Paketresor med buss

Från 51 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Abramssons Buss AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Gardasjön, Verona & Venedig 2024
Upptäck den oförglömliga och enormt vackra Gardasjön. Italiens största sjö ligger vackert inbäddad bland bergen och dess azurblåa vatten fullkomligt gnistrar. Ett perfekt resmål för att uppleva natur, kultur och goda viner. Vi besöker vackra Verona, och får bland annat höra mer om den berömda historien om Romeo och Julia. Vi besöker även Venedig den fängslande sagostaden på vatten. Detta är en resa man aldrig glömmer, när du åker genom Europa som bjuder på många  vackra vyer.
1 resa 12 oktober
Tre vinländer - Slovakien, Österrike & Ungern
Bo bra i Bratislava och utforska vinbyar och vingårdar i tre olika vindistrikt i lika många länder. Slovakiens huvudstad ligger vackert vid Donau och har en fin äldre stadskärna. Med centralt belägna Clarion Congress Hotel Bratislava som bas, gör vi varierade vinprovningar och utflykter bland vinfälten i både Slovakien, Österrike och Ungern. 
1 resa 3 september
Bornholm, Österlen och Köpenhamn
Under sju dagar upplever vi en svenskdansk mix med Österlens vyer och Bornholms ö-liv och rökta makrill, äpplen och fantastiska historer för att sedan avsluta i den danska huvudstaden och se den från ett nytt perspektiv. Vi åker en kanalbåt i Köpenhamn, som blir en helt ny upplevelse av denna underbara stad. Men för att att inte missa ett måste på vägen, stannar vi till på Whiskybyn Mackmyra i Gävle också.
1 resa 17 augusti
Lofoten Norge
Lofoten Ljusa nätter i Norges övärld  Vi reserverar oss för eventuella program ändringar eller stora valutaändringar och bränsletillägg. Upplev en sagolik natur med höga fjäll som sträcker sig ut mot havet, fjordar mellan de mest fantastiska bergsklippor, små genuina fiskebyar med röda stugor och ljusa stränder. Lofoten är ett fantastiskt paradis i Nordnorge bestående av tusentals öar omflutna av Golfströmmen. Om inte detta skulle räcka får vi även ett oförglömligt minne när Hurtigruten tar oss med på kanske en av världens vackraste sjöresor. Upplevelserna avlöser varandra och ingen dag blir den andra lik. Följ med till Norges kanske mest vackraste och fascinerande landskap!   
1 resa 9 augusti
Birka Gotland kryssning till Mariehamn
I mars 2024 avgår premiärkryssningen från Stockholm till Mariehamn med Östersjöns nya nöjeskryssare, Birka Gotland – Viking Lines och Gotlandsbolagets gemensamma storsatsning. Här kommer du att kunna njuta av krispiga skärgårdsvyer, god mat, taxfree shopping, spa, underhållning och dans. På just denna resa åker vi till Mariehamn, Åland.
4 resor nästa avresa 29 augusti
Stockholm & Musikalen De´e´det här vi kallar kärlek
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 24 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal.  Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!
2 resor nästa avresa 25 oktober
Änglagård Musikal & en Stockholms Helg
Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare. Nu blir Änglagård musikal. I huvudrollerna bl.a. Sanna Nielsen, Tommy Körberg.  Följ med på en helg i Stockholm, där du får uppleva denna fantastiska musikal. Med musik som du sent kan glömma. 
2 resor nästa avresa 15 november
Stockholm med musikalen DREAMGIRLS
Den hyllade musikalen om Dreamgirls kommer för första gången att sättas upp som musikal i Norden. Dreamgirls – The Musical har spelats för fulla hus på såväl Broadway som i West End samt filmatiserats 2006 med bland andra Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson och Eddie Murphy i huvudrollerna. Dreamgirls - The Musical bjuder på en gripande resa fylld av drömmar, kärlek, vänskap och svek i regi av en av landets mest hyllade regissörer, Edward af Sillén.
