Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Belton Travel AB / Kristianstad Buss AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Stockholmsweekend - Änglagård
Hyllade filmklassikern blir musikal! -Häng med på en nostalgisk Stockholmsweekend där vi bor mitt i city på Clarion Hotel Amaranten  Ett modernt, fräscht hotell med hög mysfaktor, utsökt mat, närhet till de stora shoppingmöjligheterna och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd.    Änglagård Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande före-ställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Musikalen Änglagård med Tommy Körberg & Sanna Nielsen är skriven av Fredrik Kempe, Edward af Sillén och Daniel Réhn är baserad på Colin Nutleys film Änglagård. Föreställningen varar i 2 timmar och 50 minuter, inklusive 25 minuters paus.
2 resor nästa avresa 27 september
Mosel- och Ahrdalen
Vi besöker en av Europas vackraste vindalar, Moseldalen, som är belägen mellan Koblenz och Tysklands äldsta stad Trier. En underbar resa där vi får njuta av vackra vinberg och slingrande floder, omgivna av sagoslott och mysiga små vinbyar.
1 resa 9 september
Rosenfestivalen -Nordfyn
Följ med på en ljuvlig resa till den oförglömliga Rosenfestivalen i Bogense.  Vi smakar på danska specialiteter och strosar i magiskt vacker natur på Kongsdal Have. Det blir även tid för museibesök och vi bor centralt på Bogense Hotel, med idylliska omgivningar!   
1 resa 2 augusti
Italien & Rimini 14 dagar
Längtar du efter blå himmel och soldränkta stränder med underbara bad? Följ med oss på en resa till solens, kulturens, matens och vinets land!   
1 resa 24 augusti
Eva Rydberg -Sundspärlans Friluftsteater
Välkommen till årets stora skrattfest på Sundspärlans Friluftsteater! Här bjuds det på glöd, skratt och glädje med komediklassikern ”Ett resande Teatersällskap”. Vi startar dagen men en äkta skånsk Äggakaga på Spångens Gästgivaregård!    Revyn 1924 får Sundspärlans Friluftsteater besök av två teatersällskap som har råkat bli dubbelbokade på samma datum. Här blir det stor förvirring och mycket dramatik. Ett resande teatersällskap, anno 2024, blir ett lustspel i ordets bästa bemärkelse. Ett spel till brädden fyllt av lust och skratt.  Ensemble Eva Rydberg, Ewa Roos, Hampus Nessvold, Birgitta Rydberg, Andreas T Olsson, Kalle Rydberg, Mia Poppe, Robert Rydberg och Fredrik Dolk.
3 resor nästa avresa 3 juli
Malmö Opera -Joyride the Musical
Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. Joyride The Musical Duon Roxette, Marie Fredriksson och Per Gessle, har sålt över 80 miljoner album. Låtar som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love och The Look har toppat listor världen över. Nu ligger de till grund för en musikal, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi ”Got You Back!” Med enastående sångare, dansare, episk scenografi och video-projektioner, bygger den engelska stjärnregissören Guy Unsworth och scenografen David Woodhead upp en värld inspirerad av Roxettes ikoniska musikvideor och 90-talets modescen.  Handling Musikalen handlar om ett triangel-drama med två bedragna kvinnor som ingår i en pakt mot mannen som bedragit dem. De vill göra livet svårt för honom men blir det så som de tänkt sig? Musikalen består av underhållning med sångare, dansare och en fantastisk scenografi i enastående miljö. Upphovspersoner MUSIK & SÅNGTEXTER Per Gessle MANUS Klas Abrahamsson BEARBETNING Guy Unsworth MUSIKALISKT ANSVARIG Joakim Hallin.  Läs mer på: www.malmoopera.se   *Med reservation för tryckfel & ändringar!
2 resor nästa avresa 5 oktober
Göta Kanal -Stora Kanalturen
Livet ska levas i 5 knop. Följ med och upplev en riktig klassiker - Göta Kanal, från Töreboda till Sjötorp med M/S Bellevue, genom hela 16 slussar.  Ett minne för livet!
2 resor nästa avresa 22 juli
Burg centrum -Vinprovning & shopping
En minisemester med exklusiv vinprovning, god mat och prisvärd shopping. Vi bor på centralt belägna Wisser´s Hotel i Burg, Tyskland.
3 resor nästa avresa 24 september
Gotland - Solens och vindarnas ö
Gotland är ett attraktivt resmål tack vare sin vackra och variationsrika natur. Lummiga lövängar, otrolig blomsterprakt, intressanta gamla gårdar, fornminnen och fiskelägen.      
