Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Högbergs Bussresor AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Gardasjöns Pärlor
En ligga-still-resa med härliga dagsutflykter! Gardasjön är Italiens största och vackraste sjö, vars skönhet prisades redan av den romerska skalden Catullus. De höga Dolomiterna stupar ner i sjöns blå vatten, växtligheten är överväldigande med palmer, cypresser, citroner, oliver, mimosa, oleander och tusentals blommor. Klimatet är behagligt och miljön avstressande. Vi stannar fem nätter i charmiga Bardolino på den sydöstra sidan av sjön och gör dagliga utflykter till de mest intressanta platserna runt sjön samt till det natursköna vindistriktet Valpolicella med sin bördiga jord.
1 resa 2 oktober
Schweiz med Glaciärexpressen
På smalspårig järnväg genom alperna Schweiz fantastiska pärlor, detta vackra alpland när det är som vackrast! Mångas dröm är att få uppleva en resa med Glaciärexpressen. Att få åka tåg genom orörd natur med höga snöklädda alptoppar, förbi charmiga byar i Rhonedalen och upp till den bilfria byn Zermatt, belägen på 1600 meter höjd vid det berömda berget Matterhorn. En enastående reseupplevelse väntar oss!
1 resa 22 augusti
Vackra Värmland
Lars Lerin, Selma Lagerlöf & Gustaf Fröding Värmland bjuder på skön natur, kultur och konst. Värmland är känt som skaldernas landskap och i Karlstad har flera av dem verkat, en av dem mest uppskattade är Gustaf Fröding. Vi får också njuta av Lars Lerins intressanta utställning på Sandgrund. Andra pärlor under resan är Selma Lagerlöfs älskade Mårbacka och vistelsen på trevliga Hotell Selma SPA.    
1 resa 3 november
Kryssning till Höga Kusten
Långkryssa med m/s Cinderella i sommar! Följ med på en tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. Här finns världens högsta kustlinje med helt unika bevis på hur landet rest sig efter senaste istiden. Härnösand har ett rikt kulturliv och en historisk stadskärna belägen på en ö i Höga Kustens södra skärgård. Med sitt havsnära läge, unika butiker, sevärdheter och vackra natur är Härnösand en perfekt destination för att upptäcka Höga Kustens världsarv och andra utflyktsmål i närområdet. När vi glider fram inomskärs kan du beundra världsarvet från soldäck på kryssningsfartyget Viking Cinderella. I land har du flera spännande utflykter att välja på! Och på vägen dit njuter du av ett tillbakalutat kryssningsliv med god mat, shopping och nöjeslivet ombord.
1 resa 4 september
Kryssning till Ystad & Visby
Långkryssa med m/s Cinderella i sommar! Längtar du efter paradisstränder och finmiddagar? I sommar behöver du inte krångla till det. En fyradagarskryssning till Visby och Ystad med sköna Österlen räcker långt! Upplev två av landets mest pittoreska städer och njut av det ljuva kryssningslivet ombord på Cinderella. Del i hytt och måltidspaket ingår i priset.
1 resa 28 augusti
Forever Piaf
Malena Ernman och dotter Beata Ernman gestaltar Edith Piaf Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen… Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman. För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist. Musikaliskt ansvarig: Kristofer Nergårdh Scenografi: Mats Sahlström Ljusdesign: Raimo Nyman Koreograf: Annika Lindqvist Rollista: Beata Ernman: Edith Piaf Malena Ernman: Edith Piaf Björn Kjellman: Louis Leplée, Raymond Asso, Jean Cocteau, Jacques Pills mfl. I övriga roller: Anna-Maria Hallgarn, Jesper Sjöberg, Fredrik Wentzel, Rikard Björk mfl. Ensemble och orkester.    
1 resa 3 september
Kielkryssning med Shopping
Kortsemester mEd shopping och nöjen! Kielkryssning är den perfekta kortsemestern – Vi har två trevliga kvällar ombord och en dag iland, shopping på stora CITTI Park samt gott om tid att koppla av, strosa och njuta av god mat och dryck i hjärtat av Kiel.
