Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med EGE-Trafiken

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Höga Kusten
HÖGA KUSTEN - Det norrländska höglandet når här fram till kusten, och de höga bergens direkta möte med havet är ett särdrag i svensk natur. Denna brantkust, den högsta kustremsan vid Bottenhavet och hela vårt innanhav Östersjön, har med åren blivit ett begrepp för turister från när och fjärran.  
1 resa 22 juli
Midnattssolens förtrollande land
Uppe i midnattssolens förtrollande land väcks naturen till liv i en explosiv förvandling under några få sommarmånader. Efter en lång och kall vinter så vaknar allt till liv. Branta fjällmassiv, och vilda fjällslätter, glaciärer, myrar och urskogar kantar vår väg norrut. Vi besöker Ishotellet i Jukkasjärvi och Båtsuoj Skogssamecenter, vi tar oss ner i LKAB:s gruva i Kiruna. Torkat renkött och goda middagar står på menyn. På vår hemresa passerar vi Höga Kustenbron. Så följ med och upplev midnattssolen.
1 resa 10 juli
Bornholm
Följ med oss till Bornholm och upptäck denna vackra ö som en gång tillhörde Sverige. Här finns vackra stränder och historiska städer, underliga rundkyrkor och andra intressanta platser. Vi bor fint vid havet så badkläder är ett tips. Passa även på att smaka på deras lokala goda mat och dryck under luncherna på egen hand. Vi har två dagar med lokalguider som visar oss runt.
1 resa 29 augusti
Gotland - Björkhaga Strandby
Följ med till vår favoritö och bo på mysiga Björkhaga Strandby. Här bor vi precis vid Östersjöns sandstrand, med egen badbrygga och pool. Alla bor i egna stugor med egen toalett/dusch, och i anläggningens restaurang serveras frukost och middag var dag.  
1 resa 27 augusti
Gdansk Julmarknad
Den historiska hansestaden Gdansk vid Östersjökusten har mycket att erbjuda. Här finns en vacker stadskärna med kullerstensgator och praktfulla köpmanshus. Runt den storslagna Mariakyrkan finns mysiga gränder och små bärnstensbutiker. Under vår resa bor vi på ett centralt hotell, nära till restauranger, shopping och julmarknaden.
1 resa 5 december
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top