1 resa 10 september
Aerö - Festligheter på Danmarks Mallorca
S tockrosor, böljande sädesfält och färgglada små hus med halmtak. Danska Aerø är en tre mil lång sagoö, belägen längst ner i det sydfynska havet. Följ med och njut av alla förlustelser!    NYTT PROGRAM - Vingårdsbesök med vinprovning m.m. Läs mer i programmet nedan!
3 resor nästa avresa 12 juli
Världsarvet Höga Kusten
Följ med på en resa till världens högsta kustlinje. Den unika naturen som formats under cirka 20 000 år är full av skogbeklädda berg som en gång var små öar. Här finns otaliga sevärdheter som kan nås från vårt hotell i Örnsköldsvik.
1 resa 4 augusti
Korvfabrikören –Vallarna
I sommar lyfter vi Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik –En riktig pangbuskis som inte spar på krutet! Lunchen avnjuter vi på fantastiska Falkenberg Strandbad.     Revyn – KORVFABRIKÖREN Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade & pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors & Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad! Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet! Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven...
2 resor nästa avresa 28 juli
Sommartur med Danskt hygge
Följ med oss på en härlig sommartur till Köpenhamn. På välkända Re­­­staurang Bjaelkehuset njuter vi av en ”dansk frokost” (lunch) och ett glas öl/vin eller läsk i anrik miljö. Det blir även tid att strosa runt på egen hand i hjärtat av Köpenhamn.   Vad är hygge egentligen? Hygge är lika danskt som fläskstek eller smörrebröd och fenomenet ligger djupt rotat i den danska folksjälen. Hygge kan beskrivas som en mysig och varm atmosfär där man tar sig tid at njuta av det goda i livet tillsammans med människor man tycker om. Men hygge är mer än så; det kan vara det varma skenet från ett tänt ljus, vänner och familj eller god mat & dryck.
2 resor nästa avresa 18 juli
Glaskonst & lunch i Kosta
En upplevelse utöver det vanliga där vi får en inblick i glasblåsarnas värld på riktigt nära håll inne i hyttan. Vi njuter av glaskonst, god mat, shopping, ja – & av livet såklart!  
1 resa 17 augusti
Kiel & Flensburg i julskrud
Följ med på en annorlunda julmarknadsresa! Här bjuder varje dag på nya magiska vyer!
1 resa 30 november
Bremer Freimarkt -Oktoberfest i Bremen
Följ med oss till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt – Bremens ”Oktoberfest”. Under två veckor förvandlas Bremen och det råder feststämning i hela staden. En riktig folkfest med 4 miljoner besökare årligen. Vi har även i år förbokade platser, mat & öl i Bayerntältet!   
1 resa 31 oktober
Österlen med Äppelmarknaden
Ljuvliga Österlen. -  Vi inleder dagen med en delikat lunch på Svabesholms Kungsgård och ett besök i Den Engelska Trädgården. Sist men inte minst så njuter vi av läckerheter och äppelkonst på Äppelmarknaden, i otroligt vackra omgivningar.
2 resor nästa avresa 2 oktober
Rostock julmarknad
Under adventstiden förvandlas Rostocks historiska stadskärna till en färgsprakande julmarknad. Ståtliga borgarhus och tegelkyrkor gestaltar Rostocks glansfulla historia som Hansastad. Följ med och låt dig förtrollas av äkta julstämning på tysk mark! Vi bor flott på Pentahotel, med både julmarknad och shopping runt hörnet. 
1 resa 12 december
Kalmar & Öland -Grillbuffé & skaldjursbord
Unna dig en miniweekend i Kalmar och på Öland. Vi bor på anrika Slottshotellet i Kalmar där vi njuter av både ny grillat kött samt ett kallt fisk -och skaldjursbord med goda tillbehör. I Borgholm får vi tid att strosa runt på kullerstensgator med små och mysiga butiker & caféer på egen hand.
1 resa 12 juli
Bremen i julskrud
Ljuvliga dofter, stämningsfull belysning, julsånger och kulinariska läckerheter – så upplever man Bremens julmarknad med alla sinnen. I pyntade stånd erbjuds konsthantverk, smakrika och kryddiga juldelikatesser, Glühwein och regionala specialiteter. Musiken från körer och blåsorkestrar förgyller marknadsplatsens vackra och historiska miljö!