1 resa 9 oktober
Välkommen till Prag!
med Dresden och Berlin I år återkommer vår intressanta resa till Prag ”den gyllene staden". ”Den vackraste juvelen i världens krona” sade Goethe. ”Drottningen bland städer” sade påven Pius II. Ja, omdömena om denna underbart vackra stad med sin helt speciella atmosfär är oräkneliga, och det otroliga är, att även om utsagorna är gamla, så håller de än, eftersom staden undgått 1900-talets storkrigs förstörelse. Staden är att betrakta som ett enda stort museum och här lever den gamla centraleuropeiska kulturen vidare med sina kaféer och ölstugor. Och nog kan det väl vara värt att besöka ett land som valde en författare till president. För att göra denna resa till något alldeles extra har vi dessutom valt att kombinera med huvudstaden Berlin och Dresden, Elbes pärla.  
1 resa 9 oktober
Skördefest på Åland
Folkfest på landsbygden! Grödorna mognar, åkrarna gulnar och det drar ihop sig till årets upplaga av Skördefesten på Åland. Som vanligt bjuder den åländska landsbygden in till fest och med det, många spännande möten. Detta är höjdpunkten på Åland och den åländska matkulturens motor och bultande hjärta. Under några härliga septemberdagar kan man njuta av den åländska landsbygden mitt i rikaste skördetid, lära dig om livet på landet, handla direkt från producenterna och äta fantastiskt god mat baserad på lokala och säsongsbaserade råvaror.  
1 resa 16 september
Rhen- och Moseldalen
Rüdesheim, båttur på Rhen och fantastiska viner Ett av Europas vackraste och intressantaste områden är floderna Rhen och Mosels underbara dalgångar. Den gröna Moselfloden slingrar sig i serpentiner förbi små pittoreska byar och branta vinberg. Den mäktiga Rhen flyter fram övervakad av ålderdomliga borgar. På höjderna tronar gamla riddarborgar och på sluttningarna klättrar vinrankorna i täta rader. Överallt finner vi små vinbyar med vindlande kullerstensgator som är kantade av korsvirkeshus samt många butiker och vinstugor. På den här resan avsmakar vi goda viner, besöker små trevliga byar och orter längs de båda floderna. Därutöver gör vi ett intressant besök hos nunnorna på klostret St Hildegard som bjuder oss på en lätt lunch och egentillverkat vin, rundvisning med avsmakning på Asbach, underbar båttur på floden Rhen samt en vinskördedag bland vinrakorna ovanför Rüdesheim med vinprovning samt en lätt lunch. Vi bor på familjeägda Ringhotel Central, beläget mitt i Rüdesheim med närhet till Drosselgasse och floden.
1 resa 11 september
Sy & Hantverksfestivalen
Mässan för kreativa sinnen! Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för dig som vill skapa själv. Med workshops, aktiviteter och massor av utställare skapas mässan för kreativa sinnen. Varje år arrangeras mässan i Stockholm både på våren och hösten.
1 resa 29 oktober
European Patchwork Meeting
Alsace och Rüdesheim Alsace har historiskt varit ett tysktalande område med franska influenser. 1919 återbördades hela Alsace till Frankrike enligt freden i Versailles och är nu en provins i Frankrike. Detta framstående vindistrikt kombinerar med sin blandning av tysk och fransk kultur det bästa av två världar. Ett av de mer namnkunniga är Alsace som tillverkar ett av Frankrikes bästa viner. Området är också känd för sitt goda öl, sin fina choklad och smakrika ostar. Men vi är här av ännu en anledning, European Patchwork meeting. Mässan lockar varje år ca 22 000 besökare från hela världen. De fyra byarna, i Val d'Argent, förvandlas under några dagar, till konstgallerier där 1200 till 1500 textilarbeten återspeglar gårdagens och dagens lapptäcken. Ett mecka för alla quiltintresserade! På nerresan gör vi ett intressant besök i Rüdesheim, belägen vid den mäktiga floden Rhen och som är centrum för vintillverkningen i distriktet Rheingau. På hemvägen bekantar vi oss närmare med den vackra staden Heidelberg, belägen vid Rhens biflod Neckar.
1 resa 12 september
Kryssning Oslo - Köpenhamn
Kryssning med fina m/s Pearl Seaways Två huvudstäder, en kryssning och massor av härligt folkvimmel! Oslo har lyckats behålla känslan av charmig småstad trots snart 700 000 invånare. Med ett naturnära läge mellan Oslofjorden och de många parkerna är det en grön stad. Här finns också ett pulserande stadsliv, museer i världsklass och spännande arkitektur. Köpenhamn lockar med en kontinental atmosfär, som uppfattas som mer ledig, en kombination av tradition och modernitet. Avståndet hit är inte långt, men när vi är här känns det som om vi befinner oss i södra Europa. Vi upplever Ströget, Nyhavn, Aker Brygge och Vigelandsparken. Vår reseledare guidar oss förbi det stora sevärdheterna i både Oslo och Köpenhamn.
