Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Björcks Resor

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Lars Lerins Sandgrund
Lars Lerin - en av Nordens främsta akvarellmålare och författare till över 50 egna böcker med text och bild - har med ”Vänligen Lars Lerin” och programmen om ”Lerins lärlingar” med flera även blivit en mycket folkkär tv profil. Tillsammans med maken ”Junior” har han nu fyra barn, så att Lars 2019 också debuterade som barnboksförfattare kom inte heller helt oväntat. I det tidigare danspalatset Sandgrund har han skapat en permanent konsthall som vi stiftar närmare bekantskap med under vårt besök.  
1 resa 19 oktober
Shopping i Ullared
Följ med till Gekås i Ullared - Skandinaviens största varuhus! Följ med till Gekås i Ullared - Skandinaviens största varuhus! ”Shoppingglädjen är den enda sanna glädjen!”, ”Alla vägar bär till Ullared!”, ” I shopping och kärlek är allt tillåtet!”, ”Jag shoppar alltså finns jag!”, ”Jag kom, jag såg, jag fyndade!” – närmare 5 miljoner besökare per år talar sitt tydliga språk och efter tv-serien med samma namn har de bevingade orden fått en ny innebörd! Tänk på att märka upp era shoppingfynd ordentligt – Björcks Resor ansvarar inte för försvunna shoppingkassar! Hur mycket får man handla? Max 30 kg per person, dock inga skrymmande möbler eller liknande varor.
2 resor nästa avresa 25 oktober
Rättviks marknad
Följ med till en av Sveriges största och mest välbesökta marknader! Här finns allt mellan himmel och jord från hemkokta karameller till trasmattor, från knappar till skogsmaskiner. Det finns bara ett ord för att sammanfatta denna dag – Folkfest!
1 resa 5 oktober
Åbokryssa med Viking Glory
Säkra din plats ombord på Viking Glory – ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. På Viking Lines nya fartyg finns ingenting som skymmer sikten, du blir ett med skärgården och kan njuta av en rad möjliga och omöjliga faciliteter. Som den häftiga takterrassen och Östersjöns första flytande saluhall. Viking Glory går mellan Stockholm, Mariehamn och Åbo varje kväll kl 20.00 och är åter dagen efter kl 18.55. Mat och dryck Glöm långa köer och enahanda menyer. På Viking Glory har vi lagt ner hela vår själ för att du ska få en fantastisk matupplevelse. Med ett  tiotal restauranger  att välja bland finns något för alla smaklökar. Förboka frukost, lunch och/eller middag för bästa pris och garanterad plats. Se priser och gör dina måltidsval i samband med din bokning av resan. Nöjen ombord Räkna med skön loungestämning, ljuva pianotoner till finmiddagen, show och dansmusik  av internationell karaktär. Avslappnat och trevligt med något för alla smaker. Vill du veta vad som händer ombord under din kryssning?  Se artistlista Archipelago Spa, wellness och gym Himmelriket  väntar på däck 11. Här blir du ett med skärgården och kan njuta av bubbelbad, relaxpool, snögrotta, panoramabastu och högkvalitativa BABOR- och ELEMIS-behandlingar. I anslutning till spat ligger både gym och träningssal, med allt från avslappnande yoga till svettiga HIIT-pass. Passa på att boka entré till spa samband med din bokning. För bokning av spabehandling, kontakta Björcks Resor efter bokning av båtresan. Prisvärd shopping Viking Glorys ljusa och luftiga  taxfreebutik  är något av ett mecka för dig som gillar att shoppa. Och med priser som är upp till  40%  lägre än på landbacken finns alla chanser att fynda.
61 resor nästa avresa 31 juli
Lofoten
Åk med oss till Lofoten och se Norges mest fascinerande landskap med en sagolikt spännande natur! Höga spetsiga fjäll som sträcker sig ut mot havet, fjordar mellan de mest fantastiska bergsklippor, ljusa stränder och gröna marker varvat med små genuina fiskebyar där torkställningarna med fisk står på rad i ljuset av midnattssolen. Som om inte detta vore nog för att fylla minnesbanken passar vi också på att ta en båttur genom den smala Trollfjorden – ännu ett minne för livet!
