Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med EkmanResor

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
ABC Alsace, Bourgogne, Champagne & Chablis
Njut av det goda i livet när ni följer med oss till Frankrike! Under några fantastiska dagar reser vi tillsammans med vår fantastiska personal och buss till Europas finaste vindistrikt och fyller dagarna med god mat, vin och kultur. Vi träffar människor bakom vinet och besöker gårdar som sällan öppnar dörrarna för turister.  
1 resa 27 september
Italiens guldkorn
Vår populära resa till Norra Italien tar oss genom bördiga landskap och praktfull natur till något av det bästa Italien kan erbjuda. På programmet står: Härliga vingårdsbesök i Valpolicella distriktet. Guidad stadspromenad bland Veronas historiska miljöer och sevärdheter. Båttur på den smaragdgröna Gardasjön och provning av bubblande Prosecco! En fullspäckad resa för alla sinnen!
1 resa 17 oktober
Hamburg med konsert i Elbphilharmonie
Välkommen med till Hamburg och den unika konsertbyggnaden Elbphilharmonie, upplev en magisk kvällskonsert.  Vi bor centralt på familjeägda Baseler Hof Hotel, i sköna superior rum. Konsertdagen börjar med en stadstur tillsammans med vår svenska lokalguide, vi får en privat hamntur och ser även Rådhuset och ”Michel” stadens största kyrka. På kvällen den 30/10 är det dags för resans höjdpunkt - en konsert i Elbphilharmonie.  Kvällens konsert framförs av Münchner Philharmoniker med Alexandre Kantorow på piano och Tugan Sokhiev som dirigent. Musik:Piotr I. Tschaikowsky: Polonaise / aus der Oper »Eugen Onegin« op. 24 Sergej Rachmaninow: Rhapsody on a Theme of Paganini for Piano and Orchestra, Op. 43 Interval Nikolai Rimski-Korsakow : Scheherazade / Symphonic Suite, Op. 35    
1 resa 28 oktober
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top