Paketresor med buss

Från 42 svenska arrangörer som brinner för upplevelser med buss

Populära bussresor med Resdax Ski AB

Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Vigo di Fassa, Italien
Skidåkning i Val di Fassa Vigo di Fassa ligger i den välkända dalen Val di Fassa och är en typisk liten italiensk by med några caféer, butiker och restauranger. Byn med sina ca 1000 invånare ligger vackert beläget och omgivet av bergsmassiven Rosengarten och Sella. Längst in i dalen ligger Dolomiternas högsta berg Marmolada med sina 3342 meter över havet. Området är välkänt för både utförs- och längdskidåkning. Det är i denna dalen det berömde långloppet Marcilonga går varje vinter. I området talar man i huvudsak italienska, men även tyska och ladin. Man är mycket stolt över sitt ladinska ursprung och traditioner. På skyltarna runtom står det på både italienska och ladin. I Vigo di Fassa ligger våra hotell, Miramonti, Vael  och Ai Pini. Från hotellen har vi ca 300-500m till kabinbanan som tar oss upp till skidområdet Cattinacio. Det är här vi har skidåkning första och sista dagen då våra chaufförer behöver vila. Välkommen att boka din resa under Avgångar och priser.
4 resor nästa avresa 10 februari 2023
Soraga, Italien
I dalgången Val di Fassa ligger många italienska alpbyar, varav Soraga är en av de minsta. På dryga 1200 meter över havet hittar vi denna by där floden Avvisio flyter lugnt. Längs med floden går längdskidspåren där den 70 km långa motsvarigheten till vårt Vasalopp, Marcialonga, går av stapeln sista helgen i januari varje år. Soraga ligger vid foten av bergskedjan Rosengarten och den närmsta större orten är Moena, som ligger ca 4km bort. Hotellet vi bor på ligger inom gångavstånd till mataffär och byns lilla charmiga torg. I andra ändan av dalen, längst in, ligger Dolomiternas högsta berg Marmolade med sina 3342 meter över havet. I området talar men i huvudsak italienska, men även tyska och ladin. Man är mycket stolt över sitt ladinska ursprung och traditioner. Detta märks bland annat på skyltar som står på både italienska och ladin. Skicka in en bokningsförfrågan för skidsemester i Dolomiterna under Avgångar och priser.
2 resor nästa avresa 11 februari 2023
Bad Hofgastein, Gasteindalen i Österrike
Bad Hofgastein är en by vackert beläget mellan alptopparna i Gasteindalen på 859m höjd. Byn som har cirka 7000 invånare ligger mellan grannarna Dorfgastein och Bad Gastein som de flesta säkert har hört talas om. Förutom sin fantastiska skidåkning så är området också en kurort känt för sitt termalvatten som transporteras i en 8 km lång termalvattenledning från Bad Gastein. Varje dag strömmar ca 5 miljoner liter varmt termalvatten ur källorna i de omgivande bergen med en temperatur runt 44-47 grader. En del av detta går bland annat till Alpentherme - badhuset i Bad Hofgastein.  I området finns det vintertid skidbackar för de flesta nivåer även om det är de röda backarna som dominerar. Det finns dessutom möjlighet till skidbussar mellan de olika anläggningarna i Gasteindalen. En del av topparna förbinds genom de olika liftsystemen. Särskilt Bad Gastein och Bad Hofgastein är sammanbundna med liftsystem. Den högsta punkten ligger i Sportgastein och är 2686 meter över havet. I Bad Hofgastein finns dalens längsta backe som är röd och cirka 14 km lång.     Packa skidorna och boka din skidresa I vår paketresa till Bad Hofgastein ingår bussresa och  hotellboende  med halvpension. Liftkort tillkommer. Det går att boka här direkt på vår webbplats, maila  info@resdax.se   eller ring oss på  0321-53 01 70  så hjälper vi er.
1 resa 11 februari 2023
Boende på fjällsidan av Hemsedal skidcenter
Bo med vacker utsikt över fjällen På fjällsidan av Hemsedals skidcenter bor du med utsikt över vidunderliga vyer och har nära till hotellets restaurang och softare afterski. Vi kan erbjuda flera olika boenden på fjällsidan av Hemsedals skidcenter, både hotell, lägenheter & storstugor i varierande storlekar. Alla våra boenden på fjällsidan hittar du listade längre ner på denna sidan där du också kan läsa mer om varje alternativ. 
18 resor nästa avresa 9 mars 2023
- Alla bussresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top