1 resa 10 augusti
Norge - Vilt och vackert
Följ med på en rundresa med storslagna vyer och fantastiska upplevelser! Vi åker tåg med Bergensbanen med fantastiska vyer över Hardangervidda och med Flåmsbana - en av Europas mest spektakulära tågsträckningar! Vi gör en båttur genom Aurlands- och Nærøyfjorden - ett av Norges bildskönaste fjord- och fjällandskap och på vår färd genom landskapet utmed Hardangerfjorden, som med alla sina fruktodlingar också är Norges centrum för hantverkscider, passar vi på att besöka en av äppelodlingarna och prova äkta ”Hardangersider”. Norge är fantastiskt – galet vilt och vackert!     Foto: Morten Rakke
1 resa 12 augusti
Göta Kanal och Sankt Anna Skärgård
Upplev den unika kombinationen av två storslagna naturattraktioner! Vi börjar dagen med en av Sveriges största turistattraktioner när vi färdas ”den sista etappen” på Göta kanal från Söderköping för att sedan komma ut i Sankt Anna skärgård som med sina tusen öar och unika naturreservat tillhör Östergötlands vackraste och mest omväxlande kustområden. Vår kapten lotsar oss och under dagen gör vi även ett strandhugg vid Capella Ecumenica* innan vi når vår slutdestination Arkösund. En sak är säker - sällan möter hav och land varandra så vackert som här! * Med viss reservation. Om kapellet är bokat för vigsel eller liknande kan vi inte gå iland vid Capella Ecumenica. Kaptenen kryssar i så fall runt lite extra i skärgården och tid för ankomst Arkösund blir densamma.
1 resa 17 augusti
Gardasjön
Alper, behagligt medelhavsklimat, god mat, fina viner och dagsutflykter till Venedig och Verona – allt står på menyn under denna resa! Huvudrätten är Italiens största och vackraste sjö – Lago di Garda – som ligger i ett område med olivlundar, vinodlingar, cypresser, dramatiska bergssluttningar och små städer med rik historia – vad mer kan man begära!
1 resa 11 oktober
Dagskryssning på Kinda Kanal
Tänk att i sakta mak glida fram genom skiftande landskap och hänförande natur. Över sjöar och genom handdrivna slussar där vyerna av slott, herrgårdar, kyrkor och fornborgar etsar sig fast på näthinnan tillsammans med fantastiska naturbilder. Att samtidigt få uppleva en rogivande och avkopplande resa låter nästan för bra för att vara sant… Följ med och upplev Kinda Kanals ljuvligt vackra vattenväg – svårare är det inte!
1 resa 9 augusti
Sagolika Sommen och shopping på Torpöslingan
Torpön är den största ön i sjön Sommen i södra Östergötland. Här finns inom ett mycket begränsat område mycket att göra när vi kör via den sk Torpöslingan som sträcker sig både över ön och fastlandet – 4 mil fyllda av hantverk, shopping, kultur, mat och naturupplevelser.
1 resa 24 augusti
Matmarknad i Wadköping
I Wadköping – Örebros motsvarighet till Skansen – bjuder lokala matproducenter och leverantörer in till en härlig matmarknad där de goda, lokala smakerna står i fokus – en riktig höjdpunkt för alla matälskare och ett unikt tillfälle att ”smaka på Örebro”! Ost, kött, glass, honung, korv, grönsaker, praliner och mycket mer dukas upp i de gemytliga kvarteren – äntligen är succémarknaden tillbaka!
1 resa 17 augusti
Bohuslän - I Evert Taubes fotspår och Kosteröarna
Tänk det saltstänkta sägenomspunna Bohuslän med oändligt hav, blankspolade klippor och svällande segel – det bara måste upplevas! Via idylliska fiskelägen och smultronställen reser vi i Evert Taubes fotspår och vi gör också en dagstur med båt till Kosteröarna där vi får följa smugglarkungen Bremers äventyr i Kosters arkipelag.