1 resa 3 september
Quiltköping
Lusten att skapa Foajen i Sparbanken Lidköpings Arena kommer att vara fylld med utställare från stora delar av landet. Huset kommer att sjuda av färg, form och kreativitet, utställningar med en mångfald av lappteknik i olika former och mycket mer. Tävlingsquiltar med tema ”Pippi på Quiltköping”. Läs mer på hemsidan   På andra våning finns ”Restaurang 1934” som serverar god lunch, samt kaffe/te med ”gofika”   Vi åker från Uppsala via Enköping, Västerås och Örebro. Kl. 06:00 Uppsala, Resecentrum hpl E3 åter ca 21:30.    
1 resa 3 september
Bodyguard - The Musical
Succémusikalen på China Teatern med Nadja Holm från Idol Äntligen kommer den hyllade succémusikalen till Sverige. Den 8 september har musikalen Bodyguard, baserad på en av 90-talets största filmfenomen, premiär på China Teatern i Stockholm. Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You , Run to You ,  Queen of the Night ,  I Have Nothing och  I´m Every Woman , utan också fler än 20 av Whitney Houstons allra största hits så som  Saving All My Love ,  Greatest Love of All ,  I Wanna Dance with Somebody ,  Where Do Broken Hearts Go  och  One Moment in Time. Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och soundtracket har sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin. Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med en stor ensemble och orkester. Den svenska översättningen av dialogen är gjord av Calle Norlén. Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.
2 resor nästa avresa 22 oktober
Peter Carlsson & Kjell Gustavsson
Sveriges (i särklass) bästa historieberättare och musiker Peter Carlsson är i särklass en av Sveriges bästa historieberättare och musiker. I denna unika föreställning blandar han historier och musik allt från Taube till Willie Dixon tillsammans med 10-manna bandet Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra. Peter Carlsson har en lång succéartad karriär med dom Blå Grodorna (1993-2015) Med utsålda hus över hela landet, har Peter trollbundit publiken med sina berättelser och sånger. Bara på Scalateatern i Stockholm spelade de varje show 100-150 gånger, alltid utsålt. Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra har turnerat på festivaler och klubbar i hela Skandinavien de senaste 13 åren, och har givit ut 6 CD + 3 CD tillsammans med Peter Carlsson. En hårt svängande rhythm sektion samt en blåssektion och dragspel i världsklass. Förutom att agera komp till Peter framför de eget material. Medlemmar i Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra Kjell Gustavsson: kapellmästare, trummor, sång, tidigare medlem i Blå Grodorna Mikael Westman: sång och percussion Surjo Benigh: bas, sång Per Lindh: gitarr, lapsteel, sång. På Scalateatern ersatt av Andreas Rydman Bonne Löfman: gitarr Anders Larsson: dragspel och klaviatur Pär Grebacken: altsax, barytonsax, klarinett. /extramusiker i denna show/ tidigare medlem i Blå Grodorna Bo Gustafsson: tenorsax Martin Lood: trumpet Martin Paulsson: trombon   Vi reser med buss från Enköping via Uppsala till Stockholm pch Scalateatern. Kl. 18:00 drar spelningen igång, pågår i 2,5 tim.
1 resa 6 november
Smokie på Konserthuset i Gävle
Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige och Sverige gillar Smokie! Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, besöker Gävle! Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.
1 resa 18 februari 2023
Musikalen om Tootsie
Storslagen underhållning som lockar till många skratt! Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys  (Robert Gustafsson)  kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.   Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron  (Ola Forssmed) , det nipprigt neurotiska exet Sandy  (Sussie Eriksson) , den oemotståndliga motskådespelerskan Julie  (Linda Olsson) , den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff  (Andreas Nilsson) , den hårdföre Broadwayproducenten Rita, spelad av Norges komedienne nr 1;  Hege Schøyen. mfl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.   Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade  Calle Norlén  i samarbete med  Edward af Sillén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt. 