2 resor nästa avresa 25 oktober
London - ABBA Voyage
MAMMA MIA!!!! Nu drar vi iväg med FLYG. Tillsammans flyger vi från Umeå via Stockholm och vidare till London för att uppleva ABBA:s återkomst.  Den här resan bjuder oss på en intressant guidning i London, tid för egna upplevelser och shopping och givetvis resans höjdpunkt - ABBA Voyage i ABBA Arena.  Med ny banbrytande datateknik, spektakulär belysning och med musik från några av de mest älskade låtarna som någonsin skrivits får vi uppleva en 90 minuters föreställning på en specialbyggd arena. Här framträder en av de mest populära grupperna i historien som digitala avatarer och ger oss en oförglömlig show.    
1 resa 17 november
Lübeck Julmarknad
Här hittar man allt som har med julen att göra och lite till, gå runt och njuta av de vackra dekorationerna. Det är som om Lübeck bäddas in i juliga dofter av glühwein, kryddiga korvar och nyrostade kastanjer. Lübeck har en av de kanske mest kända julmarknader i Tyskland. Detta är en marknad som har en historia enda tillbaka till 1600-talet. Följ med oss och shoppa unika julklapparna i Lübeck.
1 resa 1 december
Tervis Hälsospa i Pärnu med Tallinn
Nu ska vi unna oss en riktig hälsoresa. Hälsospa Tervis i Pärnu. Detta är en resa för alla om du önskar en avslappnande semester, eller kanske förbättra din hälsa. Tervis hälsospa har erbjudit professionella kurbehandlingar i över 40 år och är Estlands största 3-stjärniga hälsospa och hotell. Tervis ligger vid Pärnuflodens mynning, vid den kilometerlånga sandstranden. Men för att få en riktig helhet kommer vi även att erbjuda en lokalguidning och lite tid i Tallinn innan vi åker hem. 
1 resa 18 september
Dagresa Seniorkryssning Wasaline
Välkommen på seniorkryssning! Wasaline har satsat på trevliga seniorkryssningar vid 3 olika tillfällen i höst. Med lite extra underhållningombord just på dessa resor.
3 resor nästa avresa 5 september
Hallstaberget med en twist
Vill du få chansen att kombinera träning med härliga spaupplevelser? Här är resan för dig! Anne, från Rörelsedriv, följer med på resan som er personliga tränare och ger er inspiration såväl som härliga träningspass. Hotell Hallstaberget Spabjuder på en vidunderlig utsikt över stad, skog, berg och älv och dessutom har ni tillgång till hela deras fantastiska spa. En resa för att fylla på välmående helt enkelt.
1 resa 16 augusti
Ullared och jul på Liseberg
Det här är resan för dig som gillar att shoppa och hamna i riktig julstämning!  Vi startar vår resa på Ullared där vi laddar upp med fina julklappar, för att sen dra vidare till Göteborg och få uppleva Lisebergs Jul. Njuta av parkens vackra installationer. Visst hänger du med!
1 resa 5 december
Stockholm Weekend
Har du någon gång kännt att det vore så skönt med en helg i Stockholm på egen hand. Men du kanske inte är den som vill ta tåg eller flyg. Här är resan för dig.  Sätt dig på bussen och ta dig ner till Stockholm, vi har bokat boendet, resten är upp till dig. Vill du boka en musikal, eller varför inte bara shoppa njuta och mysa med släkt och vänner kanske.  Vår Reseledare roar er på resan ner och hem, ser till att ni får erat rum. Här har ni stockholms resan som är fri för egna upptåg.   
3 resor nästa avresa 25 oktober
Tina the show - Lagylia Frazer
Den ultimata hyllningen till Tina Turner Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend! I hyllningsföreställningen Tina – The Show, bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.
1 resa 1 november
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top