1 resa 30 juli
Birka Gotland
Pausa vardagen med en dygnskryssning från Stockholm till Mariehamn med Östersjöns nya nöjeskryssare, Birka Gotland – Viking Lines och Gotlandsbolagets gemensamma storsatsning. På Birka Gotland kan du räkna med festliga nöjen alla dagar i veckan, god mat, spamys och taxfree till röda sjöpriser. Med start under våren kan du dessutom uppleva destinationskryssningar till Visby, Härnösand, Ystad, Bornholm och Riga.  Du hittar mer information om Visbykryssningarna HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Höga Kusten HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Riga HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Bornholm & Visby HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Ystad & Visby HÄR!   Tidtabell Birka Gotland Birka Gotlands ordinarie rutt till Mariehamn går dagligen från Stockholm kl 17.30 och är tillbaka kl 14.30 dagen efter. Upptäck nya smaker En sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med Birka Gotland. Välj bland klassisk buffé, maffig skaldjursbuffé, grillat och à la carte. Både finsmakare och  skaldjursälskare får sitt ombord i Birka Gotlands  restauranger. Testa vår exklusiva ostron- och kaviarmeny eller sätt tänderna i en klassisk räkmacka uppe på Terrassen. En finare utsikt att vila ögonen på mellan tuggarna kan du inte få! Nöjen hela veckan I veckorna förvandlas Birka Gotland till en flytande folkpark och du möter några av Sveriges bästa dansband på scenen. Både fredag och lördag kliver heta DJs och kända partyband på. Dessutom livemusik med inbjudna artister som bjuder på unplugged uppe på Terrassen till helgen, stämningsfulla pianotoner i Seglarbaren och ett  komplett kryssningsprogram  med musik, quiz och mycket annat med kryssningsvärdarna.
63 resor nästa avresa 1 augusti
Birka Gotland - Kryssning till Visby
Pausa vardagen med en dygnskryssning från Stockholm till Mariehamn med Östersjöns nya nöjeskryssare, Birka Gotland – Viking Lines och Gotlandsbolagets gemensamma storsatsning. På Birka Gotland kan du räkna med festliga nöjen alla dagar i veckan, god mat, spamys och taxfree till röda sjöpriser. Med start under våren kan du dessutom uppleva destinationskryssningar till Visby, Härnösand, Ystad, Bornholm och Riga.  Du hittar mer information om Visbykryssningarna HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Höga Kusten HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Riga HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Bornholm & Visby HÄR! Du hittar mer information om kryssningarna till Ystad & Visby HÄR!   Tidtabell Birka Gotland Birka Gotlands ordinarie rutt till Mariehamn går dagligen från Stockholm kl 17.30 och är tillbaka kl 14.30 dagen efter. Upptäck nya smaker En sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med Birka Gotland. Välj bland klassisk buffé, maffig skaldjursbuffé, grillat och à la carte. Både finsmakare och  skaldjursälskare får sitt ombord i Birka Gotlands  restauranger. Testa vår exklusiva ostron- och kaviarmeny eller sätt tänderna i en klassisk räkmacka uppe på Terrassen. En finare utsikt att vila ögonen på mellan tuggarna kan du inte få! Nöjen hela veckan I veckorna förvandlas Birka Gotland till en flytande folkpark och du möter några av Sveriges bästa dansband på scenen. Både fredag och lördag kliver heta DJs och kända partyband på. Dessutom livemusik med inbjudna artister som bjuder på unplugged uppe på Terrassen till helgen, stämningsfulla pianotoner i Seglarbaren och ett  komplett kryssningsprogram  med musik, quiz och mycket annat med kryssningsvärdarna.