2 resor nästa avresa 15 oktober
Kryssning till Bornholm & Visby
Långkryssa med m/s Cinderella i sommar! Solskensön Bornholm är en älskad semesterö med böljande gröna landskap, vackra stränder och Danmarks enda granitklippor. Upptäck en unik ö-kultur med mysiga gamla byar, charmiga fiskrökerier och de karakteristiska runda medeltidskyrkorna. Ta chansen till en helt unik långkryssning till danska Bornholm och därefter till Visby. Det här är en sommarutflykt med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar ombord på kryssningsfartyg Viking Cinderella. Här kan du njuta av nöjeslivet, sköna hytter och den goda maten ombord.
1 resa 14 augusti
Julmarknad i Lübeck
Traditionell julmarknad i Lübeck och Rostock För många resenärer har det blivit en tradition att varje år i december resa till Lübeck. Den så speciella atmosfären är självklart en av anledningarna, men kanske också besöket på Heiligen Geist Hospital, Café Niederegger och traditionen att värma sig med lite glühwein när kylan biter i kinderna. Vi får en hel dag på julmarknaden i Lübeck och gör även en utflykt till Rostock, som är känd för att vara en av de största och vackraste Julmarknaderna i norra Tyskland.  
1 resa 4 december
Julmarknad i Hildesheim & Celle
Julstämning i vackra korsvirkesstäder Rakt söderut från Hannover ligger Hildesheim. Den gamla klosterstaden har stolta julmarknadstraditioner och mellan korsvirkeshusen och kyrkorna skapas massor av julstämning på julmarknaden. Framför Knochenhaueramtshaus, ett av världens kanske vackraste korsvirkeshus, finner ni flera julbodar med både konsthantverk, Glühwein och julgodis. Celle som också är en korsvirkesstad är ett underbart resmål med pittoreska gränder, gamla hus och gemyt. Här samlas hundratals varje år vid de olika julbodarna med lokala läckerheter, konsthantverk och feststämningen går inte att ta miste på.
1 resa 4 december
Björn Skifs på Börsen
En värld av Skifs Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs under hösten 2022. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.   Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.   Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Börs där den första bejublade föreställningen sattes upp redan 1978, därefter kom showen ”c/o Ansgar Winsch” 1984-1985 följd av ”Öman & Palm” 1989.   "Det ska bli oerhört spännande och lustfyllt att återigen få ställa sig på den här scenen. Det kommer att bli en mycket speciell känsla som jag hoppas kunna förmedla och än en gång få underhålla min publik" säger Björn.   ”En Värld av Skifs” har premiär den 6 oktober och spelas under hösten på helt nyrenoverade Hamburger Börs.
1 resa 26 oktober
Café Rosella med gäster
Ulf Elfving och Robert Wells tar pulsen på några av våra mest folkkära personligheter Våra cafévärdar intervjuar gästerna kl 13.30 i Bar Voyage. Du har gott om tid att både, fika, handla och lyssna till intervjuerna. Höstbuffén/Julbordet serveras på hemresan kl. 15:00 (svensk tid) Ulf Elfving är väl idag mest känd som programledare i radio, för exempelvis Upp till tretton och Efter tre, men även som programledare i TV. Robert Wells blev nog riktigt folkkär när han var pianist i Så ska det låta, där han medverkade i flera år och fick tillfälle att visa sitt fantastiskt breda register. Den egna produktionen, Raphsody in Rock, följde därefter och är välkänd både i Sverige och utomlands. Den har setts av över 1,5 miljoner åskådare bara i Sverige. 12:00 Rosella avgår 13:30 Café Rosella börjar i Bar Voyage 15:00 Höstbuffé / Julbord 17:30 Åter i Kapellskär
7 resor nästa avresa 21 september
Författarkryssning med Viveca Sten
Träffa några av Sveriges mest populära författare på Rosella! Träffa Viveca Sten ombord på Rosella i höst! Ombord blir det fem glada timmar med god mat, trivsamma nöjen och finfina taxfreefynd.   Viveca Sten är en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Hon debuterade 2008 med kriminalromanen I de lugnaste vatten. Detta blev upptakten för den omåttligt populära succéserien Morden i Sandhamn som med sina 10 böcker har sålts i över sju miljoner exemplar i mer än 40 länder. Serien ligger till grund för TV4:s filmatise-ring med över 90 miljoner tv-tittare i hela Europa. Hon har dessutom skrivit flera fackböcker, en kokbok och en rysartrilogi för barn med sin dotter, Camilla Sten.   Viveca Sten är starkt förknippad med sommar, skärgårdsidyll och badklippor. Sina vintrar tillbringar Viveca i Åre vilket inspirerat henne till den nya spänningsserien Åremorden som utspelar sig i de jämtländska fjällen. En serie där Viveca väver samman den storslagna naturen med starka karaktärer i rafflande mordgåtor som fullkomligt trollbinder läsaren. Huvudpersonerna i serien är Daniel Lindskog, inspektör vid Årepolisen och nybliven pappa, och Hanna Ahlander som flytt till Åre efter att ha blivit dumpad och tvingats lämna sitt jobb på Citypolisen i Stockholm.   – Jag har alltid åkt skidor och mitt hjärta klappar för Åre. Älskar man skärgården älskar man ofta fjällen. När vi blev kvar på grund av Coronakrisen tog inspirationen fart. Nya historier kom till mig med den mäktiga fjällmiljön som bakgrund. Jag höll det hemligt för både min man och mitt förlag tills jag blev klar. Det blev en helt ny serie med nya karaktärer, ett nytt landskap och en mycket förvånad man och förlag, säger Viveca Sten. Första boken i serien Åremorden heter Offermakaren och utkom 2020 och fick ett enastående mottagande av både kritiker och läsare. 2021 kom Dalskuggan som även den blev en succé. Del tre, Botgöraren, utkommer nu i höst.  
