Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Stockholm på egen hand
Följ med till en av världens vackraste huvudstäder! Med ett unikt utbud av museer, evenemang, restauranger och shopping behöver du inte gå sysslolös! Vi åker från våra hemorter på fredag morgon och efter lunchstopp är vi framme i Stockholm strax efter kl.16:00. Efter en god frukost på söndag morgon så är förmiddagen fri för shopping eller kanske en promenad förmiddag i vår huvudstad innan hemresan sker runt 13:30 tiden I priset ingår: bussresa, 2 övernattningar del i dubbelrum inkl. frukostbuffé Hotell 19/8-21/8: Scandic Malmen Hotell 2/9-4/9: Elite Palace Hotel
1 resa 2 september
Tjejmilen Stockholm
Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med drygt 30.000 deltagare. Loppet står för gemenskap, stämning och glädje. Prata med väninnorna och börja träna! Varför inte ta med dig en hel hejarklack också? Boka redan nu för att vara säker på att det finns plats på denna populära resa. Vi åker från våra hemorter på fredag morgon. Vid ankomst till Stockholm åker bussen ut till nummerlappsutdelningen och var och en hämtar ut sin egen nummerlapp. (Observara att man på egen hand får anmäla sig till loppet) På lördagen åker vi i god tid ut till startplatsen innan Tjejmilen startar. Efter loppets slut går bussarna tillbaks till hotellet för de som vill åka med. På söndagen finns det tid för shopping innan vi far hemåt framåt 13-tiden. I priset ingår: Bussresa, 2 övernattningar i 2-bäddsrum inkl frukostbuffé samt transport till och från loppet. Hotell: Elite Palace Hotel (för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)    
1 resa 2 september
Celine Dion - Stockholm
Den 30 september  2023  kommer Friends Arena att få storslaget besök. Världsstjärnan Celine Dion med sin "Courage World Tour" förgyller tillvaron och kommer bjuda på både nya och gamla låtar. Just nu är hon högaktuell med tre nya låtar – ”Imperfections”, “Lying Down” och “Courage”. Låtarna symboliserar en ny kreativ riktning för Celine Dion och återfinnas på hennes album “Courage” som släpptes den 15 november 2019. Missa inte chansen att få uppleva en av tidernas mest erkända, respekterade och framgångsrika sångerska i popmusikens historia. Tveka inte och boka nu, då det är ett högt tryck efter dessa biljetter, så att även ni får chansen att uppleva en oförglömlig föreställning.   Vi åker från våra hemorter på fredag morgon och efter lunchstopp är vi framme i Stockholm strax efter kl.16:00. Fredagen är fri för egna aktiviteter. På lördag kväll kör bussen er till och från Friends arena där konserten är. Konsert start kl 19:30. Efter en god frukost på söndag morgon så är förmiddagen fri för shopping eller kanske en promenad i vår huvudstad innan hemresan sker runt 13:30 tiden. I priset ingår: bussresa, del i dubbelrum, frukostbuffe, konsertbiljett (sittplats) Hotell: Scandic Malmen (för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)
1 resa 29 september 2023
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top