3 resor nästa avresa 5 augusti
Birka Gotland - Kryssning till Bornholm & Visby
Kryssning till Bornholm och Visby Missa inte chansen till en helt unik långkryssning! M/S Birka Gotland går i land både på danska Bornholm och i Visby. Spännande utflykter att välja på och tre mysiga kvällar i skärgården ombord. Tidtabell Birka Gotland - Bornholm & Visby Avgång från Stockholm kl 15.30, ankomst Bornholm kl 11.30 Avgång från Bornholm kl 18.00, ankomst till Visby kl 09.30 Avgång från Visby kl 18.00, ankomst till Mariehamn kl 07.10 Hemresa från Mariehamn kl 08.30, ankomst Stockholm kl 14.00  
2 resor nästa avresa 18 augusti
Birka Gotland - Kryssning till Höga Kusten
Kryssning till Höga Kusten Långkryssa till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. När M/S Birka Gotland glider fram inomskärs kan du beundra världens högsta kustlinje från det lyxiga soldäcket ombord. Och i land har du flera spännande utflykter att välja på. Tidtabell Birka Gotland - Höga Kusten Avgång från Stockholm kl 17.00, ankomst till Härnösand kl 09.30 Avgång från Härnösand kl 15.00. M/S Birka Gotland åker på inomskärstur genom världsarvet Höga Kusten, som bl a tar oss förbi: Sannasundet, förbi Lungö och Hemsön (ca 15.20) Högakustenbron, 1867 meter lång (ca 15.50) Storön Fyren Högbonden, invigd 1909 (ca 17.00) Ulvön, som främst är förknippad med surströmmingstillverkning (ca 17.40) Mjältön – Sveriges högsta ö, 236 m ö h Skuleskogens nationalpark Trysundaön Birka Gotland vänder mot Mariehamn ca kl 19.00 Ankomst i Mariehamn kl 07.30 Avgång från Mariehamn kl 08.30, ankomst till Stockholm kl 14.00 Se karta över rutten  
3 resor nästa avresa 1 september
Birka Gotland - Kryssning till Riga
Kryssning till Riga Sugen på en höstkryssning? Följ med till Riga i Lettland under en mysig tredagarskryss med Birka Gotland. Strosa runt i gamla stan och låt dig förtrollas av alla arkitektoniska mästerverk – eller följ med på utflykt till Jurmala och baltiska rivieran. Prisvärd shopping, trevliga uteserveringar och egensinnig charm gör Riga till en favorit man gärna återvänder till!! Tidtabell Birka Gotland - Riga Dag 1  avgång Stockholm kl 15.30, ankomst Riga kl 09.00 Dag 2   avgång Riga kl 16.00, ankomst Mariehamn kl 06.30 Dag 3  avgång Mariehamn kl 07.30, ankomst Stockholm kl 14.30 Samtliga tider är svenska tider. 
2 resor nästa avresa 8 september
Birka Gotland - Kryssning till Ystad & Visby
Kryssning till Ystad och Visby Dags att fylla på upplevelsekontot? Följ med på en oförglömlig kryssning till Visby, Ystad och sköna Österlen. M/S Birka Gotland tar pulsen på två av landets mest pittoreska städer – och njuter för fulla muggar av det ljuva kryssningslivet under tre kvällar ombord. Tidtabell Birka Gotland - Ystad & Visby Avgång från Stockholm kl 15.30, ankomst Ystad kl 11.30 Avgång från Ystad kl 18.00, ankomst till Visby kl 09.30 Avgång från Visby kl 18.00, ankomst till Mariehamn kl 07.10 Hemresa från Mariehamn kl 08.30, ankomst Stockholm kl 14.00  
1 resa 11 augusti
Ölands Skördefest
Än en gång slår ”Sveriges skafferi” upp dörrarna på vid gavel när hela Öland bjuder in till Sveriges största skördefest, där vi som så många gånger förr är på plats. Mat, konst, hantverk, aktiviteter, mängder av människor och Ölands speciella ljus och underbara natur bidrar till den speciella stämningen som gör skördefesten till en folkfest av sällan skådat slag.
1 resa 27 september
Bodensjön
Bodensjön, som är ett av Europas populäraste resmål, omges av tre länder – Schweiz, Tyskland och Österrike. Här omges vi av fantastiska alplandskap med milt klimat och små medeltida byar och städer med borgar och slott är bara en del av det vi får uppleva på denna resa. På en ö i Bodensjön besöker vi den världsberömda blomsterön Mainau – det framlidna greveparet Bernadottes blomsterparadis och vi får också vara med om en fantastisk delsträcka med tåg på Bernina Expressen i Schweiz, från St Moritz till Chur, där en del av resan ingår som ett av världsarven på Unescos lista. En resa som heter duga!
1 resa 14 september
Rhen- och Moseldalen
Upplev Rhen- och Moseldalen i en härlig kombination av vin och vatten! Våra dagar fylls av ett fantastiskt landskap där vinrankorna klättrar i täta rader på de branta sluttningarna och gamla riddarborgar tronar från höjderna. Vi besöker pittoreska byar och städer vars vindlande kullerstensgator är kantade av korsvirkeshus, fyllda av butiker och vinstugor. Båtturer på floderna Rhen och Mosel tillhör höjdpunkterna på resan och vi får också höra mer om framställningen av Rhen – och Moselvinerna i samband med lokala vinprovningar.