1 resa 17 oktober
Lyxig Kryssning med Viking Glory
Njut av det goda livet under en dygnskryssning till Åbo Lyxlirarens favoritkryssning! Njut av det goda livet under en dygnstur deluxe i skärgården ombord på splitternya Viking Glory. Du får skönt häng på Östersjöns maffigaste spa, gourmetmiddag, finfrukost och Premiumhytt – till ett lyxigt paketpris. Vi har inte sparat på något, du kommer stiga in i en stor hytt med panoramafönster, dubbelsäng och ett glas mousserande.
1 resa 30 oktober
Dansbandskryssning på Cinderella
Dansbandsveckan är tillbaka - Nu kör vi! Trots en lång tuff tid med pandemi bakom oss och en väntan på hela 2 år, sedan förra Dansbandsveckan ombord (januari 2020), har vi gjort vårt bästa med att få ihop ett program som ni sent kommer att glömma.   Programmet är lite luftigare än tidigare och detta med hänsyn till er dansare och en del väldigt populära återkommande aktiviteter, har fått flytta plats, men ni känner givetvis igen den härliga stämningen och Cinderella-andan, vilket är det allra viktigaste under Dansbandsveckan!   Gammaldansen har växt sig för stor för Gammaldansbanan som låg på däck 9, så denna har flyttat ned till däck 7 och Dansbana 2 och på däck 9 skapas nu nya ”Konferensbanan”, dit du kan gå och öva själv på din dans.
1 resa 2 oktober
V I P Kryssning med Högbergs - Reseträff
Den årliga Kryssning med festligheter och "resesnack" För många resenärer har det blivit en tradition att varje år delta i Högbergs reseträffar. Här berättar vi om nya resor samtidigt som vi njuter av en trevlig kryssning tillsammans. På Cinderella bor vi i fönsterhytter, en välkomstdrink serveras innan middagen och sen tar festligheterna vid. Dag två kommer vi att presentera jul- och adventsresor och de resor som är klara inför 2023. Välkomna!
1 resa 21 september
Storbandssöndag på Cinderella
Leif Kronlunds & Anita Bergren på scen När söndagsorkestern med gästartister intar scenen förvandlas Cinderella till en flytande oas för alla storbandsfantaster. Mustiga tongångar och gemytlig atmosfär – följ med och sväng runt till de rätta takterna! Och som vanligt har kryssningsvärdarna både ett och flera äss i rockärmen. Boka ditt kryssningsbesök med bussanslutning, middag, fönsterhytt och frukost. Lätt som en plätt, allt är förberett och du kan koppla av.
1 resa 9 oktober
Julbordskryssning på Cinderella
Christmas under the stars Julbord i sikte! Följ med på en gnistrande julbordskryssning där Kocklandslaget dukat upp den ena godbiten efter den andra. På det populära julbordet hittar du alla svenska klassikerna. När desserten är uppäten kan vi njuta av stämningsfull musik i nattklubben. Välkända låtar från White Christmas , Jingle Bells , Santa Claus is coming to town , When you wish upon a star osv. Vi bor i utsideshytter och frukosten serveras i Restaurang Seaveiw. Välkommen ombord!
1 resa 20 november
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top