Duo Vi & nygammalt med Dur-X Dansbana 3 Hedins Avgång måndag   Dansbana 1 Black Jack & Wahlströms Dansbana 2 Donnez, Duo Vi & nygammalt med Dur-X Dansbana 3 Sandins  
1 resa 2 oktober
GES i Örnsköldsvik
Efter succé och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet och den 1 oktober är det Örnsköldsviks tur att "stanna världen en stund". Våra pophjältar kommer bjuda på en både intim och storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.  
1 resa 1 oktober
Härmä SPA
Unna dig själv lite avkoppling och välbefinnande på Härmä SPA, beläget ca 7 mil öster om Vasa. Under vistelsen ingår en 25 minuters klassisk massage och en skön multivitamin behandling för händerna. Övriga behandlingar bör förbokas. Vi får även en rolig och interessant föreläsning på svenska om fötter. Middagarna äter vi i den tjusiga Banketti restaurangen. Några dagar i veckan bjuds det upp till dans.  Den här resan passar för alla, både män som kvinnor.  Här finns ett stort utbud av olika aktiviteter både inom och utomhus. På torsdag gör vi en utflykt till Finlands Ullared - Kyläkauppa som ligger ca en timmes bussresa bort. Med på resan är Birgit Feklistoff som talar både finska och svenska. POOL: Spabadet har en 25 meters bassäng med fyra banor för motionssimning samt en 17 meter lång terapibassäng och en kallvattenpool. Oasen är försedd med avslappnande element i form bubblor, vattenfall och en masserande vattensvamp. BASTU: Vårt spa har förutom finsk bastu även turkisk mixed bastu samt en unik ångbastu. Ångbastu bjuder på effektfulla färger, en mjuk ånga och behagligt fuktig värme. GÅNG: På spahotellets egen tomt finns en upplyst 3,3 km lång friluftsled som passar utmärkt även för stavgång. Leden är uppdelad i en motionsbana och en gårdsstig. Stavar finns till utlåning. Prislista behandlingar     (rulla ner till blad 2 för svenska) Boka tid för behandling per e-post:   myynti@harmankylpyla.fi    Uppge gruppid: Lind Tour 3-7.10 2022 OBS! Bokningsdagar för vår grupp: tisdag 4/10 och onsdag 5/10.  
1 resa 3 oktober
Musikalen Tootsie & Cinderella
Den prisbelönta Broadwaysuccén Tootsie kommer till Oscarsteatern i Stockholm hösten 2022. Robert Gustafsson spelar Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi som är baserad på den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen från 1982. För fem år sedan hade den prisbelönta musikalversionen av Tootsie Broadwaypremiär och nu kommer denna storslagna musikalkomedi till Sverige. Om föreställningen: Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.   Vi börjar resan med en julbordskryssning med Cinderella.  
1 resa 24 november
Ullared
Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet.
1 resa 20 oktober
De 39 stegen - Sara kulturhus 30/11
På Sara Kulturhus i Skellefteå ger Västerbottensteatern Hitchcock klassikern DE 39 STEGEN – en rafflande thrillerkomedi. TÅGJAKTER, SPIONER, FEMME FATALES, LÖMSKA SKURKAR MED AVHUGGNA FINGRAR OCH VÄLDIGT MYCKET SKRATT Epoken är 1930-tal i Skottland och England. De fyra skådespelarna delar på över 150 roller och bytena sker i halsbrytande takt. Innan föreställningen äter vi lunch på The Wood Hotel och därefter en guidad visning av Sara Kulturhus.
1 resa 30 november
Cinderella Lasse Stefanz dubbelkryss
Dubbelkryssning med Lasse Stefanz & Fernandoz Missa inte två helkvällar där Lasse Stefanz och Fernandoz bjuder på alla sina hits! Hela båten går i det legendariska bandets tecken. Det blir talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Partytrubaduren Calle Nilsson höjer stämningen i Melody och rutinerade pianisten Elin Örebrand bjuder på ljuva toner i Bottega Winebar. Dessutom går bussresan som en dans då du alltid underhålls av en trevlig bussvärd som oftast heter Jörgen Hultgren. Kasta loss och häng med oss.
1 resa 25 oktober
Cinderella
Cinderella - festligt till tusen! Det här är kryssningen för alla som gillar fart och fläkt. Ombord på Östersjöns bästa nöjespalats där det är lördag hela veckan med underhållning, dans och upplevelser för alla smaker och åldrar. Dessutom går bussresan som en dans då du alltid underhålls av en trevlig bussvärd. På denna kryssning står bl a Engdahls och Holidays Orkester för underhållningen.
1 resa 20 september
Julbordskryss Vasa
Kasta loss från vardagen med en trevlig dagskryssning till Vasa med Wasalines nya miljövänliga färja Aurora Botnia. Ombord väntar en avkopplande dag med god mat, musik och trevligt sällskap. På utresan njuter vi i lugn och ro av det mångsidiga julbordet. Mätt och belåten kan vi nu koppla av i den fina stora baren där det även bjuds på musikunderhållning. Trubadurer och band från båda sidor av Bottniska viken uppträder i en avslappnad atmosfär. På däck 7 finner vi fartygets välutrustade shop. Här finns bl.a drycker, parfymprodukter, godis, tobaksprodukter, accessoarer, leksaker och lokala specialiteter. En trevlig dag till sjös, välkommen ombord!
1 resa 1 december
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top