1 resa 16 september
Franska Vinvägar
Följ med på vår resa till de tre vindistrikten Alsasce, Bourgogne och Chablis. Vi provar goda viner och njuter av roliga dagar tillsammans. Tänk vad bra att vi har bussen med! Många fina inköp av goda viner kan vi göra!
1 resa 27 september
Kroatien
Följ med till Kroatien - landet som har blivit en av Europas semesterpärlor. Vi kommer att bo i vinregionen Istrien närmare bestämt i Rabac. Rabac ligger på Kroatiens största halvö. Denna pärla bjuder på fina klapperstensstränder och kristallklart vatten. Många trevliga utflykter står på programmet.
1 resa 4 oktober
Inlandsbanan
Vi åker med Inlandsbanan längs sträckan mellan Mora och Östersund. Under resan upplever vi Dalarnas och Jämtlands vackra natur. Vi ser också Döda Fallet, den exotiska Thailändska paviljongen och besöker ett av Sveriges Världsarv Ol-Anders Gård i Alfta. Man behöver inte vara bortrest länge för att uppleva mycket!   Foto: Bild 1: Pixabay,  Bild 2: Roger Strandberg,  Bild 3: ovanaker.se  
1 resa 28 juli
Ångtåg i Uppland och Länna Bruk
Följ med på en resa med både ångtåg* och rälsbuss på museijärnvägen Lennakatten. Doften av stenkol, varm ånga och dunkande skenskarvar bidrar till en känsla av nostalgi samtidigt som vi passerar vackra miljöer utanför fönstren, på vår färd genom Upplands vackra landskap. I idylliska Länna Bruk väntar lunch och en visning av Uppsalas enda urbana vineri - Länna Bruk Dryckeshandel - innan vi avslutar dagen med eftermiddagskaffe och egen tid i trädgården på Linnés Hammarby.   * Med viss reservation - vid torr väderlek och brandfara kan ångloket ersättas av museijärnvägens diesellok Foto: Bild 1 och 3: Lennakatten, foto Lars Granström, Bild 2: Foto Gustav Dalesjö, Destination Uppsala
1 resa 11 augusti
Carl Larsson-Gården i Sundborn – Carl och Karin Larssons unika konstnärshem lilla Hyttnäs
”War välkommen kära du, till Carl Larsson och hans fru” är hälsningen som möter oss vid ankomst till Carl och Karin Larssons unika konstnärshem Lilla Hyttnäs i Sundborn. Parets stilsäkra och tidlösa inredning som de båda bidrog till – var och en på sitt sätt – har präglat svensk inredning i flera generationer! Än idag är deras hem en källa till inspiration för besökare från hela världen, och genom dokumentärserien i SVT har intresset för Carl Larsson- gården ökat ännu mer. Under en guidad tur i det konstnärliga hemmet får vi se mer av deras design samtidigt som vi får höra mer om det världsberömda konstnärsparets liv! Lunch äter vi på Hyttstugan och vi har också möjlighet att se närmare på den härliga trädgården eller besöka utställningen ”Mera fröjd af lifvet – Carl och Karin Larssons vänner” i Konsthallen Kvarnen.
1 resa 17 augusti
Smakresa i Fjärdhundraland
Långsamma, slingrande småvägar, kaféer och gårdsbutiker, vacker natur och historiens vingslag – det är Fjärdhundraland! Lantligt, vackert, genuint och nära – allt inom en timme från Stockholm, Uppsala och Västerås. Här samlas bra upplevelser i en levande landsbygd och inte minst ett spirande småföretagande som vi möter under dagen! Vi smakar på Skogsbackens ost, den goda maten på Landsberga Gård och på Salneckes slottscafé serveras kaffe med hembakat fikabröd – som gjort för att ta med smaklökarna på utflykt! Lägg till massor av mathantverk, natur och kultur så har vi en resa med extra allt – här finns något för alla!
