Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Abramssons Buss AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Oktoberfest i Bremen
Under oktober varje år hålls oktoberfest i Bremen. Här firas med tivoli, öltält, nöjen, musik och tysk mat i alla varianter. Bremens oktoberfest tillhör Tysklands största. Det finns alla möjligheter till bra shopping i den trevliga staden. På med Tyrolerhatten nu åker vi på en resa till oktoberfesten i Bremen och roa dig kungligt i en stad i glad feststämning. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Observera att Covipass kan vara krav på denna resa.
1 resa 26 oktober
The Bodyguard Musical och Cinderella
The Bodyguard the musical spelas på China Teatern i Stockholm. Musikalen är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston (Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer).  Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You och många många fler.   Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel. Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm från Piteå spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis.   
1 resa 20 oktober
Dansbandsveckan Cinderella Dubbel X
Cinderella Dansbandsveckan, Nionde gången gillt – Nu kör vi!  Så klart kan du njuta av krispiga skärgårdsvyer, finfina taxfreefynd och folkkära artister även under de nya kryssningarna, vi får ju även uppleva dubbelt så mycket underhållning. Men framför allt får du ge dig ut på en kulinarisk upptäcktsresa med Kocklandslaget vid rodret. 
1 resa 2 oktober
Vasa - Dagskryssning
Har du saknat känslan av att kasta loss från vardagen, bara göra en kryssning över dagen? Nu är hon här… Aurora Botnia   men v i tittar närmare på stad och land i vårt grannland Finland.
1 resa 29 augusti
Hällsnäs Hotell & Tjolöholms Slott med Julmarknad och Ullared
Det här är resan för dig som gillar att shoppa och hamna i riktig julstämning!  Vi startar vår resa på fantastiska Hällsnäs  Hotell, där vi har TV aktuella stjärnkocken Thomas Sjögren är delägare. Gammal norrlänning som han är, kanske vi har turen att träffa honom. Vi kommer att besöka  Ullared där vi laddar upp med fina julklappar, för att sen dra vidare till Tjolöholms slott, där julen är en kär tradition för många. Den första julmarknaden anordnades så tidigt som 1987.   Visst hänger du med!
1 resa 17 november
Båtarna runt
Sköna, nya Viking Glory! Nu kan du äntligen säkra din plats ombord på flottans nykomling Viking Glory – ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Vi tar oss till Åbo, Finlands äldsta stad och besöker några välkända besöksmål i Finland, med stopp i staden Iittala, känt för de berömda glasföremålen och Tammerfors. Tervetuloa Suomeen! Vi tar oss också till Kvarkens skärgård som är Finlands enda naturarv på UNESCO:s världsarvslista.  
1 resa 12 oktober
Björn Skifs - en värld av Skifs & Cinderella
Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs under hösten 2022. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.
1 resa 8 november
Dagsresa ginkryssning
Välkommen på gin-kryssning den 23 september 2022! Boka denna höstfredag och ge dig ut på en kryssning till ginens underbara värld!  
1 resa 23 september
De 39 stegen på Sara Kulturhus & Julbord på Lövångergård
De 39 stegen är en rafflande thriller där publiken bjuds på film noir-känsla, tågjakter, spioner, femme fatales, lömska skurkar med avhuggna fingrar – och väldigt mycket skratt. Epoken är 1930-tal, vilket återspeglas i kostymen och i de många miljöerna i Skottland och England. De fyra skådespelarna delar på över 150 roller och bytena sker i ett halsbrytande tempo. Pjäsen är baserad på ett av Alfred Hitchcocks tidiga filmmästerverk De 39 stegen, som i sin tur bygger på romanen med samma namn av John Buchan från 1915. Scenversionen är en thrillerkomedi som gjort stor succé världen över och belönats med ett flertal priser.
1 resa 7 december
Karlstad och Mora
Följ med oss på en vacker resa genom berättelsen och konstärernas och operans värld. Vi besöker Värmlands stolheter Lars Lerin och Karlstad Opera. Vi tar oss också till Dalarna. Den som inte åkt Siljan Runt har inte upplevt Dalarna! I Siljanstrakten finns allt det som nu betraktas som ursvenska traditioner, folkdräkter, hantverk, traditionella helgfiranden, fäbodsväsende. 
1 resa 6 oktober
Vikingarna Final Turen Storudden
Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen återupptar succéturnén och flertalet orter är extrainsatta, Storudden i är en av dom. Hit åker vi! Endast Buss:   fr 250:- (priset justeras beroende påstigningsort) Buss + konsertbiljett:  fr. 250 kr + 495 kr   
1 resa 14 augusti
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top