1 resa 28 november
Julmarknad i Lübeck
Den av de tyska julmarknaderna som är mest populär bland oss svenskar är utan tvekan julmarknaden i Lübeck. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland men även från grannländerna. Vi njuter av pyntade marknadsstånd och härliga juldofter som tillsammans skapar äkta julstämning.
1 resa 13 december
4 julmarknader i Kiel
Sjöfarts- och universitetsstaden Kiel välkomnar oss till sin mysiga julmarknad i maritim atmosfär. Kiel är ett paradis för köp glada och nöjestörstande. På Holstenstrasse ligger butikerna tätt och här finns också köpcentrat Sophienhof, som rymmer ca 120 olika butiker. 
1 resa 6 december
Göteborgs guldkorn med räk & laxkryssning
Resan som har allt –Varbergs Fästning & Kallbadhus, Räk & Lax-kryssning med underhållning i Göteborgs Skärgård, Carlstens Fästning på Marstrand, Tjolöholms Slotts vackra trädgård & inte minst så njuter vi av god mat på helt fantastiska platser!  – INKLUSIVE BESÖK & HELPENSION! 
1 resa 7 augusti
Möt skogens konung -Älgsafari
Följ med oss på en upplevelserik dagsresa till Markaryd.  Vi njuter av delikata älgköttbullar & får en guidad tur med Safaritåget. Dagen avrundas med en en nygräddad  våffla!
1 resa 18 september
Kafferep med Hasse & Monica -Norrvikens Trädgårdar
Varmt välkommen till höstens kafferep med Hasse (Andersson) & Monica i Orangeriet på Norrvikens trädgårdar. Det blir lunch, musiktävling, gästartist, kaffe & kaka, sång, musik och mycket skratt. 
3 resor nästa avresa 17 september
Arlövsrevyn & Hurva Gästis 2025
Följ med oss & njut av en delikat lunchbuffé på Hurva Gästis innan revyn. Tänk va’ tiden går - när man har roligt!   Till vintern presenteras en riktig kanonensemble. Kvar från förra året är Karlshamnspågen Victor Berg som av en recensent jämfördes med Tommy Körberg. Arlövstösen Caroline Nilsson är tillbaka för femte gången. Caroline som är dotter till Eva och Kent Nilsson har varit med på teatern sen barnsben.  En annan tjej som har fått teatern i blodet är Birgitta Rydberg som roat publiken på Fredriksdalsteatern under många år. Från Osby har vi lånat Jessica Persson som är en regelbundet återkommande gäst på Sveriges standupscener och som spelat mycket revy. Naturligtvis står Kent och hans alter ego Svea Olsson på scenen för 29:e gången. Sist men absolut inte minst (han är 1.86 lång) Dan Ekborg, en komiker och skådespelare som länge stått på Kents önskelista. Äntligen blir det av. Vår eminenta revyorkester leds av Lars Linder. Allt detta i regi av Hans-Peter Edh. Vi ser fram emot att se dig i bänkraderna på Arlövs teater! -Hjärtligt välkomna!  
1 resa 1 februari 2025
Kalmar & Öland -Jubileumsföreställning med Robert Gustafsson & Ola Forssmed
Häng med till Krusenstiernska Teatern i Kalmar och se Robert Gustafsson & Ola Forssmed i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Vi bor på charmiga Kalmar Slottshotell & strosar runt i Borgholm på Öland innan vi åker hem.   Revyn Robert Gustafsson är tillbaka på Krusenstiernska teaterns sommarscen i en fartfylld komedi av mästaren Ray Cooney. Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett större arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt fler än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång. Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.
1 resa 12 juli
Dagsresa -Eksjö International Tattoo
Internationella toner med militära förtecken. Har du aldrig upplevt ett äkta Tattoo så är det dags nu.  –En pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö.   Eksjö International Tattoo 2024 är en otroligt pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö. Det marscherar orkestrar från olika delar av världen på kullerstenarna i Eksjö. -Mitt i staden med arenan omgiven av husen som är från 1500-talet. Evenemanget har ett starkt och väletablerat varumärke och genomförs för trettonde gången sedan 1989. I år är det endast i Eksjö som denna show utförs i Sverige.  Sju orkestrar med cirka 400 artister kommer att uppträda. Kvalitén på föreställningen kommer att överträffa alla tidigare föreställningar. Arenan rymmer cirka 2000 sittplatser och fylls av publik från när och fjärran.     
1 resa 27 juli
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top