1 resa 9 augusti
Adventskryssning till Riga med M/S Birka Gotland
Res på en kryssning till Riga i Lettland med M/S Birka Gotland – och upplev en av Europas mysigaste julmarknader. Det blir en magisk kryssning i adventstid med massa julkänsla och en heldag i världsarvsstaden Riga. Missa inte! Tidtabell - Lokala tider Dag 1  avgång Stockholm kl 15.30 Dag 2  ankomst Riga kl 10.00, avgång Riga kl 17.00 Dag 3   ankomst Mariehamn kl 07.30, avgång Mariehamn kl 08.30, ankomst Stockholm kl 14.30 Julbordet är dukat Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av en trerätters middag inkl vinpaket i anvisad restaurang. På båtresan hem från Riga dukar M/S Birka Gotland upp ett stort julbord (vin, öl, läsk och kaffe ingår) med traditionell touch, fyllt av vällagade svenska klassiker toppat med en hel del vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, inlagd sill av alla de slag, krispig grönkål och ris à la Malta. Här finns verkligen allt du kan önska dig av julens smaker! Även frukost dag 2 och brunch inkl. dryck dag 3 ingår i resans pris! Trerätters meny Dag 1 – inspirerad av lettiska smaker Kryddbakad lax , rågbröd, pepparrot, persilja, silverlök, vegansk laxrom Torskrygg  med Sandefjordsmörsås, fänkål, potatispuré, morötter från Skags gård eller Karl-Johanrostad oxfilé  med potatisfondant, panko, morötter från Skags gård gräslök, rödvin Tranbärsbavaroise  med mandelmaräng, citron, kola, kanel Vegetariskt Fänkål, pumpa och citrus  med pistage, sallad, grönkål, gräslöksolja Selleri från Hulte gård  med hasselnöt, citron, krasse, Wrångebäcksost Tranbärsbavaroise  med mandelmaräng, citron, kola, kanel
2 resor nästa avresa 8 december
Visingsö
”Vätterns pärla”, ”Historiens och naturens ö”, ”Konungarnas ö” ,”Sagoön” – Kärt barn har många namn – men varifrån kommer de? Svaret ges under vår dag på denna mytomspunna och fantastiskt vackra ö!  
1 resa 17 augusti
Björcks Resors Höstreseträff
Välkommen på Höstreseträffen! Vi kommer att presentera vårt spännande reseutbud för vintern och det kommande året ombord på M/S Birka Gotland.  Våra bussar tar er till Viking Lines terminal i Stadsgården. När det är dags för middag ses vi i Sjösalen. Här serveras en välkomstdrink vid bordet och därefter får ni njuta av Birka Gotlands stora buffémiddag. Kvällen är fri för att ta del av underhållningen ombord. Nästa dag är det dags för resans höjdpunkt då vi från Björcks finns i nattklubben Backstage på däck 5 för att presentera flera spännande resor. Vi kommer också att tävla ut fina priser! Efter presentationen får ni tillfälle att träffa vår personal. I priset ingår:   Anslutningsbuss t/r Kryssning Stockholm-Mariehamn med M/S Birka Gotland Del i 2-bädds insideshytt Välkomstdrink i Sjösalen i samband med middagen Middagsbuffé inkl. dryck Frukost Presentationen av våra resor Bränsle- och EU klimatavgift Tillägg/person:   Grand Brunch (istället för frukost) 210 kr Enkelhytt insides 100 kr Dubbelhytt utsides 150 kr Enkelhytt utsides 350 kr Se övriga tillägg för andra hyttkategorier i bokningsdialogen. VARMT VÄLKOMNA!
1 resa 29 oktober
Whiskymässan på Cinderella 2025
Följ med på världens största flytande whiskymässa på Cinderella, ett måste för dig som är whiskyintresserad. På mässan presenteras en mängd unika whiskysorter från världsledande leverantörer och dessutom exklusiva märken av bland annat choklad, cigarrer och champagne. Tidtabell Avgång med Viking Cinderella från Stockholm kl 17, åter dagen efter kl 14. Whiskymässa i skärgården Provsmaka med experterna och hitta nya älsklingar till whiskyskåpet där hemma. Under denna whiskykryssning finns något både för den sanna whiskyfantasten och för nybörjaren som just upptäckt charmen med de gyllene dropparna. Observera  även att mässans öppettider har ändrats och öppnar klockan 18.00. Mässan Besök mässan (som denna gång öppnar kl 18 på utresan) där du träffar utställare och leverantörer och hittar massor av spännande sorter både att prova och köpa hem! Mässans öppettider:  Kl 18–22 på utresan och kl 11–13 under återresan. Taxfreebutikens öppettider : Kl 18.30–23 på utresan och kl 09–13.45 på hemfärden.  
1 resa 17 januari 2025
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top